מקצבים שלי על.... ימאהה.
-
@אליה-טירוס זה נקרא סיידצ’ן בלשון המקצועית, אבל זה לא אפקט. זה משחקים בווליום. במקור - זה אפקט שבנוי בצורה שכל פעם שיש קיק - הסאונד שבחרת יורד בווליום, אבל זה קיים רק במחשב, באורגן אין כזה אפקט - אז אם אתה טיפה מכיר את הבנייה באורגן - יש דבר שנקרא EVENT EDIT - ששם אתה שולט בכל המידי - ובמילים אחרות - שם תמצא כל תו ותו שניגנת - ותוכל לשלוט בווליום שלו, במיקום המדויק - ובאורכו. וחוץ מזה - יש שם גם אפקטים שאפשר לשים במיקום מסוים. אז אחד מהם - הוא ווליום. אז ממילא אני כותב לו להנמיך את הווליום כל תחילת פעימה - וזה יוצר את מה ששמעת… אני מקווה שהובנתי.
…דיליי? לא ממש הבנתי על מה מדובר…@מיכאל הבנתי אבל לא ניראה לי שאני יצליח עד שמישהו יראה לי באורגן בצורה מפורטת
-
@שמואל-הרציון אוקייי… אם ת’ אומר… אבל גם ככה זה לא אורגן שלי, ולבנות סט מקיף לימאהה - נראה לי טיפה רחוק… אין אפשרות לשלב סטים בימאהה? כי אני יכול לתת את זה בתור פלוס לסט שלו - ומי שיש לו יוסיף על שלו…
ואגב - אני צריך עזרה טכנית בכמה דברים על ימאהה… כמו - איפה מעתיקים ערוצים ממקצב למקצב, ומקטע לקטע, איפה אני שולט בפיץ’ של הסאונד… ועוד.@מיכאל לגבי הפיץ אני יכול לעזור לך
-
@מיכאל לגבי הפיץ אני יכול לעזור לך
@אליה-טירוס שכוייח. הסתדרתי. עכשיו אני צריך עזרה בהעתקת ערוצים ממקצב למקצב.
-
@מיכאל אתה נכנס לבנית מיקצבים בשלישי מלמעלה בצד שמואל ושם אתה בוחר איזה צליל ומאיזה מיקצב אתה יכול לקחת כול ערוץ בניפרד
-
@מיכאל אני עדיין צריך עזרה בקיק בס {סיידצין}אשמח להסבר יותר מקיף
-
@מיכאל אתה נכנס לבנית מיקצבים בשלישי מלמעלה בצד שמואל ושם אתה בוחר איזה צליל ומאיזה מיקצב אתה יכול לקחת כול ערוץ בניפרד
@אליה-טירוס את זה אני מכיר - אבל זה לא טוב לי. זה טוב רק אם אני רוצה את אותו הוריאציה ממקצב אחר. אבל אם אני רוצה להעתיק אינטרו לווריאציה למשל? או בן שני אינטרואים שונים - או ווריאציות שונות?.. מקווה שהובנתי.
-
@מיכאל אני עדיין צריך עזרה בקיק בס {סיידצין}אשמח להסבר יותר מקיף
@אליה-טירוס וואו… זה נושא מסובך שהסברתי עליו פעם… לא יותר פשוט לך לקחת מקצב שיש בו סיידצן, למחוק את כל התוים - ולבנות על הסיידצן הקיים - שאגב כולם מעתיקים ככה. אף אחד לא בונה סיידצן מחדש כל פעם. זו עבודה של שעות…
-
@אליה-טירוס וואו… זה נושא מסובך שהסברתי עליו פעם… לא יותר פשוט לך לקחת מקצב שיש בו סיידצן, למחוק את כל התוים - ולבנות על הסיידצן הקיים - שאגב כולם מעתיקים ככה. אף אחד לא בונה סיידצן מחדש כל פעם. זו עבודה של שעות…
@מיכאל לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה אתה יכול לקחת מה שאתה רוצה
-
@מיכאל חזק ביותר אגב גם אני ישמח אם תסביר יותר איך בדיוק עושים את הסיידצ’אן בימאהה כי אני שנים מנסה לעשות את זה