מה עדיף. קורג PA 5 עם המקצבים של אפרים מרקוביץ + מיכאל שטענדיק + שמוליק מנדלסון. או גינוס 1 או 2 עם המקצבים של יוחנן אורי או מישהו אחר? אשמח לתגובה.
-
ומה עם קטרון של אוסרוליץ ואלקטרוני של שרוליק מנדלסון?
@ארי-הקלידן כתב במה עדיף. קורג PA 5 עם המקצבים של אפרים מרקוביץ + מיכאל שטענדיק + שמוליק מנדלסון. או גינוס 1 או 2 עם המקצבים של יוחנן אורי או מישהו אחר? אשמח לתגובה.:
אלקטרוני של שרוליק מנדלסון
שרוליק לבד לא שווה רק עם זה עם שילוב של עוד מישהו
-
מי זה העוד מישהו הזה?
או שעדיף אלקטרוני של מישהו אחר וזהו? -
מי זה העוד מישהו הזה?
או שעדיף אלקטרוני של מישהו אחר וזהו?@ארי-הקלידן זה סט שכדי לשלב את זה
אם סט של מישהו אחר [אורלנציק מוטי רוזנפלד וכו] -
שמעתם אולי על הלייב של באנדא?
אשמח לחוות דעת.
ומה מחיר הלייב של עמי כהן לימאה.
תודה -
חברה אורלאנציק עובד עכשיו על לייב הוא הולך להגיע דברים מטורפים
-
רק טיירוס 5 אם חומר של יוחנן קורג זה של ערבים
-
רק טיירוס 5 אם חומר של יוחנן קורג זה של ערבים
@איציק-ווייס ואי ואי, אז איך תסביר שכל המוזיקאים בחו"ל על קורג ולפי מה שידוע לי הם לא ערבים…?
ולא שאני לא אומר שיש דברים שימאהה יותר טוב, אבל לומר שקורג זה של ערבים, מהיכי תיתי? -
קורג זה של ערבים זאת האמת
החסידישערס בח"ל מתכנתים את הכל מחדש -
קורג זה של ערבים זאת האמת
החסידישערס בח"ל מתכנתים את הכל מחדש@איציק-ווייס אההה, ברור שהסגנון מקצבים של האורגן הוא (אולי) מזרחי, אבל מי משתמש בזה, יש מספיק סטים טובים לקורג שתאמין לי שהם ומזרחי זה שני עולמות, כנ"ל בימאהה…
-
היי
קורג PA 700 צודק אחי -
היי
קורג PA 700 צודק אחי@איציק-ווייס שכוייח!!! אתה מחזק אותי ואת כל הקורגיסטים, אבל האמת, כמה שאני פטריוט של קורג, אני צריך להוריד את הכובע ולהודות שכמות המעלות שיש בימאהה לסגנון החסידי היא יותר ממה שיש בקורג, ובזה אתה צודק…
-
היי
קורג PA 700 צודק אחי@איציק-ווייס אגב, כשאתה מגיב, תגיב בתיוג או בתשובה לפוסט שכתבתי כדי שאני אראה שהגבת לי