המחקר הזה מדאיג... 😟
-
@לוי-ל אני הכי מתוסכל מיזה שעוד כמה שנים אני יעשה מוזיקה מושקעת שטיפחתי,
ואני ישמיע את זה לעולם ואף אחד לא יאמין לי שזה אני!!!
זה באמת מדאיג!!
כל הידע כבר לא יהיה שימושי!למישהו יש איזה קישור לתוכנה כלשהי שמזהה שיר אם הוא אמיתי או AI?
שמעתי שיש כזה דבר… -
https://www.youtube.com/watch?v=7yStYM8O2Cw
כמה התאכזבתי לראות שכשאני מחפש מוזיקת פאנק מקורית
אני מקבל בשורות הראשונות בגוגל
יצירת רובוט חסרת טעם…לדעתי צריך בהקדם שגוגל יעשו מדיניות של קידום אמנים תחילה לפני יצירות של הבינה
וזה לא כזה רחוק,
יש כבר אתרים שאתה יכול לבחור אם יעלה לך בחיפוש חומר של AI או רק יצירות אנושיות
[לדוגמה באתר הזה ]
https://pixabay.com/playlists/אלא אם כן יש לגוגל אינטרס בקידום הבינה המלאכותית…
איזה היגיון יש בזה שבראש הרשימה ביוטיוב יהיו אלפי צפיות לתוכן רובוטי חסר רגש?
-
https://www.youtube.com/watch?v=7yStYM8O2Cw
כמה התאכזבתי לראות שכשאני מחפש מוזיקת פאנק מקורית
אני מקבל בשורות הראשונות בגוגל
יצירת רובוט חסרת טעם…לדעתי צריך בהקדם שגוגל יעשו מדיניות של קידום אמנים תחילה לפני יצירות של הבינה
וזה לא כזה רחוק,
יש כבר אתרים שאתה יכול לבחור אם יעלה לך בחיפוש חומר של AI או רק יצירות אנושיות
[לדוגמה באתר הזה ]
https://pixabay.com/playlists/אלא אם כן יש לגוגל אינטרס בקידום הבינה המלאכותית…
איזה היגיון יש בזה שבראש הרשימה ביוטיוב יהיו אלפי צפיות לתוכן רובוטי חסר רגש?
פוסט זה נמחק! -
@יהודה-עדן-יופה הבינה מלאכותית לא תבוא בתור להחליף זמר כלשהו אלא להביא סגנון אחר
@מייבין-במוזיקה וואללה יש מצב שאתה צודק אבל עדיין קשה לי להאמין
-
אחרי כל מיני התכתבויות עם הAI הנה דעתי על זה ואני חושב שזה דבר שאנשים מפספסים:
נתקלתם בבעיה ספציפית תשאלו את הAI. נתקלתם בשאלה לא מובנת או משו כללי הAI יחרטש אותכם.
לדוגמה כאשר אתם שואלים איך אני יכול לעשות שהווקאל שלי יצא טוב או איך לעשות מאסטרינג הוא יכתוב לכם את כל הטיפים והדברים שהוא מכיר בלי לחשוב ויבלבל את המוח.
אבל אם תשאלו לדוגמה ‘איך יכול להיות שלפאגין RCOM של WAVES יש מצב אופטו שכולל גם אטאק ורליס שזה נוגד את ההגיון של פלאגין אופטי’. או תשאלו ‘למה המיקס שלי נשמע טוב ואז המאסטר יוצא גרוע האם כדאי קודם לעשות מאסטר ואח’‘כ מיקס?’ תקבלו תשובה די מפתיעה.
אה וברור שלא שואלים את GPT אלא את GROK -
נתקלתם בבעיה ספציפית תשאלו את הAI. נתקלתם בשאלה לא מובנת או משו כללי הAI יחרטש אותכם.
לדוגמה כאשר אתם שואלים איך אני יכול לעשות שהווקאל שלי יצא טוב או איך לעשות מאסטרינג הוא יכתוב לכם את כל הטיפים והדברים שהוא מכיר בלי לחשוב ויבלבל את המוח.
אבל אם תשאלו לדוגמה ‘איך יכול להיות שלפאגין RCOM של WAVES יש מצב אופטו שכולל גם אטאק ורליס שזה נוגד את ההגיון של פלאגין אופטי’. או תשאלו ‘למה המיקס שלי נשמע טוב ואז המאסטר יוצא גרוע האם כדאי קודם לעשות מאסטר ואח’‘כ מיקס?’ תקבלו תשובה די מפתיעה.
אה וברור שלא שואלים את GPT אלא את GROK@Studio-Bit כתב בהמחקר הזה מדאיג...
:תשובה די מפתיעה.
מה הכוונה?
גרוק דווקא נתן לי תשובה נורמלית חלוטין
כנ"ל לגבי GPT -
@Studio-Bit כתב בהמחקר הזה מדאיג...
:תשובה די מפתיעה.
מה הכוונה?
כנ"ל לגבי GPT@לוי-ל כתב בהמחקר הזה מדאיג...
:מה הכוונה?
כנ"ל לגבי GPTטוב נו זה AI מה לעשות כל פעם מחרטט משו אחר

הGPT יענה לך שלא עושים מאסטר ואח’‘כ מיקס
הGROK יענה לך שיש דווקא כן. יש כאלו שעושים רף מאסטר בשביל לשמוע טוב את הבעיות ואח’'כ עושים מיקס…
זה מה שהוא ענה לי בזמנו כיום יש מצב התחרט על זה… -
@רבקה-מנדל ברור שהוא לא יחליף זמרים השאלה אם הוא יחליף מעבדים
-
ברור שזה יחליף
-
אה וברור שלא שואלים את GPT אלא את GROK@Studio-Bit אני דווקא ממליץ על גמיני3, אחלה מודל (נגמר הסיפורים של ''נטפרי לא מרשה לי לדבר איך על זה אלא אם כן מדובר בעניין בעייתי באמת)