מקהלות
-
@מרדכי-חדש
של נשמה, איציק פילמר.
של האחרים לא יודע.
בטח יש פה חבר’ה שיודעים.מי יודע מי המנהל של מקהלות קאפלה ונגינה?
שיכתוב כאן בבקשה. -
@מרדכי-חדש
של נשמה, איציק פילמר.
של האחרים לא יודע.
בטח יש פה חבר’ה שיודעים.מי יודע מי המנהל של מקהלות קאפלה ונגינה?
שיכתוב כאן בבקשה.@מוזיקה-ללב אגב מקהלת נשמה, לפני איזה שנתיים יצא לי לדבר עם אחד מחברי המקהלה, מהיותר ידועים, מסתבר שהבן אדם לא מבין במושגים בסיסיים במוזיקה, כתיבה לקולות וכו’, אולי היום הוא כבר יודע, מכל מקום למדתי מזה שלא צריך להסתכל על חברי המקהלות כמו על גאוני הדור במוזיקה, אולי ישנם כאלו, אבל בגדול זאת לא דרישה בסיסית כמו קול טוב, הבנה מהירה של תפקיד ומשמעת
-
מקהלת מוזיקאליש לא יודע אם כל כך קשה מקהלה יחסית יפה
-
מוישי קאליש הוא הבן של דודי קאליש המאסטרו
-
מקהלת מוזיקאליש לא יודע אם כל כך קשה מקהלה יחסית יפה
@moshe-vasman
מוזיקאליש שרים באירועים?
חשבתי רק באולפנים. -
למישהו יש מידע על אולפן שצריך חברה שישירו שם או מקהלת אולפנים???
-
למישהו יש מידע על אולפן שצריך חברה שישירו שם או מקהלת אולפנים???
@המוזיקאי-הרוסי
לדעתי כדאי לך לפנות לאולפנים בעצמך ולבדוק.
מאמין שלאולפנים שמכבדים את עצמם כמו קליין-ברי ודומיהם יש אתר עם פרטי יצירת קשר.
ולענ"ד יכול להיות שכדאי לך לפנות בענין מקהלות אולפן למוישי רוט. -
@יוסי-7 @מרדכי-חדש
בואו נעשה סדר.
יש הבדל ענק בין מקהלות אולפן לשירים/דיסקים לבין מקהלות במה לייב.
למקהלות אולפן אם יש לך קול טוב ואתה יודע להבין מה צריך לעשות זה כמעט מספיק.
במקהלת במה יש כישורים נוספים, ולא לכל מי שיש לו קול יפה זה מתאים.
יש הרבה זמרים שהתחילו במקהלות אולפן.
צריך פשוט לנסות לחפש עד שמוצאים. -
אוקי אז היום היה לי סשן של כ10 שעות הקלטות מקהלה באולפן כמה הערות קטנות למי שרוצה להכנס לתחום:
(כמובן הGPT ניסח לי את זה אבל אני נתתי לו מה לכתוב)- כיבוד הסמכות המקצועית
חשוב לזכור שמי שמנהל את המקהלה הוא רואה את התמונה המלאה ומקבל את ההחלטות. אפשר להציע רעיון או להעיר בעדינות, אבל צריך לדעת לזרום ולהבין מהר את התפקיד ולבצע אותו כמו שצריך. - יחסי אנוש טובים
בהקלטת מקהלה נמצאים יחד שעות ארוכות. מי שאין לו כח להיות עם אנשים זה לא בשבילו. - דיוק בשירה
מקהלה היא לא רק לשיר נכון, אלא לשיר ביחד. דיוק בפיץ’, הקשבה לשאר הקולות ושמירה על ההרמוניה הם חלק בלתי נפרד מהעבודה. - משמעת עצמית
להגיע מוכנים, להיות מרוכזים, לשמור על שקט כשצריך ולהישאר בפוקוס גם אחרי שעות ארוכות – זה חלק משמעותי מהמקצועיות.
בשורה התחתונה:
מקהלה טובה לא בנויה רק מקולות טובים. היא בנויה מאנשים שיודעים לעבוד יחד, לקבל הכוונה מקצועית, לשמור על משמעת ולהביא ביצוע מדויק לאורך כל הדרך.
טוב עד כאן אם יהיה משו אני יוסיף או ימחק. בהצלחה…
- כיבוד הסמכות המקצועית
-
אוקי אז היום היה לי סשן של כ10 שעות הקלטות מקהלה באולפן כמה הערות קטנות למי שרוצה להכנס לתחום:
(כמובן הGPT ניסח לי את זה אבל אני נתתי לו מה לכתוב)- כיבוד הסמכות המקצועית
חשוב לזכור שמי שמנהל את המקהלה הוא רואה את התמונה המלאה ומקבל את ההחלטות. אפשר להציע רעיון או להעיר בעדינות, אבל צריך לדעת לזרום ולהבין מהר את התפקיד ולבצע אותו כמו שצריך. - יחסי אנוש טובים
בהקלטת מקהלה נמצאים יחד שעות ארוכות. מי שאין לו כח להיות עם אנשים זה לא בשבילו. - דיוק בשירה
מקהלה היא לא רק לשיר נכון, אלא לשיר ביחד. דיוק בפיץ’, הקשבה לשאר הקולות ושמירה על ההרמוניה הם חלק בלתי נפרד מהעבודה. - משמעת עצמית
להגיע מוכנים, להיות מרוכזים, לשמור על שקט כשצריך ולהישאר בפוקוס גם אחרי שעות ארוכות – זה חלק משמעותי מהמקצועיות.
בשורה התחתונה:
מקהלה טובה לא בנויה רק מקולות טובים. היא בנויה מאנשים שיודעים לעבוד יחד, לקבל הכוונה מקצועית, לשמור על משמעת ולהביא ביצוע מדויק לאורך כל הדרך.
טוב עד כאן אם יהיה משו אני יוסיף או ימחק. בהצלחה…
@Studio-Bit ואם אני חושב אני מתאים לזה, איפה מחפשים חברה? יש לך מידע לתת לי? אשמח מאוד
- כיבוד הסמכות המקצועית
-
@Studio-Bit ואם אני חושב אני מתאים לזה, איפה מחפשים חברה? יש לך מידע לתת לי? אשמח מאוד
@המוזיקאי-הרוסי כתב במקהלות:
ואם אני חושב אני מתאים לזה, איפה מחפשים חברה? יש לך מידע לתת לי? אשמח מאוד
העסק מאד קשוח. אין לי מידע איפה אפשר למצוא צריך קצת מרפקים מדברים על זה כאן הרבה באתר. שיהיה בהצלחה ואל יאוש…