בעיה ב Keyscape
-
הורדתי את התוכנה מהמאגר וניסיתי להתקין ועבד אבל לא היה קי גן שיתן רישיון אחר כך ניסיתי להוריד מgetintopc שם דווקא היה קי גן אבל הפלאגין לא נפתח משום מה וניסיתי בעוד כמה דרכים ולא עבד לי משהו יכול לתת סרטון או הסבר איך להתקין את זה
@לוי-ל אני פשוט יודע שהתקנת את זה בעבר יש מצב אתה מסביר לי?
@איש-אחד הורדתי את זה מהמאגר והפלאגין נפתח אבל לא היה שום דרך לפרוץ ולהשיג רישיון מה אני צריך לעשות?עריכה-
לתועלת הציבור אם משהו צריך מידע על ההתקנה הנכונה של Keyscape יש פה בספוילרהורידו את התוכנה ואת הספריות לאחר ההורדה של התוכנה לחצו על זה

והתקינו
לאחר מכן בצעו מה שכתוב כאן
לאחר מכן חשוב מאוד! לספרייה של הסאונדים תיצרו תיקייה שנקראת STEAM ובתוכה הכניסו את התיקייה שהורדתם שנקראת Keyscape וזהו בהצלחה!
-
הורדתי את התוכנה מהמאגר וניסיתי להתקין ועבד אבל לא היה קי גן שיתן רישיון אחר כך ניסיתי להוריד מgetintopc שם דווקא היה קי גן אבל הפלאגין לא נפתח משום מה וניסיתי בעוד כמה דרכים ולא עבד לי משהו יכול לתת סרטון או הסבר איך להתקין את זה
@לוי-ל אני פשוט יודע שהתקנת את זה בעבר יש מצב אתה מסביר לי?
@איש-אחד הורדתי את זה מהמאגר והפלאגין נפתח אבל לא היה שום דרך לפרוץ ולהשיג רישיון מה אני צריך לעשות?עריכה-
לתועלת הציבור אם משהו צריך מידע על ההתקנה הנכונה של Keyscape יש פה בספוילרהורידו את התוכנה ואת הספריות לאחר ההורדה של התוכנה לחצו על זה

והתקינו
לאחר מכן בצעו מה שכתוב כאן
לאחר מכן חשוב מאוד! לספרייה של הסאונדים תיצרו תיקייה שנקראת STEAM ובתוכה הכניסו את התיקייה שהורדתם שנקראת Keyscape וזהו בהצלחה!
@י.פ במה שיש במאגר לא צריך קייגן, זה פשוט להחליף קבצים.
-
@איש-אחד אתה יכול לפרט בבקשה?
זה מה שזה מראה לי אחרי שניסיתי להחליף את הקובץ הזה a1bec13d-08ee-4379-8c96-f38b41ecbde6-Keyscape.dll בנתיבים השונים שצריך

@י.פ יש בפנים תיקיה ובה שלושה קבצים נוספים:
אחד בסיומת vst3, אותו יש להעתיק ל:C:\Program Files\Common Files\VST3השני בסיומת DLL, אותו יש להעתיק לשני נתיבים שונים (את אותו הקובץ):
C:\ProgramData\Spectrasonics\plug-ins\64bit\וכן ל-
C:\Program Files\Steinberg\VSTPlugins\השלישי מיועד למשתמשי פרו טולס, ואותו יש להעתיק לתיקיית-
C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\Keyscape.aaxplugin\Contents\x64\בהצלחה!
-
א איש אחד העביר נושא זה מ-תוכנות להורדה
-
@י.פ יש בפנים תיקיה ובה שלושה קבצים נוספים:
אחד בסיומת vst3, אותו יש להעתיק ל:C:\Program Files\Common Files\VST3השני בסיומת DLL, אותו יש להעתיק לשני נתיבים שונים (את אותו הקובץ):
C:\ProgramData\Spectrasonics\plug-ins\64bit\וכן ל-
C:\Program Files\Steinberg\VSTPlugins\השלישי מיועד למשתמשי פרו טולס, ואותו יש להעתיק לתיקיית-
C:\Program Files\Common Files\Avid\Audio\Plug-Ins\Keyscape.aaxplugin\Contents\x64\בהצלחה!
-
@איש-אחד אוקיי בשביל שתבין אותי טוב אני אסביר לך מה עשיתי
הורדתי והתקנתי את התוכנה החלפתי את הקבצים בנתיבים שאמרת לי עשיתי בדיוק מה שאמרת שפתחתי את התוכנה (קיובייס) זה שואל אותי את זה
למרות שיש לי את הספרייה בכונן SSD חיצוני איך לעשות שיעבוד חלק?@י.פ הוא אמור עכשיו לחפש את הנתיב שבו הספריה מותקנת, נווט אותו לתיקייה בשם STEAM שבה הספריה נמצאת.
יש סיכוי שנפתח חלון כזה ואתה לא רואה אותו, לחץ למטה בשורת המשימות או מזער את קיובייס ותראה אותו. -
@י.פ הוא אמור עכשיו לחפש את הנתיב שבו הספריה מותקנת, נווט אותו לתיקייה בשם STEAM שבה הספריה נמצאת.
יש סיכוי שנפתח חלון כזה ואתה לא רואה אותו, לחץ למטה בשורת המשימות או מזער את קיובייס ותראה אותו.@איש-אחד סליחה שאני מטריד אותך בשעות הקטנות של הלילה
1.אם אני עושה אישור קיובייס חושב שעה כי הוא מחפש את תיקיית הסאונדים ולא מוצא ולגבי החלון בדקתי לא רץ שום חלון ברקע
2.ממה שהורדתי פה במאגר קוראים לספרייה Keyscapeאוי היאוש!!!
עריכה= זה נפתח ועובד ברוך השם הבעיה הייתה בכלל שהספרייה הייתה Keyscape בעוד שהיא הייתה אומרה להיות בתוך תיקיית STEAM ולא להחליף את השם שלה עצמה לSTEAM

-