קומפרסורים אנולוגיים...
-
@לוי-ל כתב בכומפרסורים אנולוגיים...:
@SHLNX אבל כמובן - אין על הצבע שאמולציות אנלגיות מביאות איתם, אם זה פולטק, 1176, LA2, ועוד ועוד.
לא תיכננתי להכנס לנושא ולהתחיל לדון בזה, אבל בדיוק היום חבר אמר לי שהוא אוהב את הצבע של הפולטק, אז אמרתי לו שאם הוא שומע את זה במבחן עיוור, אני קונה לו פולטק אנלוגי אמיתי…
אתה פותח את הפולטק של UAD ובברירת מחדל, הוא מוסיף לך 1.2 DB של ווליום, כמובן שזה נשמע הרבה יותר טוב, Louder is better זוכרים?אני אישית הגדרתי כמעט את כל הפלאגינים שלי, שיפתחו על פלט בברירת מחדל, אין אוזן שווליום חזק יותר לא משחד אותה, גם לא המקצוענים ביותר, זה פשוט איך שהמוח שלנו עובד.
(אני לא אומר שאין צבע להדמיות אנלוגיות, אבל עושים מזה הרבה יותר עניין ממה שזה באמת).@SHLNX מסכים במאה אחוז ההבדל הוא דקיק וצריך להיות חד אוזן כדי לשמוע וזה לא משהו שאנחנו רוצים שמפיקים שיר אנחנו רוצים שהמאזין הפשוט והממקסס כאחד יוכלו לשמוע הבדל בהיר ולהיות נאמן לכל מה שטוענים ואומרים לך לא תמיד טוב צריך קצת חקירה בחיים
זו הדרך הטובה להגיע לאמת כמובן שיש את הדרך של “תמים תהיה” אבל לא להיות שאינו יודע לשאול וכו’…לכאו’ רבותיי…
השיטה הרציונלית קוראים לזה היום? - נו נו…סליחה על הקרינג’
מה שכן על אף הבדל הקטן , לחקות סאונד של מכונה אנלוגית אחרי סיטורציה זה פשוט מעייף תפתח 1176 וזהו -
@לוי-ל כתב בכומפרסורים אנולוגיים...:
@SHLNX אבל כמובן - אין על הצבע שאמולציות אנלגיות מביאות איתם, אם זה פולטק, 1176, LA2, ועוד ועוד.
לא תיכננתי להכנס לנושא ולהתחיל לדון בזה, אבל בדיוק היום חבר אמר לי שהוא אוהב את הצבע של הפולטק, אז אמרתי לו שאם הוא שומע את זה במבחן עיוור, אני קונה לו פולטק אנלוגי אמיתי…
אתה פותח את הפולטק של UAD ובברירת מחדל, הוא מוסיף לך 1.2 DB של ווליום, כמובן שזה נשמע הרבה יותר טוב, Louder is better זוכרים?אני אישית הגדרתי כמעט את כל הפלאגינים שלי, שיפתחו על פלט בברירת מחדל, אין אוזן שווליום חזק יותר לא משחד אותה, גם לא המקצוענים ביותר, זה פשוט איך שהמוח שלנו עובד.
(אני לא אומר שאין צבע להדמיות אנלוגיות, אבל עושים מזה הרבה יותר עניין ממה שזה באמת).@SHLNX כתב בקומפרסורים אנולוגיים...:
בדיוק היום חבר אמר לי שהוא אוהב את הצבע של הפולטק, אז אמרתי לו שאם הוא שומע את זה במבחן עיוור, אני קונה לו פולטק אנלוגי אמיתי…
אהבתי יש כיוון…
מה גם שכל חברה מביאה סאונד שונה לחלוטין.
אבל הרעיון בזה שהוא איקיו מוזיקלי - זה אומר שקל לעשות איתו איזון טונאלי כי הוא נוגע ישירות בתדרים שצריך (בקטע הזה לWAVES יש פער על UAD לדעתי)