Fabfilter Pro - Q4 - האיקיו הפופולארי בעולם - בגירסה חדשה!
-
אכן, פיצ’ר מגניב!
עוד שתי תכונות שאהבתי מאוד, זה- האפשרות של עיבוד ספקטרלי, זה נכנס חזק בשנים האחרונות, וציפיתי שהם יוסיפו את זה, (למרות שאני מעדיף את ה Curves Equator של וויבס, או את ה SpecCraft, אבל טוב שזה מובנה כבר באיקיו).
- האפשרות של אטק ורליס לאיקיו דינמי, זה היה מתבקש.
-
@SHLNX כתב בFabfilter Pro - Q4 - האיקיו הטוב בעולם - בגירסה חדשה!:
וציפיתי שהם יוסיפו את זה
בא נראה מתי זה יגיע לקיובס…
-
מה הסיסמה?
-
-
@קיובייס5 הסיסמה זה הכתובת של האתר
-
@el-m כתב בFabfilter Pro - Q4 - האיקיו הפופולארי בעולם - בגירסה חדשה!:
התקנתי אבל זה לא פרץ לי.
אין בפנים קובץ פריצה מישהו יודע מה עושים?העסק מתחיל קצת לחפור…
חברים פריצות לפעמים זה דבר מורכב ואם אתם לא יודעים להתעסק עם זה על תתעסקו!
זה לא הגיוני שכל אחד כותב פה לא מצליח מה הסיסמה וכו’ וכו’
תתאמצו עוד קצת… ואם לא הולך ניתן להתקין בתשלום… -
@el-m יש שם קובץ טקסט, בתוכו יש את קודי הרשיון של כל הפלאגינים.
לחץ על enter license, והדבק שם את הרשיון המתאים.
שים לב שצריך להעתיק את כל הקטע (מ-product עד סוף הקוד הארוך).אם אתה רוצה משהו פרוץ מראש, יש לך כאן, סיסמת חילוץ וקרדיט- taiwebs.com
-
פוסט זה נמחק!
-
מה ש @Studio-Bit כתב זה בעקבות כמה משתמשים שמעט עברו את הגבול בין התייעצות לקצת מעבר לכך.
זה יצר מצב שבו היו כאן כמה משתמשים שהורידו תוכנות לפריצה, ובמקום להסתכל בקובץ ההוראות לפריצה ולעשות את זה בעצמם תוך דקה העדיפו לשאול כאן בפורום מה עושים שלב אחרי שלב.
וזה מה שמעט הרגיז אותו, שאכן לא כל משתמש מבין בתוכנות, ואחת ממטרות הפורום הינה עזרה הדדית (מטרת הפורום העיקרית הינה דיונים מקצועיים על מוזיקה! דיונים על תוכנות אפשר לעשות בפורום מתמחים טופ), אך כשנוצר מצב שבו זה מוריד את הרמה של הפורום בעשרות פוסטי ספאם של ‘זה לא עובד לי’ ו’מה עושים’, זה כבר מעט עבר את הגבול.
ברור שכל עוד זה בגבול הטעם הטוב נשמח מאוד לעזור, ובשביל זה אנחנו כאן.דבר נוסף שכאב לו, שכאחד שחלק מהעבודה שלו זה התקנת תוכנות, היו כאן משתמשים שברגע שהם הבינו שהשירות יעלה להם כסף הם התאדו מהאוויר בצורה מאוד לא יפה. גם אני יכול להעיד על מקרה שכזה שקרה איתי אישית.
מקווה שכעת הצד הזה יותר מובן.
סליחה על האריכות ותודה על ההבנה!