לא שומעים בקיובייס
-
@natinati כתב בלא שומעים בקיובייס:
תודה רבה אני אנסה להסביר יותר…
הגדרתי בstudio את הכרטיס קול של המחשב כדרייבר וכן גם נכנסתי ב-F4 וראיתי שהוא אכן מוגדר, ואני רואה שהמיקרופון באמת נקלט בגלל שאני רואה תזוזה בMITR וגם זה מגיב למקלדת מידי…
אבל אני עדיין לא שומע גם לא ברמקול של המחשב וגם לא באוזניות…
אם תוכל לעזור לי תודהאיזו יציאה מוגדרת בכרטיס של המחשב?
(ואין לך כרטיס קול נורמלי?) -
@איש-אחד מוגדר לי הכרטיס קול של המחשב אם תוכנה הוא נקרא ASIO
ולא, אין לי כרטיס קול נורמלי רק של המחשב
אני מתעסק בעיקר אם הקלטות MIDI, כדאי לא בכל אופן לעבור לכרטיס קול חיצוני?כדאי מכיון שלכרטיס קול של המחשב יש latency (עיכוב תגובה) מאוד גבוה וזה מאוד לא נוח.
ושאלתי איזו יציאה מוגדרת בכרטיס של המחשב עצמו, זה יוצא למקום כלשהוא או שבה זה not connected? -
@איש-אחד היציאות מוגדרות ג"כ על הכרטיס קול של המחשב אם זה היה not connected הייתי יודע שלא מוגדר יציאה אבל הוא מסמן שמוגדר יציאה ASIO ובכל אופן אני לא שומע
אולי התוכנה שמגדירה את הכרטיס קול של המחשב כדרייבר היא תוכנה לא מספיק טובה, או שזה ההגדרות של המחשב עצמו שחסומות להתקני שמע?
מצרף קישור של התוכנהASIO4ALL_2_16.exeבכל אופן תודה על היעוץ אשקול לקנות כרטיס קול באמת…
-
@איש-אחד היציאות מוגדרות ג"כ על הכרטיס קול של המחשב אם זה היה not connected הייתי יודע שלא מוגדר יציאה אבל הוא מסמן שמוגדר יציאה ASIO ובכל אופן אני לא שומע
אולי התוכנה שמגדירה את הכרטיס קול של המחשב כדרייבר היא תוכנה לא מספיק טובה, או שזה ההגדרות של המחשב עצמו שחסומות להתקני שמע?
מצרף קישור של התוכנהASIO4ALL_2_16.exeבכל אופן תודה על היעוץ אשקול לקנות כרטיס קול באמת…
אה, מכיר. זו תוכנה עפ קצת בעיות, לא תמיד היא עובדת חלק.
תתקין את זה, (בתפריט בחר בלשונית האחרונה- ‘הורד’). זה הדרייבר של סטיינברג. החלף אליו והכל אמור לעבוד. -
פוסט זה נמחק!
-
@Benaya אולי יש מצב שאתה עוזר לי אני מנסה כבר שבועיים לחבר מוניטור או אוזניות ולא שומעים רק ברמקול של המחשב
הורדתי את הדרייבר של סטיינברג הכי חדש של ווינדוס 11 והגדרתי אותו בstudio. ואני בודק בf4 ורואה שהוא מעודכן גם בכניסות וגם ביציאות ועדיין לא עובד לי היציאה של האוזניות.[ועם הרמקולים של המחשב אי אפשר לשמוע סאונד כמובן]
אולי תוכל להציל אותי מהכאב ראש הזה??? -
@natinati לא צריך לפרסם במקביל בשני נושאים. מספיק באחד, ומי שיודע יגיב בו.
הרבה הצלחה! -
גם אצלי לא שומעים את הקוביוס
מעלה צילומי מסך
אשמח לעזרה
או בשליטה מרחוק
-
הסתדרתי…
תודה -
אני מצליח לשמוע רק קבצים שאני מעלה אבל כשאני מנסה ליצור אני לא שומע כלום למשל כשאני לוחץ ב"CHORD PADS" על האקורדים לא שומע כלום
מישהו יודע מה זה יכול להיות? -
@ישראל-פריד כתב בלא שומעים בקיובייס:
אני מצליח לשמוע רק קבצים שאני מעלה אבל כשאני מנסה ליצור אני לא שומע כלום למשל כשאני לוחץ ב"CHORD PADS" על האקורדים לא שומע כלום
מישהו יודע מה זה יכול להיות?זה אמור לעבוד כאשר יש לך ערוץ כלי נגינה פעיל ומחומש להקלטה