הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@משפחת-פישר
אני לא ליטאי.................אגב
אני בסך הכל רוצה שהאמת תצא לאור
שמי שבאמת מנגן איך שחתונה צריכה להיראות ינצח -
חבר'ה, אני יודע שיקפצו עלי כאן מלא אבל אני מרשה לעצמי לומר את זה.
אחרי הביצוע הראשון של בן עטר (בגמר) התלהבתי ממנו ממש ואמרתי שלדעתי זה ביצוע שהוא יכול לזכות איתו ואפילו שאני לא כ"כ מחבב את הסגנון עדיין זה לא יפריע לי אם הוא יזכה כי הוא מגיש את זה בצורה מאוד יפה. בביצוע השני הוא אכזב אותי לגמרי - בחירת שירים גרועה, בחירת סאונדים גרועה, טכניקה גרועה וכו' וכו' (כל זה כמובן דעתי האישית ובהשוואה למה שהוא הביא בביצועים אחרים), אני לא הבנתי למה רוב השופטים נתנו לו על פני פסח והיה מפריע לי מאוד אם הוא היה לוקח את הגמר אחרי הביצוע הזה!
אז לכל אלה שמרגישים שהוא לא זכה רק בגלל שהוא מזרחי אני מרשה לעצמי לומר שאתם טועים! אולי גם אם הוא היה מביא ביצוע טוב הוא לא היה זוכה כי הוא מזרחי אבל בביצוע הזה לדעתי הוא הפסיד ביושר (כאמור, אני אומר את זה כמי שתמך בו מאוד אחרי הביצוע הראשון למרות שאני לא אוהב את הסגנון)! -
@יצחק-שטיינער כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
https://www.youtube.com/watch?v=D4ipYgJFjkU מי שעדיין לא שמע, מחרוזת שלהרשקוביץ ואליהו לייפער סטייל יוחנן אורי זה כבר לפני שנתיים!!?
נחמד וזהו...................
מסכים בסך הכל תמהתי שהוא מנגן לכאורה 2 וחצי וזה לפני שנתיים שבוע לפני היום
-
https://www.youtube.com/watch?v=D4ipYgJFjkU מי שעדיין לא שמע, מחרוזת שלהרשקוביץ ואליהו לייפער סטייל יוחנן אורי זה כבר לפני שנתיים!!?
נחמד וזהו...................
מסכים בסך הכל תמהתי שהוא מנגן לכאורה 2 וחצי וזה לפני שנתיים שבוע לפני היום
הוא אמר שלוש שנים מהגמר הקודם שזה אומר
קורונה -
אני לא ליטאי.................אגב
וואלה
שמי שבאמת מנגן איך שחתונה צריכה להיראות ינצח
לפי דעתך, זה מה שקרה בסוף??
-
@יצחק-שטיינער פעם ראשונה שהמשכתי לשמוע מזרחי עד הסוף=נתנאל בן עטר
-
@משפחת-פישר
פסח בטוח
אבל הרשקו צריך להיות מקום שני
(האמת לא הבנתי את השאלה) -
@יצחק-שטיינער פעם ראשונה שהמשכתי לשמוע מזרחי עד הסוף=נתנאל בן עטר
כנ"ל
-
@יצחק-שטיינער וזה בדיוק מה שאני בא לחדד - שמבחינתי הוא היה יכול לעלות למרות הז'אנר בגלל הביצוע היפה שלו שהוא הביא בהתחלה (הריני עבד וכו') ודווקא לכן אני יכול לומר שהביצוע השני שלו היה פחות טוב והוא הפסיד ביושר ולא בגלל שהוא מזרחי בגמר חסידי.
-
אני לא התלהבתי בכלל מהביצועים בגמר הרשקוביץ עשה פתיח נחמד וזהו אחר כך זה היה לא מיוחד הוא לא יצא לסולואים ומה שמפתיע שהוא לא עשה דרופ אלא המשיך בסגנון קטרון כך שמקום שני ממש לא
עדיף מבן עטר????..
-
@יצחק-שטיינער חדמשמ"ש כן! בן עטר כל הזמן ליווה והרגיש מיוחד ושונה ממזרחי קלאסי יונתן היה יכול לעשות יותר טוב
-
@יצחק-שטיינער בהשוואה בין הביצוע הראשון של בן עטר לביצוע הראשון של הרשקוביץ (בלי להסתכל על מה שהיה בשאר התוכנית) - חד משמעית כן!!!
-
@יצחק-שטיינער חדמשמ"ש כן!
שמעת את הכולם אהובים שעשה כמו שצריך???(את האקורדים)
שמעת את הפתיח לזה כמו שצריך ????אני הייתי בקהל והלכתי להשתגע מהסאונד מהסטרינגס הנמוכים
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יצחק-שטיינער בהשוואה בין הביצוע הראשון של בן עטר לביצוע הראשון של הרשקוביץ (בלי להסתכל על מה שהיה בשאר התוכנית) - חד משמעית כן!!!
תכל"ס שיפוט סוף פסוק את מי היית שם מקום שני כקלידן המוסיקה היהודית???