סט אלקטרוני ל KORG
-
לפי מה שעדי נתנאלי אומר (לאחר סבב שלו אצל כל התותחים בחו’'ל) - ביני מאנדל עושה הכל על האורגן (גם מחרוזות שהוא מוציא). הוא בנה לעדי מקצב וטראק על הPA1000 תוך 10 דקות! שמעתי את זה ו…וווהאוו! זה רמה אחרת.
המחירים שם מתחילים ב 8000 דולר לסט…@BK-קלידים כתב בסט אלקטרוני ל KORG:
לפי מה שעדי נתנאלי אומר (לאחר סבב שלו אצל כל התותחים בחו’'ל) - ביני מאנדל עושה הכל על האורגן (גם מחרוזות שהוא מוציא). הוא בנה לעדי מקצב וטראק על הPA1000 תוך 10 דקות! שמעתי את זה ו…וווהאוו! זה רמה אחרת.
המחירים שם מתחילים ב 8000 דולר לסט…מצטער, שמעתי את זה גם, והאמת, לא התלהבתי ברמה של לכתוב יותר מ"ויו" אחת ל"והאו"…
-
@BK-קלידים כתב בסט אלקטרוני ל KORG:
המחירים שם מתחילים ב 8000 דולר לסט…מצטער, שמעתי את זה גם, והאמת, לא התלהבתי ברמה של לכתוב יותר מ"ויו" אחת ל"והאו"…
@קורג-PA-700 @BK-קלידים
אולי תשתפו אותנו בסירטון הזה ( או ב וווהאווו !!!)
שנוכל להתרשם גם… -
@קורג-PA-700 @BK-קלידים
אולי תשתפו אותנו בסירטון הזה ( או ב וווהאווו !!!)
שנוכל להתרשם גם…@הקלידן-הצפוני זה לא סרטון, הייתי אצלו באולפן
-
@הקלידן-הצפוני זה לא סרטון, הייתי אצלו באולפן
@קורג-PA-700
כנ’'ל. אבל יש לו באמת איזה שהוא סירטון תוך כדי הבנייה ביחד עם חזקי ומאנדל. בהזדמנות. -
הרבה פה כתבו דברים לא נכונים בעליל, יוסי שטנדיג לא בונה שום דבר לבד אין לו זמן,
שמחה אברמציק אין לו מושג איך נכנסים לבניית מקצב אפילו, בונה לו אח של בנצי ברנסדופר, שגם בונה לבנצי עצמו,הרבה פה כתבו דברים לא נכונים בעליל, יוסי שטנדיג לא בונה שום דבר לבד אין לו זמן,
לא פעם ולא פעמיים ראיתי בקרדיטים תיכנותים: יוסי שטענדיג…
שמחה אברמציק אין לו מושג איך נכנסים לבניית מקצב אפילו, בונה לו אח של בנצי ברנסדופר, שגם בונה לבנצי עצמו,
אולי,
כל מה שכתבתי היה ממה שאמרו לי כשבררתי על הסט אחרי ששפיץ הפסיק למכור…
ואם יש לך הרבה ידע בעניין , אדרבה ,שתף! -
הרבה פה כתבו דברים לא נכונים בעליל, יוסי שטנדיג לא בונה שום דבר לבד אין לו זמן,
לא פעם ולא פעמיים ראיתי בקרדיטים תיכנותים: יוסי שטענדיג…
שמחה אברמציק אין לו מושג איך נכנסים לבניית מקצב אפילו, בונה לו אח של בנצי ברנסדופר, שגם בונה לבנצי עצמו,
אולי,
כל מה שכתבתי היה ממה שאמרו לי כשבררתי על הסט אחרי ששפיץ הפסיק למכור…
ואם יש לך הרבה ידע בעניין , אדרבה ,שתף!@הקלידן-הצפוני כתב בסט אלקטרוני ל KORG:
‘‘לא פעם ולא פעמיים ראיתי בקרדיטים תיכנותים: יוסי שטענדיג…’’
איזה שטויות!!!
ביני מאנדל בונה לו הכל! אני אומר לך את זה כלי שני. אמר לי אחד אמין שדיבר איתו.
יוסי משלם משכורת חודשית למאנדל על בנייה שמיועדת רק לו! (מדובר בסכום גבוה מאוד).
-
@הקלידן-הצפוני כתב בסט אלקטרוני ל KORG:
‘‘לא פעם ולא פעמיים ראיתי בקרדיטים תיכנותים: יוסי שטענדיג…’’
איזה שטויות!!!
ביני מאנדל בונה לו הכל! אני אומר לך את זה כלי שני. אמר לי אחד אמין שדיבר איתו.
יוסי משלם משכורת חודשית למאנדל על בנייה שמיועדת רק לו! (מדובר בסכום גבוה מאוד).
@BK-קלידים
אני יודע שמאנדל בונה לו אישית, אל תצעק עליי…
רק אמרתי שראיתי בעבר מקומות שבהם הוא היה בקרדיטים על התיכנותים (האחרון שבהם- המחרוזת חנוכה עם מוישי שווארץ) -
@BK-קלידים
רק אמרתי שראיתי בעבר מקומות שבהם הוא היה בקרדיטים על התיכנותים (האחרון שבהם- המחרוזת חנוכה עם מוישי שווארץ)@הקלידן-הצפוני כתב בסט אלקטרוני ל KORG:
@BK-קלידים
רק אמרתי שראיתי בעבר מקומות שבהם הוא היה בקרדיטים על התיכנותים (האחרון שבהם- המחרוזת חנוכה עם מוישי שווארץ)זה מחרוזת על טהרת הלייב
בלי אלקטרוני בכלל