PolyMAX Synth של UAD - בחינם לזמן מוגבל!
-
@Studio-Bit זהו, שאישית- (כפי שכבר דיברנו), עוד לפני שאני מתחיל להוציא כספים על פלאגינים חדשים, אני עוד צריך לעבור על מה שכבר יש לי, זה לבד אמור לקחת כמה שנים טובות…
@איש-אחד כתב בPolyMAX Synth של UAD - בחינם לזמן מוגבל!:
זהו, שאישית- (כפי שכבר דיברנו), עוד לפני שאני מתחיל להוציא כספים על פלאגינים חדשים, אני עוד צריך לעבור על מה שכבר יש לי, זה לבד אמור לקחת כמה שנים טובות…
הפוך נשמה- תעיף את כל מה שיש לך תתחיל עם UAD ואז תעבור לעוד חברות
כי אם יש לך כ’'כ הרבה ואתה עדיים מחפש זה סימן שעוד לא מצאת את הפלאגין שאתה מחפש… -
@איש-אחד כתב בPolyMAX Synth של UAD - בחינם לזמן מוגבל!:
זהו, שאישית- (כפי שכבר דיברנו), עוד לפני שאני מתחיל להוציא כספים על פלאגינים חדשים, אני עוד צריך לעבור על מה שכבר יש לי, זה לבד אמור לקחת כמה שנים טובות…
הפוך נשמה- תעיף את כל מה שיש לך תתחיל עם UAD ואז תעבור לעוד חברות
כי אם יש לך כ’'כ הרבה ואתה עדיים מחפש זה סימן שעוד לא מצאת את הפלאגין שאתה מחפש…@Studio-Bit בגדול אתה הרי יודע מה יש לי…
ואני לא עובד בשיטה של לחפש, אני עובד בשיטה שאם אני שומע על פלאגין שיש לו פוטנציאל כלשהו אני קודם כל מתקין אותו, ולאט לאט מקווה להגיע להכל ולבדוק אחד אחד.
וברור שכרגע יש את האלו שאני עובד איתם כיום, אבל קצת פה וקצת שם מנסה חדשים וחלקם נשארים איתי.
דיברת על UAD- הנה, למשל מאז ש-pure plate שוחרר בחינם לפני מספר חודשים אין לי כמעט פרויקט בלעדיו.
וכן למשל aurora ו-cascadia, שגם הם תופסים אצלי מקום של כבוד. -
@Studio-Bit בגדול אתה הרי יודע מה יש לי…
ואני לא עובד בשיטה של לחפש, אני עובד בשיטה שאם אני שומע על פלאגין שיש לו פוטנציאל כלשהו אני קודם כל מתקין אותו, ולאט לאט מקווה להגיע להכל ולבדוק אחד אחד.
וברור שכרגע יש את האלו שאני עובד איתם כיום, אבל קצת פה וקצת שם מנסה חדשים וחלקם נשארים איתי.
דיברת על UAD- הנה, למשל מאז ש-pure plate שוחרר בחינם לפני מספר חודשים אין לי כמעט פרויקט בלעדיו.
וכן למשל aurora ו-cascadia, שגם הם תופסים אצלי מקום של כבוד.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@Studio-Bit נכון, אבל תמיד יש יציאות פה ושם.
כבר דיברנו על aurora ו-cascadia כשהם יצאו, וכפי שאמרתי- דווקא ממש לא רע.
(כמובן לטעמי האישי… ובהתחשב בקונספט של מיקס). -
@Studio-Bit נכון, אבל תמיד יש יציאות פה ושם.
כבר דיברנו על aurora ו-cascadia כשהם יצאו, וכפי שאמרתי- דווקא ממש לא רע.
(כמובן לטעמי האישי… ובהתחשב בקונספט של מיקס).פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@Studio-Bit ברור!
(ובאמת מהבחינה הזו חבל שאין לי עוד פלאגינים של UAD, אבל בדיוק בגלל זה נרשמתי לניוזלטר שלהם, כדי שברגע שיש משהו חדש בחינם או מאוד בזול הוא אצלי…)
ואגב, דווקא אינסטרומנטים אני מחליף כמעט כל כמה חודשים. שוק הדגימות בכלים מדמי לייב יושב מאוד על ניואנסים, למשל- כינורות VST החלפי כבר לפחות 5-6 סוגי פלאגינים וספריות לאותה פוזיציה, וכיום אני משתמש במקביל בארבעה סוגים, תלוי בקונספט ובפוזיציה. -
@Studio-Bit ברור!
(ובאמת מהבחינה הזו חבל שאין לי עוד פלאגינים של UAD, אבל בדיוק בגלל זה נרשמתי לניוזלטר שלהם, כדי שברגע שיש משהו חדש בחינם או מאוד בזול הוא אצלי…)
ואגב, דווקא אינסטרומנטים אני מחליף כמעט כל כמה חודשים. שוק הדגימות בכלים מדמי לייב יושב מאוד על ניואנסים, למשל- כינורות VST החלפי כבר לפחות 5-6 סוגי פלאגינים וספריות לאותה פוזיציה, וכיום אני משתמש במקביל בארבעה סוגים, תלוי בקונספט ובפוזיציה.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@Studio-Bit אמן!!! (כבר דיברנו, RME וזה…)
-
@Studio-Bit ברור!
ואגב, דווקא אינסטרומנטים אני מחליף כמעט כל כמה חודשים. שוק הדגימות בכלים מדמי לייב יושב מאוד על ניואנסים, למשל- כינורות VST החלפי כבר לפחות 5-6 סוגי פלאגינים וספריות לאותה פוזיציה, וכיום אני משתמש במקביל בארבעה סוגים, תלוי בקונספט ובפוזיציה.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק!