דרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר
-
@zvi-a
אם תרצה באיכות סבירה
שלח לי את השיר
ואחזיר לך אותו רק וואקל ותופים@המעבד-המתאבד
תודה רבה!
הנה השיר המבוקש מצורף, ושוב תודה ענקית - תזכה לכל הברכות שנה טובה ומתוקה ומאושרתשלמה גובי בסינגל בכורה - שהשמחה במעונו.mp3 -
@המעבד-המתאבד
תודה רבה!
הנה השיר המבוקש מצורף, ושוב תודה ענקית - תזכה לכל הברכות שנה טובה ומתוקה ומאושרתשלמה גובי בסינגל בכורה - שהשמחה במעונו.mp3@zvi-a @המעבד-המתאבד
עשיתי גם באס ווקאלי, לשיקולכם
לקחתי את הSTEM של הבאס מהשיר ובווריאודיו ייצאתי ממנו MIDI לקחתי “אוווו” ווקאלי לסאמפלר והוספתי סאב וקיקסטארט.
לא בדקתי את הבאלנס עם שאר הערוצים.
-
@zvi-a @המעבד-המתאבד
עשיתי גם באס ווקאלי, לשיקולכם
לקחתי את הSTEM של הבאס מהשיר ובווריאודיו ייצאתי ממנו MIDI לקחתי “אוווו” ווקאלי לסאמפלר והוספתי סאב וקיקסטארט.
לא בדקתי את הבאלנס עם שאר הערוצים.
-
@zvi-a הבנתי ש @המעבד-המתאבד עובד על זה, פשוט המחשב שלי מדי חלש בשביל לייצא STEMS בספקטרהליירס ומה גם שיש לי את 11 ולא את 12, זה ייקח לו שעות, אז חילקתי לסטמס בצורה בסיסית ממש עם פלאגין קליל (אייקון דיגטל רמיקס) והעליתי רק את הבאס (אם יש צורך אני יעלה גם את התופים והווקאל רק שהאיכות מינימלית ויש המון זליגות) כדי ש @המעבד-המתאבד יוסיף את זה לתופים והווקאל שירה, שהוא יחלק בצורה יותר נקייה ומקצועית אם הוא ירצה כמובן. או שיעלה לפה את התופים פלוס שירה ואני יוסיף את הבאס בלי התחייבות, וכן עם מיקס בסיסי, או שמישהו פה מתנדב למקסס את זה בצורה יותר רצינית
-
-
-
@שייע-מושקוביץ
סימן טוב.mp3
אפשר את זה בשני קבצים אחד ווקאלי ואחד מקורי? -
@שייע-מושקוביץ
סימן טוב.mp3
אפשר את זה בשני קבצים אחד ווקאלי ואחד מקורי?@david כתב בדרוש פלייבק ווקאלי לריקוד חתונה בירושלים - למחמירים - עם תופים ללא כלי זמר:
@שייע-מושקוביץ
סימן טוב.mp3
אפשר את זה בשני קבצים אחד ווקאלי ואחד מקורי?סימן טוב עם בס תופים.wav
הוואקאלי לא אני עשיתי
@לאהלה עשתה
תבקש ממנה