אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
נכנסתי במקרה ללשונית ‘משתמשים’’ יש שם המון בוטים, יש מה לעשות איתם?
-
@מייבין-באקורדים כלום
צוות האתר חוסם אותם לאט לאט
והם ממילא לא עושים כלום כרגע -
נכנסתי במקרה ללשונית ‘משתמשים’’ יש שם המון בוטים, יש מה לעשות איתם?
@מייבין-באקורדים
כל פעם שאתה רואה בוט חדש מצטרף לחגיגות תדווח עליוזה להשתגע מכמות הבוטים שיש שם כל יום כמה
-
@מייבין-באקורדים
כל פעם שאתה רואה בוט חדש מצטרף לחגיגות תדווח עליוזה להשתגע מכמות הבוטים שיש שם כל יום כמה
@הרשי זה בסדר, לא צריך לדווח. אני עובר על זה בממוצע בערך פעם ביומיים ומנקה הכל.
-
פוסט זה נמחק!
-
מחקו לי פה פוסט שכתבתי, שכתבתי שנעזרתי בניסוח שלו על ידי AI.
אשמח להבהרות להבא, מתי מותר להעלות תוכן של AI יש בו יד ומתי לא.
תודה ממש!! -
מחקו לי פה פוסט שכתבתי, שכתבתי שנעזרתי בניסוח שלו על ידי AI.
אשמח להבהרות להבא, מתי מותר להעלות תוכן של AI יש בו יד ומתי לא.
תודה ממש!!@מייבין-באקורדים בדיוק בשביל זה ישנו תקנון…
הערך המוסף של פורום זה טמון בניסיון והידע האישי של כל משתמש. כדי לספק לשואל את התשובה המדויקת ביותר, אנו מבקשים מהמשתמשים להסתמך על הידע והניסיון שלהם ולא על תוצאות מחיפוש במנועי בינה מלאכותית. במידה והשואל ירצה להסתמך על GPT ודומיו - הרי הוא יוכל לעשות זאת בעצמו. ולכן - התשובות בפורום צריכות להיות מבוססות על ניסיון אישי.
אני חושב שזה פשוט ומובן- לא מפרסמים שום דבר מ-AI. זה הכל!
-
@מייבין-באקורדים בדיוק בשביל זה ישנו תקנון…
הערך המוסף של פורום זה טמון בניסיון והידע האישי של כל משתמש. כדי לספק לשואל את התשובה המדויקת ביותר, אנו מבקשים מהמשתמשים להסתמך על הידע והניסיון שלהם ולא על תוצאות מחיפוש במנועי בינה מלאכותית. במידה והשואל ירצה להסתמך על GPT ודומיו - הרי הוא יוכל לעשות זאת בעצמו. ולכן - התשובות בפורום צריכות להיות מבוססות על ניסיון אישי.
אני חושב שזה פשוט ומובן- לא מפרסמים שום דבר מ-AI. זה הכל!
@איש-אחד יש ‘‘לפרסם דבר שהוא AI’’
ויש להיעזר בניסוח על ידי AI
גם זה פסול? -
@איש-אחד יש ‘‘לפרסם דבר שהוא AI’’
ויש להיעזר בניסוח על ידי AI
גם זה פסול?@מייבין-באקורדים ה-AI יביא את דעתו, משמח מאוד שאתה מסכים איתו אבל בסוף זה מה שהוא כתב.
גילוי נאות, גם אני לאחר שאני מוחק את הפוסטים הללו- מקדיש זמן לקרוא אותם, ואכן פעמים רבות יש בהם דברים נכונים, וזה מובן כי ה-AI גדוש במידע. אבל כאן אנו מצפים לקבל את המידע האצור במוחם של המשתמשים ולא של מנוע ה-AI שהם נעזרים בו, גם אם הם מסכימים ב-100% עם מה שהוא כותב…נ.ב. פוסט זה לא נכתב בעזרת AI…

-
@מייבין-באקורדים ה-AI יביא את דעתו, משמח מאוד שאתה מסכים איתו אבל בסוף זה מה שהוא כתב.
גילוי נאות, גם אני לאחר שאני מוחק את הפוסטים הללו- מקדיש זמן לקרוא אותם, ואכן פעמים רבות יש בהם דברים נכונים, וזה מובן כי ה-AI גדוש במידע. אבל כאן אנו מצפים לקבל את המידע האצור במוחם של המשתמשים ולא של מנוע ה-AI שהם נעזרים בו, גם אם הם מסכימים ב-100% עם מה שהוא כותב…נ.ב. פוסט זה לא נכתב בעזרת AI…

@איש-אחד מקבל.
רק מעיר:
אני אישית חושב שהיות ואני רוצה לתרום מנסיוני לפורום, ולפעמים העזרה היא ארוכה מדי בשביל לכתוב אותה לבד, אני מקריא אותה ל AI ונותן לו לתקן את הניסוחים שלי. הכלל שאוסר להשתמש ב AIתמיד יגרום לכך שחלק מהמשתמשים יאלצו לא לשתף את המידע שלהם עם הציבור מחמת חוסר פנאי לשבת ולהקליד.
לא חבל? -
@איש-אחד מקבל.
רק מעיר:
אני אישית חושב שהיות ואני רוצה לתרום מנסיוני לפורום, ולפעמים העזרה היא ארוכה מדי בשביל לכתוב אותה לבד, אני מקריא אותה ל AI ונותן לו לתקן את הניסוחים שלי. הכלל שאוסר להשתמש ב AIתמיד יגרום לכך שחלק מהמשתמשים יאלצו לא לשתף את המידע שלהם עם הציבור מחמת חוסר פנאי לשבת ולהקליד.
לא חבל?@מייבין-באקורדים באותה מידה המשתמשים שמחפשים עזרה יכולים לשאול בעצמם את ה-AI.
ואני כותב את זה כאחד שאין לו גישה ל-AI, ב"ה, ועדיין ב"ה מסתדר מצוין כשאני צריך עזרה.