המרת קובץ WAV לפד באורגן
-
פוסט זה נמחק!
-
@מייבין-באקורדים על מה אני לוחץ בשביל להגיע לספרית הסאונדים לבחור לו מקום ריק?
-
אתה נכנס לסאונד הדיט נכנס ליוזר ובוחר מקום ריק לפני תחילת העבודה
-
@מייבין-באקורדים נכנסתי לסאונד - הדיט ואני לא מוצא יוזר איפה הוא אמור להיות??
תודה רבה -
גם אני לא מצאתי, אבל אני זוכר שכשערכתי את זה, ראיתי סרטון של עריכת דגימות בקורג של איזה חצי שעה ביוטיוב, תנסה לראות את זה, לי זה מאוד עזר. בהצלחה.
-
@קורג-PA-700-אלוף אולי אתה תוכל להסביר לי?
-
אין יוזר, התהליך הולך ככה:
תיכנס לסאונד הדיט, תלחץ רקורד, ותייבא את הקובץ, ואז תשמור בחץ, תיכנס בהגדרות למולטי סמפל ותגדיר את הקובץ ותשמור שוב בחץ, ואז תחזור לעמוד של הקובץ ותלחץ על רקורד ואז YES, ואז תעשה בהגדרות בייסיק, ותבחר כמה ערוצים יהיה לסאונד ואז ב-OSC תהפוך בכל הערוצים מ-ROM ל-RAM ותייבא את הסאונד ששמרת, ואחרי הכל תשמור בחץ במקום ריק ביוזר והסאונד מוכן!!!
אם זה עזר לך אשמח שתגיב לי ותיתן לי לייק. -
עשיתי את כל התהליך וזה לא הולך לי מישהו יכול לעזור לי ? (כל פעם כשאני יוצא מהרקורד הוא חוזר לי לצליל של הפסנתר)
-
י יהודה גונן התייחס לנושא זה
-
יש מצב שמשהו יעלה כאן פד של 2 3 שגר לימאההsx600 אם יש למשהו? תודה רבה!
-
הי יש סיכוי לעזרה?
אני מנסה לעשות את התהליך אבל יש פה מושגים שקצת גדולים עלי אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח…
הורדתי קובץ עם פורמט טוב לאורגן נכנסתי לסאונד לחצתי על רקורד ייבאתי את הקובץ והוא מופיע לי ברשימה של הסמפלים
רק איך אני מתקדם מכאן כי לא ממש הבנתי…
תודה מראש… -
@korg-pa700 אחרי שהוא רשום בסמפלים, אתה לוחץ WRITE במשולש למעלה, ואז נכנס במניו למולטיסמפל ואתה קובע אותו בתו שאתה רוצה ולחוץ שוב WRITE במשולש ואז יוצא משם שוב למסך של העריכת סאונד ולוחץ מניו, ואז בייסיק ומייבא את זה.
מקווה שהסברתי ברור, אם לא תשאל בשמחה… -
@קורג-PA-700 לחצתי מניו ואז בייסיק, ואין לי מושג איך לייבא את הקובץ…
-
@korg-pa700 אחרי שאתה נכנס לבייסיק תלחץ למטה ב-OSC (משהו כזה…) ואז תחליף מ-ROM לRAM ותייבא אותו.
-
@קורג-PA-700 החלפתי אבל איך אני מייבא? אין שם Import…
-
@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
@קורג-PA-700 החלפתי אבל איך אני מייבא? אין שם Import…
לא בIMPORT אלא כשאתה מחליף לרם אתה תראה מתחת מספר ושם של סאונד ופשוט תגלגל עד הסאונד האחרון שאותו דגמת (אתה תראה אותו לפי השם שבחרת לו) ואז תעשה במשולש WRITE
-
@קורג-PA-700 החלפתי שם לסאונד שבחרתי אבל זה עדיין שמר לי דגימה של פסנתר…
-
@רבקה-סלטון כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
עשיתי את כל התהליך וזה לא הולך לי מישהו יכול לעזור לי ? (כל פעם כשאני יוצא מהרקורד הוא חוזר לי לצליל של הפסנתר)
נכון, כך זה צריך להיות שכשזה חוזר למסך של הפסנתר תלחץ מניו, בייסיק ואז את כל מה שכתוב למעלה
-
@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי למרות שהחלפתי אותה ב RAM
-
@korg-pa700 כתב בהמרת קובץ WAV לפד באורגן:
@קורג-PA-700 כן אבל לאחר ששמרתי את זה במקום ריק את הסאונד שבחרתי בביסיק הוא שומר לי את הדגימה של הפסנתר שישר פתוחה בסאונד ולא את הדגימה שאני יצרתי
לא הבנתי, מתי עשית שמירה לאחר שהחלפת מROM לRAM או לפני?
-
@קורג-PA-700 אחרי
ובכלל כשאני משנה את זה בRAM לדגימה שלי הוא לא משנה לי את הצליל של המקלדת…