סקר טיירוס 5 או ג'נוס
-
@קורג-PA-700 אני חולק עליך
לכל אחד מהם יש את הסגנון היחודי שלו… -
אין מה להגיד הג’נוס הרבה יותר מתקדם וחדשני עם כל זאת כל החדשנות הזאת לא מיצו את זה כמו שצריך לכל האלה שמתלהבים מהמסך מגע של הג’נוס… חברה מסך של מכונת צילום יש לה טאצ’ הרבה יותר טוב הוא איטי להחריד הממשק שלו לא כ"כ ברור וכו’ אני אישית יותר התחברתי לטיירוס נכון הוא ישן אבל אין עליו
אבל על טעם וריח אין להתווכח כל אחד עם מה שיותר נוח לו וכיף לו לנגן עליו…
חג שמח -
@אהרלה-בינעט כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
הוא איטי להחריד הממשק שלו לא כ"כ ברור
זה עניין של הרגל, אני אישית מעדיף קורג ולא ימאהה, אבל אם שואלים בנוגע לימאהה אז ברור שגנו’ס
-
@אהרלה-בינעט גם אני רוב הסיבה שלא קניתי גנוס (ואני על טיירוס ) זה בגלל המסך מגע (אולי זה ענין של הרגל , אבל עדיין העדפתי את זה)
@אהרלה-בינעט יש לך את הסט של רוזנפלד?
-
@קורג-PA-700 כאחד שיש לו גם ממוטי וגם מיוחנן יש לכל אחד ייחודיות
-
@שמואל-הרציון הייחודיות של מוטי היא אולי בסגנון בנייה אבל לא בטראקים עצמם שלוקח כמעט הכל מיוחנן
-
@אהרלה-בינעט כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
חברה מסך של מכונת צילום יש לה טאצ’ הרבה יותר טוב הוא איטי להחריד הממשק שלו לא כ"כ ברור וכו’ אני אישית יותר התחברתי לטיירוס נכון הוא ישן אבל אין עליו
היה לי טיירוס 5 וכיום ג’נוס 2 ואני מסכים שצריך חודש/חודשיים להתרגל אבל היום ללא ספק אני מעדיף ג’נוס
-
- רוב המנגינות שונות
- גם יוחנן לוקח מנגינות מDJs בעולם ולכן לא כל המנגינות וכנראה רובם זה לא לחנים של יוחנן אורי האלוף
-
@שמואל-הרציון כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
- רוב המנגינות שונות
- גם יוחנן לוקח מנגינות מDJs בעולם ולכן לא כל המנגינות וכנראה רובם זה לא לחנים של יוחנן אורי האלוף
נכון, אבל תאמין לי שמוטי לא היה עושה על זה אם לא יוחנן, ואל תחשוב אני מעריץ של מוטי לא פחות משל יוחנן, רק נורא התאכזבתי בסט שהעלה ליוטיוב שיש שם הרבה דברים שיוחנן כבר עשה.
-
@קורג-PA-700 כתב בסקר טיירוס 5 או ג'נוס:
נכון, אבל תאמין לי שמוטי לא היה עושה על זה אם לא יוחנן,
עד שאני יהיה נביא אני לא יכול באמת לדעת