חוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה
-
@Studio-Bit באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
@Yossile כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
זה בעצם יותר מ3 לחיצות- לחיצה ימנית Change color בחירת הצבע שרוצים וOK. בנפרד למיקסר ולפלייליסט? בטח יש קיצור דרך לזה (בקיובס זה קונטרול וגלגלת של העכבר על מיקום הצבע בערוץ)
-
@Yossile כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
באמת לצחוק. לחיצה ימנית וChange color (זה תקף לגבי הערוצים במיקסר, הפטרנים וכל מקום שאפשר להחליף צבע).
זה בעצם יותר מ3 לחיצות- לחיצה ימנית Change color בחירת הצבע שרוצים וOK. בנפרד למיקסר ולפלייליסט? בטח יש קיצור דרך לזה (בקיובס זה קונטרול וגלגלת של העכבר על מיקום הצבע בערוץ)
@Studio-Bit לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
וואו. כמה ש4 לחיצות נשמע מסובך איך שאתה מתאר את זה.
-
@Studio-Bit לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
וואו. כמה ש4 לחיצות נשמע מסובך איך שאתה מתאר את זה.
לא ידוע לי על קיצור ולגבי המיקסר בגלל שזה פטרנים זה לא מחווט אוטומטית (זה בעצם שיטת פעולה שונה לחלוטין משאר התוכנות אז על תגיד שזה רק מסבך יותר כי יש לזה גם מעלות) אז אם מחווטים למיקסר אחרי שלפטרנים יש שם וצבע זה נכנס אוטומטית גם למיקסר אבל אם משנים את הצבע אח"כ צריך לשנות בשתיהם.
קיצער לא ידעתי אבל אני כנראה יתחיל לתת הסבר גם על FL בוודאי שיש אפשרות לחווט ולצבוע בלחיצת כפתור
-
@Studio-Bit
זה מחוסר ידיעה פשוט.
תלחץ פעמיים על F2 וזה יעשה לך צבע אקראי (כמובן שהפטרן יהיה מסומן)2 לחיצות
-
@Studio-Bit
זה מחוסר ידיעה פשוט.
@הגיטריסט כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
זה מחוסר ידיעה פשוט.
ומה לגבי המיקסר? קיצער בדיחה לא מוצלחת חוק ה3 התוכנה הכי איטית ולא מובנת
-
אני רק מזכיר שמיקס ומאסטרינג זה גם עניין טכני והוא לוקח יותר משלוש לחיצות
כתוב בכותרת שמדובר רק על הטכני מיקס ומאסטר זה לא טכני
-
@הגיטריסט כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
זה מחוסר ידיעה פשוט.
@Studio-Bit כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
ומה לגבי המיקסר?
כנ"ל f2 במיקסר
-
זה מחוסר ידיעה פשוט.
@Studio-Bit כתב בחוק ה-3 לחיצות | אם לוקח לך יותר מ3 לחיצות לעשות משהו, אתה כנראה עושה אותו לא טוב. התייעץ עם מומחים בFL Studio על עניינים טכניים בתוכנה:
קיצער בדיחה לא מוצלחת חוק ה3 התוכנה הכי איטית ולא מובנת
גם אני הייתי רוצה להתקין את קיובייס אם רק היה לי מספיק כוח ואחסון במחשב אבל מכאן ועד למסקנה התמוהה שלך לגבי הFL יש דרך ארוכה מאוד (בעצם לקחת כותרת של שרשור שאמורה להיות מושכת ולהבהיר את הרעיון והפכת את התוכנה לבדיחה)!
-
קיצער בדיחה לא מוצלחת חוק ה3 התוכנה הכי איטית ולא מובנת
גם אני הייתי רוצה להתקין את קיובייס אם רק היה לי מספיק כוח ואחסון במחשב אבל מכאן ועד למסקנה התמוהה שלך לגבי הFL יש דרך ארוכה מאוד (בעצם לקחת כותרת של שרשור שאמורה להיות מושכת ולהבהיר את הרעיון והפכת את התוכנה לבדיחה)!
(בעצם לקחת כותרת של שרשור שאמורה להיות מושכת ולהבהיר את הרעיון והפכת את התוכנה לבדיחה)!
אם זה מה שיצא תחת דברי אני מתנצל באמת! התכוונתי יותר למי שענה את התשובה כי לא הוא פתח את האשכול ואני יודע שזה תהליך הרבה יותר קצר לשנות צבע ולחווט למיקסר בצורה מהירה דעתי ידוע ולכן אני לא מתערב בפורום לא לי (וגם אם כן זה לא יעזור
)