משתמש מתקדם ב FL
-
@shimix-dj ת'אמת שבהתחלה כשהורדתי משם עדיין הוא לא נתן לי לשמור וגם כל פעם שסגרתי את התוכנה זה שאל אותי אם אני רוצה לקנות את הFL. אז אתמול הלכתי ומחקתי את כל התיקיות שהיו לי במחשב שהיו קשורות לFL (כולל התיקייה של ה20 שכבר לא עובד) ואז התקנתי מהאתר שהבאת ועכשיו הוא נותן לי לשמור.
-
יש לי את הגרסה הפרוצה וVST פלאגינים לא עובדים לי
-
חברה, דחוף! הFL פתאום לא מצא את הסאונדים ולא השמיע לי כלום ולא נתן לעשות כלום אז מחקתי והתקנתי מחדש ועכשיו זה מתקין לי את הגירסת ניסיון ולא את הפרוץ. אין לי מושג מה קרה, אולי עכשיו האתר ההוא עשו התקנה חדשה. צריך עזרה דחוף כי כרגע אני לא יכול לעשות כלום. בתודה מראש.
-
מחקת או שהסרת התקנה כי צריך גם וגם
-
@שמואל-שטרן נראה לי גם וגם, אבל יכול להיות שלא הסרתי התקנה לפני המחיקה אז אני ינסה שוב ויבדוק אם זה עובד.
תודה. -
@shimix-dj מי שמשתמש בתוכנה הזאת חייב לדעת לנגן באורגן או לאו דווקא?
-
@יוני-זילברגג הוא צריך לדעת אורגן בסיסי...
-
@חכם_בלילה ומי שלא יודע אין לו מה לעשות בתוכנה?
-
@יוני-זילברגג לא יותר מדי...
-
היי. למישהוא יש קיקים ועוד דברים של KASHMIR
תודה. -
יצא סמפלים חדשים של KASHMIR?
תודה. -
@שמואל-שטרן עכשיו הסרתי התקנה ואז מחקתי הכל והתקנתי וזה עדיין על הגרסת ניסיון.
אשמח אם מישהו יכול להוריד מהאתר את הקובץ ולבדוק אם יש שם משהו שאני צריך להעביר או משהו כזה.
תודה. -
@Yossile א. תוכנת הסרה זה תוכנה שמסירה לך את כל קבצי ההתקנה של התוכנה לא משנה באיזה מקום הם נמצאים...
ב. כשמתקינים תוכנות פרוצות חובה לכבות את האנטי וירוס שהוא בדרך כלל מוחק קבצים מסוימים בשעת ההתקנה כי הם נראים לו חשודים...
ג. וכן ברוב ההתקנות חובה לכבות את האינטרנט כיוון שלפעמים זה מתחבר לרשת ואז הפריצה לא עובדת...מקווה שעזרתי, בהצלחה.