כרטיס קול\מקלדת שליטה מומלצים במחיר שפוי
-
@אורגו-מדלי כתב בכרטיס קול\מקלדת שליטה מומלצים במחיר שפוי:
@חכם_בלילה אני עכשיו רוצה ליצור ביצוע משלי לשיר יומים עם דאנסים ודרופים מטורפים אני לא צריך פדים של המקלדת שליטה למשל?
לא, ממש לא
ובתור התחלה אל תנסה ליצור דברים גדולים, תתחיל בקטן
להבין מה מידי,מה פלאגין,איך משתמשים נכון בכל פלאגין להכיר את התוכנת הפקה שלך בצורה טובהכתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:05 נערך לאחרונה על ידי@חכם_בלילה אני מחר מתחיל ללמוד קיובייס עם קורס מיקצועי ובעזרת השם אני רצה להתחיל להוציא בעתיד חומרים משלי אני צריך לקנות מקלדת חדשה יותר נוחה עדיף לא?
-
@חכם_בלילה אני מחר מתחיל ללמוד קיובייס עם קורס מיקצועי ובעזרת השם אני רצה להתחיל להוציא בעתיד חומרים משלי אני צריך לקנות מקלדת חדשה יותר נוחה עדיף לא?
@אורגו-מדלי לא, אין טעם בכלל…
המקסימום שאתה צריך זה כבל מדפסת… -
@אורגו-מדלי לא, אין טעם בכלל…
המקסימום שאתה צריך זה כבל מדפסת…כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:09 נערך לאחרונה על ידי@חכם_בלילה לי זה נראה מוזר כי אני חדש בתחום אבל כשאני יתחיל להכיר את התוכנה אני כנראה יבין אז אתה אומר שלא צריך לקנות כלום בינתיים? גם לא כרטיס קול?
-
כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:10 נערך לאחרונה על ידיפוסט זה נמחק!
-
@חכם_בלילה אני מחר מתחיל ללמוד קיובייס עם קורס מיקצועי ובעזרת השם אני רצה להתחיל להוציא בעתיד חומרים משלי אני צריך לקנות מקלדת חדשה יותר נוחה עדיף לא?
כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:11 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי סתם שאלה, קורס וירטואלי? כי אם כן אז איזה קורס?
-
@חכם_בלילה לי זה נראה מוזר כי אני חדש בתחום אבל כשאני יתחיל להכיר את התוכנה אני כנראה יבין אז אתה אומר שלא צריך לקנות כלום בינתיים? גם לא כרטיס קול?
@אורגו-מדלי לפחות לא בהתחלה
קודם תראה שאתה בכלל אוהב את התחום הזה…
לא כל אחד אוהב -
@אורגו-מדלי סתם שאלה, קורס וירטואלי? כי אם כן אז איזה קורס?
כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:12 נערך לאחרונה על ידי אורגו מדלי@yehunatan קורס מקורי של קיובייס מוקלט מראש
@חכם_בלילה תודה רבה נגמר לי הלייקים להיום אז לילה טוב ותודה רבה רבה
-
@yehunatan קורס מקורי של קיובייס מוקלט מראש
@חכם_בלילה תודה רבה נגמר לי הלייקים להיום אז לילה טוב ותודה רבה רבה
כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:18 נערך לאחרונה על ידי@אורגו-מדלי מי המרצה?
בעברית?
של ג’אסט מיוזיק?
חינמי? -
@אורגו-מדלי מי המרצה?
בעברית?
של ג’אסט מיוזיק?
חינמי?כתב ב16 בפבר׳ 2025, 0:21 נערך לאחרונה על ידי@yehunatan שקונים את התוכנה אתה יכול לקנות גם קורס נראה לי ממכללת בי אם פי משהו כזה זה של אח שלי והוא פרש מהעיסוק בזה כי הוא לא התחבר מחר הוא יתקין לי את זה ואני יגיד לך
-
כתב ב16 בפבר׳ 2025, 7:42 נערך לאחרונה על ידי
@אורגו-מדלי אין דבר כזה קורס מקורי, יש קורס טוב או פחות טוב…
בתור התחלה מספיק רק מחשב ואוזניות טובות (לפחות ב 300 ש"ח), כל השאר בונוס!@חכם_בלילה צודק בכל מילה!