האם אפשר להוריד ווליום של מקצב שלם בלי להנמיך ערוץ ערוץ?
-
ולאחר שב"ה כולם הבינו את כוונתי אני ישאל שוב: מישהו יודע אם יש דרך להוריד את כל הווליום של המקצב באופן יחסי בבת אחת או אולי תוכנה שעושה את זה??
@Yossile @חכם_בלילה תודה על העזרה… -
@הצ-יזוכר-המנגן לא עברתי על כל מה שנאמר כאן -
אבל אם אתה מתכוון להגביה או להנמיך מקצב מסויים - ולשמור אותו לתמיד על אותו מצב…
אז אני פשוט לוחץ על 8 הכפתורים מתחת למיקסר -
מגביה או מנמיך ואז נכנס לעריכה של המקצב ושומר כקובץ חדש…
אם יש לך את האורגן מהדגמים בלי הכפתורים לכאורה צריך להוזיז אחד אחד - מקווה שעזרתי… -
@Benaya כתב בהאם אפשר להוריד ווליום של מקצב שלם בלי להנמיך ערוץ ערוץ?:
@הצ-יזוכר-המנגן לא עברתי על כל מה שנאמר כאן -
אבל אם אתה מתכוון להגביה או להנמיך מקצב מסויים - ולשמור אותו לתמיד על אותו מצב…
אז אני פשוט לוחץ על 8 הכפתורים מתחת למיקסר -
מגביה או מנמיך ואז נכנס לעריכה של המקצב ושומר כקובץ חדש…
אם יש לך את האורגן מהדגמים בלי הכפתורים לכאורה צריך להוזיז אחד אחד - מקווה שעזרתי…הוא לא רוצה אחד אחד הוא רוצה את כולם ביחד על sx700
אולי מה שעשית אפשרי בדגמים שיש להם מתחת למסך כמו בטירוס אבל אין את זה בדגמים שדומים לגנוס (כמו הsx700)@הצ-יזוכר-המנגן
יש רעיון גם לעשות את העבודה על תכנת DAW כמו לדוגמא קיובס (שזה של שטינברג של ימהה) -
@הצ-יזוכר-המנגן אם אתה עדיין מחפש יש תוכנה שנקראת STYLE VOLUME CHANGER שמנמיכה את כל הערוצים במקצב באופן יחסי
-
@ציפור-שיר שאלתי היתה לגבי ימאהה @יחזקאל-0 אם יש לך קישור אני ישמח…
-
@ציפור-שיר
פכככ
גם בימהה יש אילטור דומה
נכון הוא כתב sx700?
אז אפשר להקצות את אחד הגלגלים מבין השנים לטובת ווליום ולהגדיר שזה יגביר וינמיך רק את המקצב ואז פשוט לסובב ואז זה מנמיך לפי אחוזים את המקצב כולו בו זמנית
פשוט לא רואים את זה במיקסר -
@אהרון-יוסף-בבייב כתב בהאם אפשר להוריד ווליום של מקצב שלם בלי להנמיך ערוץ ערוץ?:
@ציפור-שיר
פכככ
גם בימהה יש אילטור דומה
נכון הוא כתב sx700?
אז אפשר להקצות את אחד הגלגלים מבין השנים לטובת ווליום ולהגדיר שזה יגביר וינמיך רק את המקצב ואז פשוט לסובב ואז זה מנמיך לפי אחוזים את המקצב כולו בו זמנית
פשוט לא רואים את זה במיקסרנכון, אבל אי אפשר לשמור אח’'כ באופן הזה.
השואל התכוון להוריד את כל ערוצי המקצב יחד תוך כדי שמירה על הבאלנס הקיים בין הערוצים וכך לשמור אותם ב STYLE.
האופציה שבבייב כתב זה טוב רק תוך כדי נגינה בלייב בלי האופציה לשמור כך את המקצב לאחר מכן!
[אמנם ניתן כן לשמור כך בבנקים אבל לא ב STYLE!][סליחה על הטעות בשמות כותבי הפוסטים] -
@יוד-גימל ברוך הבא לפורום!
שים לב שעל פי תקנון הפורום אין לכתוב שני פוסטים רצופים אחד אחרי השני, וניתן פשוט לערוך את הפוסט הקודם (בלחיצה בתחתית הפוסט על הציור של שלושת הנקודות ואז ‘עריכה’. כאן:
).
הרבה הצלחה, וכולנו תקווה שתפיק את המירב מהפורום!!! -
@יוד-גימל
הוא רוצה, נכון יש לכל ערוץ ווליום משלולוג’
70
52
38
26
17
60אז הוא לדוג’ רוצה להנמיך את זה ב15 ווליום
55
37