סיידצאן בימאהה
-
יש כזה דבר בכלל?? וא"כ איך עושים אותו בבנית מקצבים ובנגינת סולו?
-
@יעקב-קוט כשאתה בונה מקצב אפשר לעשות בEVEMT EDIT, יש פה מקצב user01.sty שהוא עם סיידצין, אתה צריך להעתיק את המקצב לאורגן. ובסטייל קופי להעתיק לאיפה שאתה רוצה ואז להקליט, (מומלץ להעתיק את הסיידצ’ין של אינטרו 3 בערוץ הראשון של הסאונד), לא נראה לי שזה יתאים לימאהה @הצ-יזוכר-המנגן, מקווה שהבנתם!
אם לא, אשמח להסביר שוב.
אגב, לגבי לעשות סיידצין בסולו, אני משתמש בפיצ’, אבל אני לא יודע להסביר איך לעשות בפיצ’ סיידצין. -
@יעקב-קוט כתב בסיידצאן בימאהה:
אפילו אני הקורגיסט יודע שיש… איך עושים? לא יודע…
עכשיו אתה קולט שאין היגיון בימהה? ואין לי מושג מאיפה להתחיל להסביר דבר כ’'כ פשוט? אבל יש כמעט בטוח…
-
@הצ-יזוכר-המנגן ברור שיש, הדף האחרון של בניית המקצבים יש מלא אפשרויות.
דבר ראשון תראה בצד ימין של המסך לחצן שכתוב פילטר שזה אומר שהוא מסתיר ממך חלק מהאופציות אז תבטל.
ברגע שאתה רואה את כל הפונקציות יתווסף לך פונקציות שעובד לפי מספר כל פונקציה מקבל מס’ למשל מס 11 זה לעשות את הצליל ימין שמאל…
תבדוק שם… -
@הצ-יזוכר-המנגן
מה זה סיידצ’אן? -
@למדן יש מצב שאתה מסביר את עצמך יותר??? לא מצאתי שום כפתור של פילטר בדך של בנית מקצבים [אני על SX700]
@אהרון-יוסף-בבייב סיידצאן זה אופציה להגדיר שבכל פעימה של כלי אחד הכלי השני קצת נהיה קצת יותר נמוך וכאילו מפנה מקום לכלי השני ויעוין עוד בסירטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=V4MIDEc13Eg -
@אהרון-יוסף-בבייב כתב בסיידצאן בימאהה:
@הצ-יזוכר-המנגן
מה זה סיידצ’אן? -
-
@הצ-יזוכר-המנגן
נראה לי עם פדל ווליום (fc7)