איך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור
-
@יונתן לא התכוונתי להתקיף חלילה, אבל שמתי לב להרבה בפורום שנכנסים וישר שואלים שאלות, הפורום לא נועד להיות תחליף גמור למקצב, אלא לתת מקום נכבד למוזיקאים ולשיחות מקצועיות על מוזיקה בכללי, אם אתה מעוניין להיכנס לתחום אז כדאי לך קודם לעבור על שרשורים בפורום של מושגים בסיסיים, אח"כ כשאתה מבין מה אתה רוצה - תתחיל לשאול והחברים בפורום ישמחו לענות לך!
-
@yehunatan כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
התוכנה של Steinberg
איזו מהן?
את steinberg activation manager אי אפשר להסיר כל זמן שאתה רוצה עוד להשתמש בכל תוכנה שלהם. זו תוכנת הרשיון שלהם (ואותה הפריצה המוכרת פורצת).
את steinberg download asistant אין חובה כלל להתקין.
את stinbreg library manager צריך, קיובייס לא יכולה לפעול בלעדיה.
מה עוד? -
@yehunatan אגב, זה כן נכון שאת steinberg download asistant אין חובה להתקין כמו שכתבתי, אך מצד שני כדאי שכן להתקין היות והיא מעדכנת את המדיה ביי ושאר רכיבים חשובים בתוכנה שאין לך כ"כ דרך לדעת שהם התעדכנו.
ואם הבעיה היא כי המחשב מפוצץ- אתה יכול בהחלט להעביר חומר להארד דיסק חיצוני, כמו שאני ו @לאהלה כתבנו בנושא המקביל שפתחת.
מה שכן, מומלץ שזה יהיה כונן מסוג SSD ולא HDD, היות והוא מהיר יותר לעומת ה-HDD שלרוב יש לו זמן תגובה יחסית ארוך, מה שמשפיע ישירות על חוויית השימוש בספריות וכו’. -
היי! אני צריך עזרה בהתקנת cubase 14. אני יודע שהסבירו את זה פעם בפורום, אבל את האמת לא הבנתי כ"כ.
לאחר ההתקנה שלב אחר שלב, אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הרשיון (מצורף צילום מסך). ונראה לי שבגלל זה המחשב לא מזהה את cubase כתוכנה (א"א לפתוח פרוייקט CPR). אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.
תודה רבה!
-
@אביב-חאלו כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
היי! אני צריך עזרה בהתקנת cubase 14. אני יודע שהסבירו את זה פעם בפורום, אבל את האמת לא הבנתי כ"כ.
לאחר ההתקנה שלב אחר שלב, אני מקבל הודעה שיש בעיה עם הרשיון (מצורף צילום מסך). ונראה לי שבגלל זה המחשב לא מזהה את cubase כתוכנה (א"א לפתוח פרוייקט CPR). אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי.
תודה רבה!שים לב שאין שום בעיה והקיובס נפתח לך פשוט תלחץ על האיקס ותסגור את החלון
(לגבי ההודעה פשוט לא התקנת בדראך הרגילה לכן זה מופיע) -
@Studio-Bit כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
(לגבי ההודעה פשוט לא התקנת בדראך הרגילה לכן זה מופיע)
(לגבי ההודעה פשוט לא התקנת בדראך הרגילה לכן זה מופיע)
היי! קודם כל תודה על התגובה!
מה הכוונה ‘לא התקנת בדרך הרגילה’?
מה הדרך הרגילה?
ואגב, כנראה שיש להודעת הרשיון הזו השלכות, כמו שכתבתי אי אפשר להפעיל את קבצי ה PCR, המחשב לא מזהה אותם. וגם רוב הפעמים הוא לא מזהה את הכרטיסי קול (מצורף צילום מסך).
תודה רבה!!
תמונה1.png -
@אביב-חאלו כתב באיך מורידים כל תוכנה של Steinberg פרוצה בגרסה המלאה? | מדריך פשוט וברור:
ואגב, כנראה שיש להודעת הרשיון הזו השלכות, כמו שכתבתי אי אפשר להפעיל את קבצי ה PCR, המחשב לא מזהה אותם. וגם רוב הפעמים הוא לא מזהה את הכרטיסי קול (מצורף צילום מסך).
תודה רבה!!
שוב פעם לא התקנת בדרך הרגילה -
@Studio-Bit תוכל להסביר לי בבקשה איך מתקינים בדרך הרגילה?
-
יש כאן באתר המון מידע תחפש אין עניין לענות על אותה שאלה עשרות פעמים
-
תאמין לי שהחלטתי לכתוב רק אחרי שחיפשתי… כתוב שם להתקין דרך הורדה מהאינטרנט, זה מה שאתה מתכוון ‘בדרך הרגילה’? כי אני מתקין את התוכנה במצב אופליין במחשב אחר שאין לו חיבור לאינטרנט, דרך קובץ RAR שמפורסם כאן בפורום תחת השם ‘סיסמת חילוץ יוני J’. יש אפשרות לסדר את הבעיה של הרשיון גם במצב כזה של אופליין?
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!