למי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס
- 
@חכם_בלילה כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס: @אני-ואני מזל טוב אח! תודה רבה ! כמה היא עלתה לך? 193 ש"ח מאיזה לינק קנית? וכמה זמן לקח לה להגיעה? בערך שמונה ימים. באיזה צבע? שחור או לבן? לבן , אבל לא ראיתי הבדל 
- 
@חכם_בלילה אולי תצליח לעזור לי , 
 אני מסתבך כבר שעה איך להכניס את הסקריפט.
 הוא כותב שם להכניס את זה לתוך מאק , אבל אני על ווינדוס
- 
@חכם_בלילה אולי תצליח לעזור לי , 
 אני מסתבך כבר שעה איך להכניס את הסקריפט.
 הוא כותב שם להכניס את זה לתוך מאק , אבל אני על ווינדוס@אני-ואני 
 Win/Documents/Image-Line/Fl Studio/Settings/Hardware;
 Third step : Open Fl Studio in the MIDI Settings, set the Input/Output to the same port ;או ככה: 
 C:\Users\HOME\Documents\Image-Line\FL Studio\Settings\Hardware
 פשוט תעתיק את זה בשורה למעלה בסייר קבצים
- 
@אני-ואני 
 Win/Documents/Image-Line/Fl Studio/Settings/Hardware;
 Third step : Open Fl Studio in the MIDI Settings, set the Input/Output to the same port ;או ככה: 
 C:\Users\HOME\Documents\Image-Line\FL Studio\Settings\Hardware
 פשוט תעתיק את זה בשורה למעלה בסייר קבצים@חכם_בלילה הוא כותב לי שאין לו אפשרות למצוא את התיקייה הזו 

- 
@חכם_בלילה הוא כותב לי שאין לו אפשרות למצוא את התיקייה הזו 

- 
@אני-ואני לך למסמכים במחשב 
 חפש תייקיה שנקראת
 Image-Line
 ואז תייקיה שנקראת FL Studio
 \Settings
 \Hardware
 ותעתיק שמה את הסקריפט@חכם_בלילה ואז אני נכנס למידי ומנסה לעשות את מה שהוא עשה בסרטון אבל אין לי את מה שהוא עשה  
- 
@חכם_בלילה ואז אני נכנס למידי ומנסה לעשות את מה שהוא עשה בסרטון אבל אין לי את מה שהוא עשה  
- 
@חכם_בלילה ברור 
- 
@חכם_בלילה ברור 
- 
@חכם_בלילה יש לי את הסקריפט שיש לו , אבל עכשיו זה לא מנגן (ושום דבר במקלדת לא השתנה)  
- 
@חכם_בלילה יש לי את הסקריפט שיש לו , אבל עכשיו זה לא מנגן (ושום דבר במקלדת לא השתנה)  
- 
@חכם_בלילה אין לי מושג , תגיד לי אתה - 

- 
@חכם_בלילה אין לי מושג , תגיד לי אתה - 

- 
@Benaya לא מנגן כלום ,  יכול ליהות שאני צריך להגדיר משהו אחר? כי למעלה אני לא רואה שיש לחצן 
 d3496593-4da2-4289-b0bd-b5b07ec5e2bc-image.pngוכאן אני ראוה שכן יש לו לחצן הפעלה דולק 
- 
@חכם_בלילה כן ! (לעלות תמונה?) 
 תודה רבה על העזרה.