למי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס
-
@לוי-ל כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
דיברתי אלי?
אה סליחה סופיום התכוונתי אליו @natinati
-
@Studio-Bit כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
כל נוב יכול להיות כל דבר (בקיובס זה פשוט. ליודע בתוכנות אחרות)
לא מבין מה התכוונת. [ אני יכול גם לשחק איתו בתוך התוכנה/פלאגין כמעט בכל פלאגין יש אותו ליד המקלדת מידי]
-
@natinati כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
לא מבין מה התכוונת.
זה אומר שאתה יכול לקנות כל קונטרולר של מידי ולהפוך אותו לפיץ’ ואתה לא חייב דווקא שיהיה מה שהעלית בתמונה
וכמו שכתב @הגיטריסט אתה יכול לקנות לדוגמה Korg nanoKONTROL2 שעולה בסביבות ה500 שקל אם אני לא טועה אתה יכול לקנות פדל אקספרשן לחבר למקלדת שלך ולהשתמש בזה (כמובן אם המקלדת שלך תומכת בזה) -
@Studio-Bit ספציפית פיץ’ לא יודע אם זה כדאי, כי זה חייב לחזור מיידית בדיוק למקום שזה היה קודם,
אז זה חייב קפיץ.
אבל מודוליישן זה באמת לא מדי משנה. -
@Studio-Bit במחיר הזה אני חושב שכבר כדאי לקנות מקלדת שליטה כולל הפיץ’, לא?!
-
הזמנתי עכשיו את הדגם החדש
זה יצא לי עם מבצע וקופון 189.81 ש"ח
מצרף קישור https://he.aliexpress.com/item/1005007850943998.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.76174d1a6hZX4K&gatewayAdapt=glo2isr
ואגב אם מישהו יודע איך זה אם FL , אשמח למידע. -
@Yossile כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
מכיוון שהיום אני עובד על קיובייס אשמח לדעת האם זה עובד חלק עם קיובייס והאם זה מסובך להגדיר את זה?
לקיובייס אין בעיות בכלל עם שום מקלדת שליטה והיא מצוינת@שייע-מושקוביץ כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
איך זה אם FL
לFL יש בעיות קשות בחיבור מקלדות שליטה
לרוב יש הרבה דיליי ולפעמים המקלדת לא תעבוד בחלק מהמקשים -
@לוי-ל כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
לקיובייס אין בעיות בכלל עם שום מקלדת שליטה והיא מצוינת
התכוונתי יותר לשאול מבחינת המקלדת איך הזרימה עם הקיובייס ואם למעשה היא עובדת טוב ונוח ולכן אני רוצה לשמוע מ @Benaya איך זה תכל’ס והאם בסוף הוא הצליח להגדיר את המקלדת בצורה טובה.
-
@Yossile
הידעת שקיובס עובדים עם ימהה?
קיובס עובד על שטינברג
וימהה מתחבר לדריבר של שטינברג -
@אהרון-יוסף-בבייב אפשר להבין מה הקשר?
-
@שייע-מושקוביץ אומנם אולי יש ל - FL בעיות עם מקלדות שליטה , אבל המקלדת הזו כן מתחבר אליה (אבל אין הרבה אפשרויות במקלדת , כי הסקריפט שהעלו למעלה לא עובד)
-
@אהרון-יוסף-בבייב כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
הידעת שקיובס עובדים עם ימהה?
קיובייס לא עובדים על ימהה
קיובייס הם של ימהה
ימאהה קנתה את שטיינברג לפני שנים והיא שלה -
@אני-ואני כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס:
@שייע-מושקוביץ אומנם אולי יש ל - FL בעיות עם מקלדות שליטה , אבל המקלדת הזו כן מתחבר אליה (אבל אין הרבה אפשרויות במקלדת , כי הסקריפט שהעלו למעלה לא עובד)
שיגיע ננסה להעביד את הסקריפט בעז"ה
-
@שייע-מושקוביץ אם אתה מצליח אתה מלך!
תעדכן אותי.