![](/assets/uploads/circle-1700_256.gif)
למי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25 + חיווט לקיובייס
-
@Yossile כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25:
אם אני על FL זה אמור לעבוד לי?
בוודאי
-
-
התכוונתי לחיווט של הכפתורים וכל זה.
Spoiler
אפשרי בFL הכל. אבל בקיובס זה מערכת שלמה שמדמה את המקלדת עם פונקציות וסקריפטים( לדוגמה להוזיז כל פרמטר עם ג’ויסטיק\ או נוב במקום הגלגלת של העכבר דבר שמאפשר דיוק מירבי)
-
זה לא אמור להגיע מראש מחווט לפונקציות מסוימות?
אין להם סקריפטים לכל הדגמים
-
@Studio-Bit תותח!! אתמול ובשישי ניסיתי לבנות על זה ולא הצלחתי לשמור ולחווט כפתורים מסוימים, מקווה שעכשיו אני אצליח לשמור ואחרי זה לחווט את מה שהמידי לא קולט… שלא תלך לפח כל העבודה שלי…
-
@Studio-Bit לא קיובייס. התכוונתי שכל כפתור ונוב במקלדת כתוב עליו משהו שהוא עושה, אז זה עובד בלי כל המערכת של החיווטים?
-
לא קיובייס. התכוונתי שכל כפתור ונוב במקלדת כתוב עליו משהו שהוא עושה, אז זה עובד בלי כל המערכת של החיווטים?
לפי מיטב ידעתי זה עובד עם פרוטקול MACIA שזה די מוגבל
-
@Studio-Bit כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25:
זה עובד עם פרוטקול MACIA
זה לא אומר לי הרבה!
-
@Benaya כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25:
תותח!! אתמול ובשישי ניסיתי לבנות על זה ולא הצלחתי לשמור ולחווט כפתורים מסוימים, מקווה שעכשיו אני אצליח לשמור ואחרי זה לחווט את מה שהמידי לא קולט… שלא תלך לפח כל העבודה שלי…
משתמשי FL יוצא להם העיניים תזהר…
-
@Studio-Bit אולי אחרי שהם יבינו מה הולך פה ייצא להם העיניים.
כל הנושא פה זה לחווט מחדש את הנובים בהתאמה אישית או לחווט את מה שכתוב על הכפתורים בשביל שיעשו מה שצריך? -
זה לא אומר לי הרבה!
זה אומר שאין סנכון מלא עם התוכנה כל 7 ערוצים נמצאים בבנק מסוים וכדי לעבור בנק צריך ללחוץ במקלדת שליטה וזה לא מסונכרן ישירות עם התוכנה כך שאם יש לך פרויקט עם 50 ערוצים אתה יכול לשכוח להשתמש במקלדת לשלוט על פרמטרים (לנגן כן אפשרי) (לא בטוח אבל לכאו’)
-
כל הנושא פה זה לחווט מחדש את הנובים בהתאמה אישית או לחווט את מה שכתוב על הכפתורים בשביל שיעשו מה שצריך?
איך שבא לך
-
@Studio-Bit כלומר שישר מהקופסא זה לא עושה כלום עד שאני מגדיר מה שהוא צריך לעשות?
-
@חכם_בלילה כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25:
הגירסה שאני דיברתי עליה היא הגירסה הכי טובה שיש כיום, עברתי על כמות מכבודת מאוד של סקירות על המקלדת הזאת והדעה של כולם זה שהיא המקדלת הכי טובה שאפשר לקבל במחיר כזה…
זה שווה כמעט 70 שקל יותר מהגרסה הראשונה?
-
כלומר שישר מהקופסא זה לא עושה כלום עד שאני מגדיר מה שהוא צריך לעשות?
לא
@Benaya לפני שאתה עושה ידנית תן צ’אנס למקלדת עצמה תוסיף אותה בStudio Setup לפי מה שמופיע בתמונה
-
@Studio-Bit תותח על!! בזכותך הצלחתי!! אתמול התייאשתי מזה לגמרי…
עכשיו פתחתי את הסרטון שלהם ודיי מהר הצלחתי לבנות את המקלדת…
נשאר לי לחווט את הכפתורים שקיובייס לא קולט מקווה שזה יעבור בקלות,
גם אם לא הבנתי שאפשר לבחור מה כל כפתור יעשה, כך שאני יכול להסתדר גם בלעדיהם.
תודה אלוףף!!@Studio-Bit כתב בלמי שמעוניין - משתף מידע על מקלדת שליטה M-VAVE smk-25:משתמשי FL יוצא להם העיניים תזהר…
שיעברו לקיובייס!! פעם גם הייתי על FL כי כיף לעבוד עליה ויש לה נוחות משתמש מטורפת - היום שאני עובד בקטנה על קיובייס, אין על התוכנה המטורפת הזאת, ים פונקציות, ים אפשרויות - תוכנה הזויה לחלוטין…
רק שישדרגו קצת את המראה… שיתנו לה קצת חיות… -
@חכם_בלילה הורדתי כבר שקניתי
תודה י’אח!