הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
שו זיפ???
-
@יונתן-וייס כן זיפ-קובץ דחוס
-
יונתן הרשקוביץ ואליהו לייפער בחתונה אנרגטית.zip
בבקשה
אם יש למישהו הקלטה מלאה של החתונה היא עם לייפער או הקלטה מלאה של אירוע ממש מעניין לשמוע -
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מומחה על באקורדים? יכול להיות שהוא יודע אקורדים בסיסי ואולי אפילו יותר מבסיסי אבל מכאן ועד מומחה על? הגזמת!
מתנצל, אבל באיזה גיל שמעת את מאייר פעם אחרונה??... ממליץ לך לשים אוזן שוב לקטע של מאייר וללהשתגע מהאקורדים! הוא גאון (!) באקורדים, אני אישית עוד הרבה לפני שהכרתי את המקצבים והצלילים שלו השתגעתי מהאקורדים ההזויים שלו. יש לו אלתור ושליפה של אקורדים במוזיקליות מטורפת. אני יודע שמה שאני אומר לא פופולארי וזה לא מה שהציבור מכיר בו אבל תכל'ס באמת אין עליו גם במבחינה מוזיקלית. (ומוזיקליות אינה דוקא מקצבי רגאיי ורוק עם בראסים מקוריים של רולנד!!! צאו מהמקובעות הזו).
נ.ב. למי שתקף את הליטואקע'ס נא לא להכליל... אני גם שם. -
@יצחק-ברזסקי-1 עשיתי את זה זיפ.. מעניין
-
https://youtu.be/8t6fguSy2Yw?si=ij-LgrwGtJJ4vJR2
הקישור הזה חסום בנטפרי?
אין פה משהו בעייתי... -
@יונתן-וייס הוא לא חסום ממש אלא צריך לשלוח בבדיקה
-
יונתן הרשקוביץ ואליהו לייפער בחתונה אנרגטית.zip
תבדוק עכשיו, זה המחשב עשה את זה זיפ -
@יונתן-וייס כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
האירוע לא לגברים בלבד ?!
צריך להעיר את תשומת לב ההפקה... -
@יונתן-וייס שמתי לב.. כנראה שכחו לכתוב כי זה מובן מאליו
-
סתם בשביל העניין
הרבה יותר קל לשבת וללמוד מוזיקה כמה שנים, כמה שזה מאמץ והשקעה. אפשר אחרי כמה שנים כאלו להגיע לרמה של אבי דרור למשל..
מאשר לבוא כמו מאייער אדלר להמציא זאנר חדש, להמציא אווירה חדשה במוזיקה משהו שלא קיים ולפתח אותו ולעשות אותו עם בראקים מטורפים ביד שמאל עם טכניקות.. כל העולם מנסה לחכות את זה ועדיין אצלו זה הכי מקצועי וקלאסי.
מי ששומע את הקולות שהוא עושה, את האקורדים שהוא מבליע בין משפט למשפט, שומע שזה מוזיקאי.. אבל מוזיקאי חסידי עם לעבעדיקייט
{מזכיר לכם שהאיש עשה כמה עיבודים בחיים חלקם עם כלים ותזמור, וניצח גם על תזמורות גדולות בכמה דינרים) אז תירגעו.. -
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס שמתי לב.. כנראה שכחו לכתוב כי זה מובן מאליו
נכון,
אבל זה יכול לגרור פדיחות נוראות...