הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
מסכים לגמרי אם זה שאיציק ברגר הרבה יותר טוב בהכל אפילו יותר אירועים..
אפרופו הסיבה שברגר נפל מול פסח זה כי פסח גייס את כל העולם אני יודע את זה ממקור ראשון הוא גייס אפילו את הבית כנסת של אחיו מוטי הזמר -
@יעקב-בלייך באמת כל המהלך הזה לתת למאזינים להכריע, הוא ממש אווילי. ברור לחלוטין שרוב הקולות הם נטו חברים וחברים של חברים, וכל מאגרי אנשי קשר שכל מתמודד הצליח לגייס. מה זה אומר מבחינת דעת הקהל על איכות הקלידן? כלום!!!
-
לגבי למה יוחנן אורי שופט מה השאלה בכלל כי הוא מקצוען על,
תנו פה שם אחד שגם מופיע ערב ערב גם מקצבים עיבודים
יוחנן לדעתי מבין אולי הכי טוב את הצעירים מה צריך יותר מזה -
טוב הנושא הישן חזר לדיבור, אז ככה -
ברור להרבה אנשים, שהרשקוביץ מנגן מטורף , אלא אולי איינדנסון יותר טוב ... (אפילו שאין לי הכי דעה בענין)
אבל אני לא חושב שרובם כאן חושבים שהרשקוביץ לא יודע לנגן.
דבר שני לגבי השיפוט והזמרים, בחירה גרועה מאד! ודאי למתי שיש כאלה מתמודדים.
כאילו מה, הוסיפו את עמי כהן ודוד ביטן שאין הרבה בררות שהם לא ינטו לטובת בן עטר.
ממש לא מוצלח היו צריכים להביא הרבה יותר חסידים.
לגבי מאיר אדלר הוא ברור מוזיקאי ברמה גבוההה מאד , וזה שהוא לא מנגן רוק , זה רק מוסיף ולא גורע.
ויאלללה תוציאו מהראש שאין ליטאים שאוהבים חסידי אמיתי אני למשל מתחבר רק לחסידי ויש עוד הרבה כאלה.
@יעקב-בלייך ההיתי בטוח שהחליפה זה להצגה,
ואני מבין למה הוא מתחרט שהוא אמר שהוא התחיל מהעונה הראשונה , כי שטוקר שאל אותו ממתי אתה מנגן והוא אמר מהעונה הראשונה אז הכניסו לו שהוא התחיל בגלל העונה הראשונה מה שלא כל-כך נראה לי , ואח"כ אמרו שזה לפני שנתיים... קיצר לא יצא טוב המשפט הזה.@CUBASE אולי תן לנו לצפות גם בגמר לפני כולם? -
@יעקב-בלייך מוטי רוזנפלד, רפי שטיין , אברמציק, קיצר לא חסר כאלה שגם מתכנתים וגם מופיעים ערב ערב , ולגבי יוחנן לדעתי הוא יודע , אבל המון מגיע מצומי... כמו פוזות וכו'
-
@פייביש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
https://www.youtube.com/watch?v=8t6fguSy2Yw
קבלו סרטון של יהונתן.. איזה כוכב..
אם הוא בנה את הטראק הזה הוא ממש מלךיוחנן בנה את זה
(לא זוכר של מי המקורלא נכון,
זה שלו,
כתבתי לו באישי הוא שלח לי קובץ מלא (לבקשתי) אני כבר יעלה אותו -
לכותב האחרון (סליחה אבל אני חדש ואני לא יודע איך מגיבים למישהוא אם אפשר להסביר)
זה שיונתן הרשקוביץ התחיל מהעונה הקודמת זה נכון לגמרי בוודאות
אבל זה שהוא לא יודע לנגן לא מסכים בכלל
ולגבי אורי צומי פוזות וכו שטויות -
@יונתן-וייס זה לא, לא נכון גם יוחנן בנה את זה ועוד הרבה בונים את אותו סגנון אבל הבניה של זה היא של יונתן
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מישקובסקי/הורביץ/ברגר היו יכולים להיות במקום הזה
הורביץ?????
-
סקופ נודע לי שיונתן הרשוביץ הלך לראש הישיבה שלו ושאל אותו לגבי חליפה בגמר כי יש לו רק חליפה של יום חול ואין לו פרחוני מה לעשות
ראש הישבה אמר ללכת בלי חליפה פשוט כמו שהגיע עד החצי גמר מענין באמת מה יעשה לא נראה לי שזה מכובד להגיע לגמר עם חולצה... -
אתה יכול לחלוק אבל אתה יכול גם לראות שאיתמר שטיין ניצח אפילו שאבי דויטש הרבה יותר מקצועי ממנו
אלא מה? תוכנית מכורהמה הקשר????
המאזינים אוהבים מקפיץ!!!
לא מוזיקליות וחרטבונה.
מ ק פ י ץ ! ! נקודה. -
@יעקב-בלייך דבר ראשון יש חץ מתחת להודעה ואז אתה עונה או שאתה עושה @ ואז את השם משתמש (בלי מרווח)
לגבי יונתן לא כתבתי שהוא לא יודע לנגן בדיוק הפוך רק אמרתי שודאי זה לא נכון שהוא לא יודע לנגן
דבר שני לא יודע מאיפה הבאת שאמרתי שהוא לא התחיל מהעונה הראשונה, ברור לי שהוא התחיל מהעונה הראשונה אבל אני לא חושב שהוא התחיל בגלל העונה הראשונה ואז טוקר החליט שבגלל שהוא התחיל לנגן בזמן של העונה הראשונה אז הוא התחיל בגלל העונה הראשונה וכו'
לגבי יוחנן אורי לא אמרתי שהוא לא יודע
ברור שהוא מבין אבל הרבה מהשם שלו זה פוזות וצומי.
אגב מי זה הראש ישיבע הזה?
(או שאתה מעדיף לא לומר?) -
@אני-ואני כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס זה לא, לא נכון גם יוחנן בנה את זה ועוד הרבה בונים את אותו סגנון אבל הבניה של זה היא של יונתן
יש לי את הסט של יוחנן,
אין את זה ליוחנן... -
@אני-ואני כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
אבל אני לא חושב שהוא התחיל בגלל העונה הראשונה ואז טוקר החליט שבגלל שהוא התחיל לנגן בזמן של העונה הראשונה אז הוא התחיל בגלל העונה הראשונה וכו'
יונתן בעצמו אמר בפרק הראשון שהוא התחיל בגלל ולא רק בזמן תקשיב טוב למה שהוא אמר אז
-
ואגב החליפה האורכה זה תחפושת בלבד בשביל להכנס לשוק...
מניין לך?
מחכה לשטיפה מוייס
זה יגיע,
בלי לחץ....
(אני לא ישקיע בך הרבה כי אני מבין שכבר קראת את כל מה שאני חושב על הנושא...)@יעקב-בלייך כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
סקופ נודע לי שיונתן הרשוביץ הלך לראש הישיבה שלו ושאל אותו לגבי חליפה בגמר כי יש לו רק חליפה של יום חול ואין לו פרחוני מה לעשות
ראש הישבה אמר ללכת בלי חליפה פשוט כמו שהגיע עד החצי גמר מענין באמת מה יעשה לא נראה לי שזה מכובד להגיע לגמר עם חולצה...איך יש לך את כל המידע הזה?
אתה בישיבה שלו???? -
@יונתן-וייס מסתמא בישיבה שלו , או שכן שלו
-
טעית בתיוג...
תייגת את יצחק ברזסקי -
@יצחק-ברזסקי-1 צודק!