הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@יונתן-וייס זה לא, לא נכון גם יוחנן בנה את זה ועוד הרבה בונים את אותו סגנון אבל הבניה של זה היא של יונתן
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מישקובסקי/הורביץ/ברגר היו יכולים להיות במקום הזה
הורביץ?????
-
סקופ נודע לי שיונתן הרשוביץ הלך לראש הישיבה שלו ושאל אותו לגבי חליפה בגמר כי יש לו רק חליפה של יום חול ואין לו פרחוני מה לעשות
ראש הישבה אמר ללכת בלי חליפה פשוט כמו שהגיע עד החצי גמר מענין באמת מה יעשה לא נראה לי שזה מכובד להגיע לגמר עם חולצה... -
אתה יכול לחלוק אבל אתה יכול גם לראות שאיתמר שטיין ניצח אפילו שאבי דויטש הרבה יותר מקצועי ממנו
אלא מה? תוכנית מכורהמה הקשר????
המאזינים אוהבים מקפיץ!!!
לא מוזיקליות וחרטבונה.
מ ק פ י ץ ! ! נקודה. -
@יעקב-בלייך דבר ראשון יש חץ מתחת להודעה ואז אתה עונה או שאתה עושה @ ואז את השם משתמש (בלי מרווח)
לגבי יונתן לא כתבתי שהוא לא יודע לנגן בדיוק הפוך רק אמרתי שודאי זה לא נכון שהוא לא יודע לנגן
דבר שני לא יודע מאיפה הבאת שאמרתי שהוא לא התחיל מהעונה הראשונה, ברור לי שהוא התחיל מהעונה הראשונה אבל אני לא חושב שהוא התחיל בגלל העונה הראשונה ואז טוקר החליט שבגלל שהוא התחיל לנגן בזמן של העונה הראשונה אז הוא התחיל בגלל העונה הראשונה וכו'
לגבי יוחנן אורי לא אמרתי שהוא לא יודע
ברור שהוא מבין אבל הרבה מהשם שלו זה פוזות וצומי.
אגב מי זה הראש ישיבע הזה?
(או שאתה מעדיף לא לומר?) -
@אני-ואני כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס זה לא, לא נכון גם יוחנן בנה את זה ועוד הרבה בונים את אותו סגנון אבל הבניה של זה היא של יונתן
יש לי את הסט של יוחנן,
אין את זה ליוחנן... -
@אני-ואני כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
אבל אני לא חושב שהוא התחיל בגלל העונה הראשונה ואז טוקר החליט שבגלל שהוא התחיל לנגן בזמן של העונה הראשונה אז הוא התחיל בגלל העונה הראשונה וכו'
יונתן בעצמו אמר בפרק הראשון שהוא התחיל בגלל ולא רק בזמן תקשיב טוב למה שהוא אמר אז
-
ואגב החליפה האורכה זה תחפושת בלבד בשביל להכנס לשוק...
מניין לך?
מחכה לשטיפה מוייס
זה יגיע,
בלי לחץ....
(אני לא ישקיע בך הרבה כי אני מבין שכבר קראת את כל מה שאני חושב על הנושא...)@יעקב-בלייך כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
סקופ נודע לי שיונתן הרשוביץ הלך לראש הישיבה שלו ושאל אותו לגבי חליפה בגמר כי יש לו רק חליפה של יום חול ואין לו פרחוני מה לעשות
ראש הישבה אמר ללכת בלי חליפה פשוט כמו שהגיע עד החצי גמר מענין באמת מה יעשה לא נראה לי שזה מכובד להגיע לגמר עם חולצה...איך יש לך את כל המידע הזה?
אתה בישיבה שלו???? -
@יונתן-וייס מסתמא בישיבה שלו , או שכן שלו
-
טעית בתיוג...
תייגת את יצחק ברזסקי -
@יצחק-ברזסקי-1 צודק!
-
@יעקב-בלייך כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
ראש הישבה אמר ללכת בלי חליפה פשוט כמו שהגיע עד החצי גמר מענין באמת מה יעשה לא נראה לי שזה מכובד להגיע לגמר עם חולצה...@יעקב-בלייך מה הבעיה ללכת עם חליפה של יום חול ?
אני חושב שזה לגיטימי לגמרי יש המון אנשים שהולכים גם ביום חול וגם בשבת את אותו סוג חליפה! -
@יצחק-ברזסקי-1
"אני חושב שזה לגיטימי לגמרי יש המון אנשים שהולכים גם ביום חול וגם בשבת את אותו סוג חליפה!"
והראש ישיבע שלו חושב אחרת.דרך אגב יש גם יצחק-ברזסקי-2?
-
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
והראש ישיבע שלו חושב אחרת.
מי הוא זה ואיזה הוא? הראש ישיבה של זכרון דניאל שנראה לי ששמה הוא לומד?
דרך אגב יש גם יצחק-ברזסקי-2?
כן יש לי חמש בני דודים באותו שם
-
בהחלט לא בעיה ללכת עם חליפה של יום חול אבל זה הסיפור
-
@יעקב-בלייך אם אתה יכול לברר מה חשב יונתן כשהוא שאל אותו תברר ותעלה לפורום
אם אתה יכול להעביר לו שזה לגיטימי לגמרי תעביר לו כי חבל שזה יהרוס לו את ההופעה -
לגבי יונתן הרשקוביץ על הטראק שאמרו פה שזה יוחנן
יש לי את הסט של יוחנן ואין את הטראק הזה שם זה שזה דומה בצלילים לטראקים אחרים כי הרשקוביץ בונה על הגימות של יוחנן אורי -
תיקון לא גימות אלא דגימות
-
לא נכון,
זה שלו,
כתבתי לו באישי הוא שלח לי קובץ מלא (לבקשתי) אני כבר יעלה אותוזה הקובץ
(בחתונה שלו שאני הייתי הוא פתח עם זה את הריקודים שניים)
S.wav -
@יעקב-בלייך יש אפשרות לתקן על הפוסט בעצמו
בשלוש נקודות בצד לבחור עריכה