הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@יעקב-בלייך אתה לא חושב שזה בעיה חמורה לפרסם דברים שהם בכלל לא נכונים אישיים על מתמודדים? לא יודע מאיפה הבאת את הסקופ הזה. כנראה המצאה שלך... אתה באזהרה חמורה!!!
-
@מוישי-בקרמן מניין לך שזה לא נכון
-
מה זה משנה מניין לי?
-
@מוישי-בקרמן כי אני רוצה לקבל מידע אמין ולדעת למי להאמין
-
אז בוא פשוט נמתין שמר @יעקב-בלייך יגיב
-
תחכה לגמר, זה לא משהו שאמור לעניין אותכם אם הוא יהיה עם חליפה או לא, תת רמה שזה מה שמעניין במקום המתמודדים!!!
-
@מוישי-בקרמן זה באמת לא מעניין אבל לגבי אמיתות הסיפור לא ענית
-
נכון, החלטתי שאני לא מעוניין לדבר על הנושא הזה!!!
-
@מוישי-בקרמן טוב בסדר אני מקבל את החלטתך ואתה צודק
אבל לפי הלשון שלך והסימני קריאה נראה שאתה כועס והשאלה היא למה? (ואתה לא חייב להתחייס) -
@יעקב-בלייך הסקופ שלך לענ"ד פחות גרוע.
יותר גרוע התגובות של שאר המגיבים פה שמתיימרים לתת ציון לרמת הישיבה שלו, ולו עצמו.
יש כאן חברים בפורום שמרגיש שהם נציגים ישירים של הרשקוביץ כאן, גם אני גיביתי אותו הרבה, אבל לא ברמות של כל מיני עו"ד מוזיקליים כאן.
הציבור רוצה מקפיץ??
זוכרים את המשל של אבי דרור שאפשר להביא פח לדפוק עליו כל הערב ואנשים ירקדו.. -
@יצחק-ברזסקי-1 סלח לי אבל לא.
הסרטונים שלהם די ספונטניים..
וגם ראיתי את ברגר למשל באירוע הדלקה של לג בעומר שנתן את ההורה קצת יותר טוב מהרשקוביץ.. מישקובסקי גם כן לא פראייר ויש קלידן ענק שאמר שהוא מנגן יותר טוב ממנו..
רבותיי אל תזלזלו במוזיקה..
אפשר לחלוק אפשר לחשוב שהמקפיץ הוא היעד אבל לא לזלזל באנשים שחרשו והתאמנו (גם הרשקוביץ התחיל להשקיע באימונים לאחרונה והוא רואה תוצאות) -
@יונתן-וייס
אל תיפגע זה נראה שאתה לוקח את נושא הרשקוביץ אישי
אז בוא אני מדבר נטו מקצועית הוא עוד צריך להשתפר בהמון פרמטרים בשביל להיות הקלידן הבא
1.אקורדים
2.פתיחים מסוגננים יותר
3.מעברים בכלל לא שמענו ממנו
4.יד ימין יותר מהירה
הקיצור פלייבקים, טראקים ,מקצבים ,זה לא הכל וזה לא מ-ט=ו=ר=ףהבנת אל תיקח אישי תתיחס מקצועי נטו
ואגב אל תשכח שהוא עלה בזכות אריק דביר אם הסבר הזוי ולא משכנע אדרבה תראה את כח ההסברה שלך בשביל שנבין -
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יצחק-ברזסקי-1 סלח לי אבל לא.
הסרטונים שלהם די ספונטניים..אני חושב שלא ואפילו אם נאמר שכן אז זה לא ראיה כי לפעמים אפילו לקלידן פחות טוב יוצא משהו טוב מאוד וזה לא מעיד על הרמה שלהם
(ושוב כמו שאמרתי בהתחלה שאני לא אומר שהם לא טובים)וגם ראיתי את ברגר למשל באירוע הדלקה של לג בעומר שנתן את ההורה קצת יותר טוב מהרשקוביץ..
איפה שמעת את הרשקוביץ מנגן הורה שהשוות, חוץ מהפרק האחרון ואיזה סרטון קצר ביוטיוב שאי אפשר ללמוד מהם שום דבר
-
@יצחק-ברזסקי-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
ואיזה סרטון קצר ביוטיוב שאי אפשר ללמוד מהם שום דבר
מסירטון ביוטיוב אפשר ללמוד המון. אתה מעלה ליוטיוב מה שאתה משוכנע שהוא הטוב ביותר שלך. ומי כמוך יודע מה הטוב ביותר שלך
-
אין דבר כזה. אתה לא פותח ערוץ ואז מחפש בארכיון משהו להעלות, יהיה מה שיהיה. לפני שיש לך כמה דברים שאתה סגור עליהם, שלם איתם, ומשוכנע שהם יעשו לך שירות טוב, אתה לא פותח ערוץ. זה לא נורא אם אין לך ערוץ, נורא ואיום אם יש לך ערוץ, עם חומר בינוני, הרבה פחות מהיכולות שלך