הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יצחק-ברזסקי-1 סלח לי אבל לא.
הסרטונים שלהם די ספונטניים..אני חושב שלא ואפילו אם נאמר שכן אז זה לא ראיה כי לפעמים אפילו לקלידן פחות טוב יוצא משהו טוב מאוד וזה לא מעיד על הרמה שלהם
(ושוב כמו שאמרתי בהתחלה שאני לא אומר שהם לא טובים)וגם ראיתי את ברגר למשל באירוע הדלקה של לג בעומר שנתן את ההורה קצת יותר טוב מהרשקוביץ..
איפה שמעת את הרשקוביץ מנגן הורה שהשוות, חוץ מהפרק האחרון ואיזה סרטון קצר ביוטיוב שאי אפשר ללמוד מהם שום דבר
-
@יצחק-ברזסקי-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
ואיזה סרטון קצר ביוטיוב שאי אפשר ללמוד מהם שום דבר
מסירטון ביוטיוב אפשר ללמוד המון. אתה מעלה ליוטיוב מה שאתה משוכנע שהוא הטוב ביותר שלך. ומי כמוך יודע מה הטוב ביותר שלך
-
אין דבר כזה. אתה לא פותח ערוץ ואז מחפש בארכיון משהו להעלות, יהיה מה שיהיה. לפני שיש לך כמה דברים שאתה סגור עליהם, שלם איתם, ומשוכנע שהם יעשו לך שירות טוב, אתה לא פותח ערוץ. זה לא נורא אם אין לך ערוץ, נורא ואיום אם יש לך ערוץ, עם חומר בינוני, הרבה פחות מהיכולות שלך
-
@י-פכלבל
א' אתה מדבר כאילו הוא כוכב רשת שהוא בודק כל דבר אלף פעם שלא יהיו פשלות, הוא בסך הכל בן 17 שעכשיו התחיל את הקריירה שלו ואין לו ניסיון בזה
ב' אני חושב שהוא די נתן בראש בסרטון שמה וזה שאתה אומר ששמעת את ברגר יותר טוב (לא יודע אם זה נכון או לא) לא אומר ששל יונתן לא טוב -
@יצחק-ברזסקי-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
שאתה אומר ששמעת את ברגר יותר טוב (לא יודע אם זה נכון או לא) לא אומר ששל יונתן לא טוב
התכוונתי דווקא למישקובסקי
-
וגם ראיתי את ברגר למשל באירוע הדלקה של לג בעומר שנתן את ההורה קצת יותר טוב מהרשקוביץ..
אמרת או לא אמרת?!
-
אני רואה שמדברים פה הרבה על הרשקוביץ כאילו הוא הקלידן הכי טוב בעולם!?
אני אומר את דעתי האישית בעניין הרשקוביץ אין וויכוח באמת מנגן טוב ויכול לנגן ערב ערב בחתונות אבל לומר שהוא יותר טוב מפסח ? פסח מנגן כלייזמר יש לו זריזות ידיים מטורפת כמו שראו בביצוע האחרון שלו -שלהרשוביץ אין יש לו ידע באקורדים -להרשקוביץ אין(או שעדיין לא ראינו) יש לפסח סולמות -להרשקוביץ אין אז נכון שהרשקוביץ יודע לבנות טראקים והוא מנגן דאנס טוב זה לא הכל בחיים צריך גם פריילאך בחתונה גם רוק וגם הורה כך שלהגיד שהוא הכי טוב שהיה זה הגזמה ובכל זאת אני חושב שהוא יזכה לא ממקצועיות כי אני מעריך הרבה יותר את פסח כי מציאות יונתן כוכב הוא הילד ש"יצא מהתוכנית" הוא מנגן רק 2 4 5 שנים אני כבר לא יודע אבל זאת המציאות הקהל אוהב אותו וכו'.. -
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
זה לא הכל בחיים צריך גם פריילאך בחתונה גם רוק וגם הורה
ואת אף אחד מהם לא ראינו אצל פסח חוץ מפעם אחת עם יואלי דוידוביץ ששמה זה לא היה הכי טוב,
משא"כ יונתן שעשה גם פריילאך בפרק הראשון וגם דאנסים הוא עשה כל הזמן וגם הורה הוא עשה בפרק האחרון ובכולם הוא נתן בראש כמו שצריך
אז הוא לא עשה כלי זמר אוי אוי אוי מי שישמע -
איזה פחד! 12 שעות לא הייתי פה - 20 התראות מהשרשור הזה ו70 הודעות לקרוא!
יש כמה ביטויים בעונה האחרונה של טוקר 'אני רואה אותו בגמר'
מה עם בלייך במאסטרו? הוא אמר עליו באודישן שזה מתמודד של גמר ובסוף הוא הודח, חזר בגלגל ושוב הודח.