הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
זה לא הכל בחיים צריך גם פריילאך בחתונה גם רוק וגם הורה
ואת אף אחד מהם לא ראינו אצל פסח חוץ מפעם אחת עם יואלי דוידוביץ ששמה זה לא היה הכי טוב,
משא"כ יונתן שעשה גם פריילאך בפרק הראשון וגם דאנסים הוא עשה כל הזמן וגם הורה הוא עשה בפרק האחרון ובכולם הוא נתן בראש כמו שצריך
אז הוא לא עשה כלי זמר אוי אוי אוי מי שישמע -
איזה פחד! 12 שעות לא הייתי פה - 20 התראות מהשרשור הזה ו70 הודעות לקרוא!
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
יש כמה ביטויים בעונה האחרונה של טוקר 'אני רואה אותו בגמר'
מה עם בלייך במאסטרו? הוא אמר עליו באודישן שזה מתמודד של גמר ובסוף הוא הודח, חזר בגלגל ושוב הודח.
-
@מיכאל
אמרתי, בפסנתר מנדי אחד ההזויים...
דיברתי כשהוא מנגן איטי עם מקצב וסטרינג, הוא לא עושה אקורדי 9 11 וכדו' אלא רק אקורדים פשוטים או אקורדי 7, והיופי בזה זה הניקיון של האקורד במקצב (ה9 וכדו פחות נקיים במקצב כידוע) והכישרון שלו זה לשים את הפשוטים בצורה יצירתית ומטורפת ואת זה הוא למד ממאיר
אגב- הם היו יושבים ביחד שעות בצעירותו של מנדי.... -
@י-פכלבל מה לעשות ששאר הקשקשת פה לא מעניינת אותי בגרוש.
וודאי כשזה יורד לפסים אישיים וחשש לשון הרע. לאן הגענו??? לדבר על זה שמתמודד שאל את הראששיבע איזה חליפה ללבוש??? ואחד מכחיש והשני אומר שהוא משקר ומתחילים לריב ולמי צריך להאמין וכו'. נו באמת! תתרצנו!!! -
אגב גם על איציק ברגר טוקר אמר באודישן אני רוצה אותו בגמר!!!!
-
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מי יותר טוב זה לדעתי ויכוח של צעירים חמי מזג
מה זה הקטע הזה, כל התחרות הזו היא בשביל לקבל החלטה מי הוא הטוב ביותר. ברור שזה הדבר המעניין ביותר בתחרות. וכל מי שרואה עצמו, (בטעות או לא בטעות), מבין במוזיקה, נזעק כשרואה עליונים (לדעתו) למטה, ותחתונים (לדעתו) למעלה.
כמו בכל וויכוח לגיטימי, תרבות הוויכוח, הטונים והאמוציות, -לגיל ולניסיון יש השלכה על הנעשה בשטח. אך עצם הוויכוח כאן מובן ומתבקש -
@שימי-דויטש פששש... "הציבור הטראקי הפרוע" "צעירים חמי מזג". וואלה אהבתי!!!
-
@יעקב-בלייך
א' נכון ואילולי שפסח לא היה מגייס את כל העולם להצביע בשבילו ברגר היה לוקח כי ברור שבביצוע שם התמודדו אחד מול השני ברגר היה יותר טוב
ואגב לא ברור מה היה הבחירת שיר של אושי פרוש עד שכל השופטים מצצו מהאצבע הסברים למה זה דווקא כן טוב... אולי כי לא רצו לפדח אותו....
ב' את שניהם הוא רצה ומה לעשות רק אחד לוקח -
אגב כל הכבוד לאיציק ברגר יש מתמודדים שנופלים ומתייאשים מעצמם
ברגר אמר נפלתי בסדר זה משחק אני הראה לכולם מה עוד אני יודע לעשות ובאמת הוא הוציא לנו גרסת טכנו מטורפתתתת לשיר וכסא דוד -
@יעקב-בלייך לדעתי הוא צריך להיות בגמר במקום אוריאל גלעד
-
יעקב בלייך משיב ליצחק ברזסקי
אגב אושי פרוש לדעתי רצה יותר את ברגר ראו עליו שאם ברגר הוא יותר בטוח כי עם כל הכבוד פסח עשה סגנון שלא מתאים לשיר,
לשיר כזה מתאים קטרון ובאמת ברגר עשה קטרון,
אבל פרוש בן אדם יותר מדי טוב ולא רצה שאחד המתמודדים יהיה פגוע ממנו -
לגבי אויראל גלעד באמת אין לי שמץ של מושג מה השופטים התלהבו ממנו הוא מפשל אקורדים ברמות
מלא יכלו להחליף אותו עם זה איציק ברגר איציק אהרון וכו -
@יעקב-בלייך כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
יעקב בלייך משיב ליצחק ברזסקי
כבר אמרו לך לפני זה שבין שתי הקווים מתחת לכל פוסט כשאתה עומד עליו עולה מולך שורת כלים ואם אתה רוצה להשיב לבעל הפוסט אתה פשוט לוחץ על החץ הראשון בשורה
מקווה שהבנת