הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@יעקב-בלייך מונה מוישי רוט חסידים??
בכל אופן הקהל שלא מנגן ולא מתעסק במוזיקה החסידי מבין פי שלוש מהליטאי
זה עובדה -
@יצחק-ברזסקי-1 אולי ברגר היה לוקח, אבל לא בגלל שהוא יותר טוב, אלא בגלל אותה סיבה שהרשקוביץ וצביקי נוילנדר הדיחו את מישקובסקי ואיציק אהרן... הציבור אוהב מומחי דאנסים וטראקים, ופסח לא מספיק כזה. אבל איציק ברגר? אז טיפה הרשים בביצוע הראשון שלו.. וכשהוא עשה ביצוע רוק - התגלה כמה הוא עוד ירוק....
-
@יונתן-וייס כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס
אל תיפגע זה נראה שאתה לוקח את נושא הרשקוביץ אישי
אז בוא אני מדבר נטו מקצועית הוא עוד צריך להשתפר בהמון פרמטרים בשביל להיות הקלידן הבא
1.אקורדים
2.פתיחים מסוגננים יותר
3.מעברים בכלל לא שמענו ממנו
4.יד ימין יותר מהירה
הקיצור פלייבקים, טראקים ,מקצבים ,זה לא הכל וזה לא מ-ט=ו=ר=ףהבנת אל תיקח אישי תתיחס מקצועי נטו
ואגב אל תשכח שהוא עלה בזכות אריק דביר אם הסבר הזוי ולא משכנע אדרבה תראה את כח ההסברה שלך בשביל שנביןכל מילה נוספת- טמטום נוסף...
אם זה מה שנשאר לך לומר, אז זה אומר שהמסר הובן, וקלטת את מי אתה הופך לאליל שלך... במקום לצטט ולכתוב מילים גבוהות וחסרות פשר, תתחיל להציג דעה משל עצמך!!
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מונה מוישי רוט חסידים??
בהחלט מונה חסיד גור
ורוט חסיד סרט ויזניץ -
יוחנן מוכשר הזוי עד שזה מגיע לנגינה
מה???
שטויות והבלים יוחנן מקצוען גם בנגינה
הייתי איתו בחתונה לאחרונה והוא ניגן פסנתר עם תזמורת והיה קטע שהוא ניגן לבד היה מטורףף -
@יצחק-ברזסקי-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
איך אתה משווה עיבוד של יונתן שהוא עשה לפני שנתיים לעיבוד של ברגר שהוא עשה עכשין?
זה לא היה לפני שנתיים בערוץ רשום לפני חודש
-
@יעקב-בלייך הוווו. עכשיו הוא מראה כישרון. עצתי לו יעוצה - שיפנה לתחום הזה. אין לי מושג איך הוא עובד בדיוק, ואני גם מזהה דגימות ולופים של קשמיר, אבל זה רמה גבוהה!!!..
-
@מיכאל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס
אל תיפגע זה נראה שאתה לוקח את נושא הרשקוביץ אישי
אז בוא אני מדבר נטו מקצועית הוא עוד צריך להשתפר בהמון פרמטרים בשביל להיות הקלידן הבא
1.אקורדים
2.פתיחים מסוגננים יותר
3.מעברים בכלל לא שמענו ממנו
4.יד ימין יותר מהירה
הקיצור פלייבקים, טראקים ,מקצבים ,זה לא הכל וזה לא מ-ט=ו=ר=ףהבנת אל תיקח אישי תתיחס מקצועי נטו
ואגב אל תשכח שהוא עלה בזכות אריק דביר אם הסבר הזוי ולא משכנע אדרבה תראה את כח ההסברה שלך בשביל שנביןכל מילה נוספת- טמטום נוסף...
אם זה מה שנשאר לך לומר, אז זה אומר שהמסר הובן, וקלטת את מי אתה הופך לאליל שלך... במקום לצטט ולכתוב מילים גבוהות וחסרות פשר, תתחיל להציג דעה משל עצמך!!
אבאל'ה,
כנראה שאתה לא ככ עוקב,
את כל מה שהייתי צריך לענות לך - כבר כתבתי למעלה,
נמאס לי כבר לחזור על כמה הפוסט שלך לא רלוונטי ולא נכון.
פוסט טיפשי ולא לעניין -
@יצחק-ברזסקי-1 אולי ברגר היה לוקח, אבל לא בגלל שהוא יותר טוב, אלא בגלל אותה סיבה שהרשקוביץ וצביקי נוילנדר הדיחו את מישקובסקי ואיציק אהרן...
א' אני לא יודע אם ברגר יותר טוב אבל באותו פרק הוא הביא ביצוע יותר טוב חד משמעי
ב' מישקובסקי פשוט הביא ביצוע גרוע הדליק מקצב מאוד יפה של יוחנן אורי אבל ליווה גרוע מאוד ולכן הגיע להרשקוביץ להעלות
ג' לגבי נוילנדר באמת גם אני חושב שלא הגיע לו את החצי גמר פשוט היה לו מזל שאיציק אהרון לא היה בטוב שלו -
@יעקב-בלייך בואו תשוו בין העיבוד המושקע והמתוכנן של ברגר ל'עיבוד' של יונתן הרשקוביץ ללייפער... ותגידו לי מי יותר ראוי מוזיקלית
איזה שטויות,
כמה זמן ברגר ניגן לפני שהוא הוציא את זה???
הפוך אתה עכשיו מחמיא לו, שנתיים (!) אחרי שהוא התחיל לנגן, הוא כבר הוציא מחרוזת נחמדה מאוד. (לא ווואו-מודה, אבל רמה גבוהה יחסית למי שמנגן רק שנתיים...)לדעתי הוא מת להוריד את זה מיוטיוב... -
@יעקב-בלייך כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
זה לא היה לפני שנתיים בערוץ רשום לפני חודש
תבדוק שוב יכול להיות שאתה מתבלבל בין הסרטון לבין הערוץ
הסרטון יצא לפני שנתיים בדוק. -
@יונתן-וייס תעקוב אחרי עצמך שוב, וגם על הפוסט האחרון. אותו דבר. פשוט מחפש להכחיש את הדעות של כולם, ולא מסביר את דעת עצמך. הייתי שמח דווקא לשמוע למה לטענתך הרשקוביץ יותר טוב מאיידנסון, פשוט לא הסברת לי, וכל עם שביקשתי הסבר - נעלמת מהמפה.. אבל כבר התייאשתי שאי פעם תסביר. אז חבל על הטירחה והדיו שאני מבזבז עליך.....
-
@יצחק-ברזסקי-1 אולי. אבל אני לא שופט באותו פרק, אלא מסתכל אם הוא קלידן טוב. ואחרי שראיתי אותו 3 פעמים - אני טוען בפירוש שלא!! הוא לא דפוק, אבל גם לא מטורף, ויש לו המון זיופים. הוא מרשים מאד ביד ימין מהירה וחליקית. שילמד ת'אקורדים של השירים קודם.
-
@יעקב-בלייך לדעתי צריך לארגן הסעות!!
זה מקום שמבחינת תחבורה הוא מסובך מאוד.נו אולי תארגן
-
@יונתן-וייס תעקוב אחרי עצמך שוב, וגם על הפוסט האחרון. אותו דבר. פשוט מחפש להכחיש את הדעות של כולם, ולא מסביר את דעת עצמך.
תעקוב אחרי כל הפוסטים שלי למעלה- דחוףףףףף
(אתה פשוט חופר)הייתי שמח דווקא לשמוע למה לטענתך הרשקוביץ יותר טוב מאיידנסון, פשוט לא הסברת לי, וכל עם שביקשתי הסבר - נעלמת מהמפה..
אני לא משועמם עד כדי כך שאני כל הזמן על הפורום....
(דרך אגב- תקרא את זה https://hamusicay.com/post/10055)אבל כבר התייאשתי שאי פעם תסביר. אז חבל על הטירחה והדיו שאני מבזבז עליך.....
מסכן....
@יצחק-ברזסקי-1 ויש לו המון זיופים. שילמד ת'אקורדים של השירים קודם.
שרק נצחק....
-
ויש לו המון זיופים. הוא מרשים מאד ביד ימין מהירה וחליקית. שילמד ת'אקורדים של השירים קודם.
איפה שמעת שהוא זייף ואיפה שמעת אקורדים לא נכונים?
-
@Shneor מה, בקטע השיווקי, שישכנעו את כולם שהוא מטורף?... יכול להיות.. יש בזה משהו... תשאל את וייס...
אולי יש פה חבר של הורביץ.....