הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
ובשביל בלייך אל תענה בנושא כלל כאן אלא בנושא של עשרת הקלידנים
-
@מיכאל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@מייבין-באקורדים לא יצא לי לראות אותו מנגן על מקצב.. תמיד ראיתי פסנתר, אבל לא נראה לי שפתאום במקצב הוא לא ישתמש באקורדים שהוא משתמש בפסנתר, נכון?... וגם אם יוחנן ישב איתו כבחור - זה לא הופך את יוחנן למקצועי כמוהו, אלא אחד עם שאיפות והכרה שיש לו לאן להגיע...
קודם כל , לא יוחנן ישב איתו וכו אלא מנדי ישב עם מאיר אדלר בתור בחור, אין לי שום ענין לדבר על יוחנן כי מבחינתי כשמדברים על קלידן- הוא לא מקבל את התואר הזה כמו עוד הרבה קלידנים בשוק.... כיוצר אלקטרוני הוא טוב וזה לא הנושא
עכשיו אני בעצמי יושב עם מנדי הרבה ועומד לידו באירועים פרטיים וציבוריים
וזה הסיבה למה הוא נשמע כל כך טוב (כשהוא בענין להשקיע-אז בכלל אבל לא זה הנושא.) הוא עושה אקורדים דיסוננסיים בלבד (אקורדים יציבים) מקסימום סאס או 7 שזה אקורדים שכל ילד יודע לעשות על האורגן (כמו E sas ואז E) אבל לדעת לשים אותם במקומות שמעיפים אותך
זה אחד (מתוך הרבה) הכשרונות שלו. -
@מייבין-באקורדים צריך להגיד שיש לו יותר אקורדים להביא מזה הוא מוזיקאי על כל המשתמע, יש מהלכי הרמוניה כאלו עם סטייל שמאוד מזוהים איתו.
אבל הוא באמת שאב את הגאונות המאייערית לקחת את האקורדים הבסיסיים ולהשתמש בהם באמנות, ראו ערך 'כולם אהובים'=!!! -
@מייבין-באקורדים
חרי מה שדובר כבר אין הרבה מה להוסיף מישהו כתב שהתכוונתי לאלו שאומרים להנמיך וכו' לא ולא
אני חובב מוזיקה מושבע ואני מוריד אחת לחודש מאתר ''תורה אחת'' חתונות מגוונות ואני מבין טוב מאוד מוזיקה גם דאנס וגם טראנס וגם את היתר רק מה
כשמדברים על קלידנים ומדרגים אותם אז צריך להתייחס לכל המכלול הבאת דוגמה את מנדי גולדברג אז הוא כזה וכן הוא יודע לנגן גם את כל הדאנס וכו' וגם איציק אייזנשטאט וגם מרקוביץ הצעיר ועל כולם מאיר אדלר שיש לו סגנון משלו אמנם ואין לו את כל הטראקים למיניהם אבל הוא מספר 1 לדעתי הקלושה פה בין כל אריות המוזיקה
קלידנים דוגמת אורי וכו' שהאלקטרוני מדבר וכל היתר לא אז אין בכלל מה להשוות
סתם כך שיחו לב בחצי גמר של הקלידנים1 כמעט הורידו את ברנדווין בגלל שהוא הדליק פתיח ולא ניגן האמת זה באמת עלוב
לנגן מנגנים עם 2 ידיים באותו דומיננטיותוזה היופי והאומנות
אגב אם ברגר לא היה מדליק את המקצב ואז לנגן עליו את השיר (מקוה שאני מובן) אלא מנגן אותו בלי המקצב ההוא ששהוא הדליק לטעמי הוא היה -
@שימי-דויטש קחו מאייזנשטאט דוגמא איך מפעילים טראק ומנגנים עליו טרצות וקולות שלישיים בצורה שמוסיפה חוצפה לטראק ומביאה במשהו את האמירה שלך כקלידן..
שאייזנשטט משתמש בטראקים של יוחנן זה לא עוד תקליטן שמתקלט את הסט של יוחנן זה יותר מזה.. -
היו לי בעיות בהקלדה התכוונתי לומר שברגר טעה כשניגן על המקצב שהדליק
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@מייבין-באקורדים צריך להגיד שיש לו יותר אקורדים להביא מזה הוא מוזיקאי על כל המשתמע, יש מהלכי הרמוניה כאלו עם סטייל שמאוד מזוהים איתו.
אבל הוא באמת שאב את הגאונות המאייערית לקחת את האקורדים הבסיסיים ולהשתמש בהם באמנות, ראו ערך 'כולם אהובים'=!!!בדיוק!!!
-
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
לא נכון.
אני הייתי בחתונה של מנדי גולדברג למשל והוא שילב טרק אלקטרוני של יוחנן עם שיר בגאונות פסיכית, הרעיון הוא מצויין.
ספציפית אני חושב שבביצוע הזה של ברגר הטרק לא כל כך התאים למנגינה וחבל
אבל עצם הרעיון של לקחת הרמוניה ולחבר עליה הרמוני אחרת זה אחת הגאונויות שבתזמור מקצועי יש את זה לפעמים בכל מיני עיבודים של מעבדים טובים וזה אחד מהדברים שהכי כיף להקשיב להם. -
לגבי ברגר דעתי היא שהביצוע היה פגז הקטע עם הטראק יכל להיות יותר טוב
תכלס מיד אחרי שראיתי את הביצוע הלכתי לחפש את הטראק ההוא (יש ל את הסט של יוחנן)
ולמזלי התבלבלתי והדלקתי את הטראק DG 20 אינטרו 1 ו2
וזה התלבש פגז ברגר לדעתי היה אמור לעשות את זה וזה היה יוצא מטורףףף
אגב הקטע של הפזמון מקצב כזה לא היה מתאים בחתונה... -
-
@יעקב-בלייך רציתי להמחיש לציבור אז ניגנתי את זה כעת
תהנו -
כל החברה שהגיבו פה מהשעה שלש ורבע אחר הצהרים שיקראו דחוף את תקנון הפורום
-
@יעקב-בלייך סליחה, אבל הנגינה של מוישי מנדלסון לא רואה ממטר את הנגינה העלובה של יוחנן ואפשר להתווכח על זה שעות
מסכים לגמרי ואי אפשר להתווכח על זה אפילו דקה,
ואגב לכל הנושא שהוזכר קודם,
אז אני ליטאי גאה שמחובר ומנגן כמו מאיר אדלר המלך, ואני חושב שרוב הליטאים חושבים ככה (יעוין חתונות בארמונות חן וכו',)
וכמובן שזה תלוי בישיבות הצוליות יותר ששיכות לחסידי לבין המודרניות (חברון וכו') ששייכים לליטאים. -
@מייבין-באקורדים כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
לא נכון.
אני הייתי בחתונה של מנדי גולדברג למשל והוא שילב טרק אלקטרוני של יוחנן עם שיר בגאונות פסיכית, הרעיון הוא מצויין.
ספציפית אני חושב שבביצוע הזה של ברגר הטרק לא כל כך התאים למנגינה וחבל
אבל עצם הרעיון של לקחת הרמוניה ולחבר עליה הרמוני אחרת זה אחת הגאונויות שבתזמור מקצועי יש את זה לפעמים בכל מיני עיבודים של מעבדים טובים וזה אחד מהדברים שהכי כיף להקשיב להם.מה אתה רוצה??
מנדי הוא ההההההמלך -
@מייבין-באקורדים כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
אבל הוא באמת שאב את הגאונות המאייערית לקחת את האקורדים הבסיסיים ולהשתמש בהם באמנות, ראו ערך 'כולם אהובים'=!!!בדיוק!!!
אגב בניתי פלייבק הזוי מגניב מטריף משגע אין מילים
לכולם אהובים
אם תרצו אני יעלה את זה
(פלייבק אורגן)