הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@שם-בדוי כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@חסיד-אומות-העולם
מה זה אומר? "בקונספט קצת שונה"?טוקר לא הרחיב
-
@אהרון-יוסף-בבייב
תודה!!!
אבל התכוונתי לראיון של המתמודדים שהיו בגמר
בזמן אוויר -
@חסיד-אומות-העולם
טוב לפחות יהיה הקול הבא
שלדעתי זה התוכנית הכי יפה -
רק בשביל להמחיש לכם למה יש לי תחושה שאני צודק
תדמיינו לכם שיונתן הרשקוביץ זוכה מקום ראשון...
כמה הודעות היו פה עליו?
כמה זה מכור?
כמה הוא לא שווה את הזכייה?
וכו וכו' אין כאן המקום להרחיב שכל אחד ידמיין לבד
הוא אמר לעצמו, סט של יוחנן-יש לי ואני גם מתכנת לבד
גנוס- לא רלוונטי לאירועים (אא"כ הוא היה מוכר את הגנוס וקונה עוד טיירוס,גם אופציה)
מקום שני או שלישי-זה לא בושה(בכלל!)
מקום ראשון-סתם לכלוכים מיותרים
הוא החליט לחסוך את זה מעצמו, והביא ביצוע לייט (שכולם מסכימים שהוא יכל להביא, והביא כבר, ביצועים הרבה יותר טובים) בשביל לא לנצח.
(יכול להיות שהוא בנה על מקום שני בכלל...)
ושוב-זו דעתי האישית בלבד... -
@חסיד-אומות-העולם
אתה באמת חושב שהוא עשה את זה בכוונה???
אם כן תחשוב פעמיים -
@חסיד-אומות-העולם כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
רק בשביל להמחיש לכם למה יש לי תחושה שאני צודק
תדמיינו לכם שיונתן הרשקוביץ זוכה מקום ראשון...
כמה הודעות היו פה עליו?
כמה זה מכור?
כמה הוא לא שווה את הזכייה?
וכו וכו' אין כאן המקום להרחיב שכל אחד ידמיין לבד
הוא אמר לעצמו, סט של יוחנן-יש לי ואני גם מתכנת לבד
גנוס- לא רלוונטי לאירועים (אא"כ הוא היה מוכר את הגנוס וקונה עוד טיירוס,גם אופציה)
מקום שני או שלישי-זה לא בושה(בכלל!)
מקום ראשון-סתם לכלוכים מיותרים
הוא החליט לחסוך את זה מעצמו, והביא ביצוע לייט (שכולם מסכימים שהוא יכל להביא, והביא כבר, ביצועים הרבה יותר טובים) בשביל לא לנצח.
(יכול להיות שהוא בנה על מקום שני בכלל...)
ושוב-זו דעתי האישית בלבד...אגב
העולם שטוח
לא נחתו על הירח
רבין נרצח ע''י השב''כ
נסראללה סוכן מוסד....מחילה אבל אתה לא הראשון שכותב את זה ומשום מה זה נשמע ממש חלק מהקונספרציות שהבאתי לעיל.....
רק אומר...
-
@חסיד-אומות-העולם שטויוווווווווות... ת'יודע כמה הערך של קלידן יורד אחרי פשלה כזאת? כל בחור ישיבה שלא מבין במוזיקה, וראה את הגמר, שמע מפורשות מששת הקלידנים המובילים בארץ, שפסח ובן עטר יותר טובים ממנו. מה צריך יותר מזה בשביל להזמין לחתונה שלו את פסח ולא את הרשקוביץ?.... ותאמין לי שעדיף לו טיפה שירכלו עליו (ואולי בצדק) מאשר לחטוף פדיחות של החיים, ולהוריד את המוניטין שלו.....
-
מה זה משנה מכור או לא מכור
העיקר להנות -
@מיכאל אתה צודק. אבל דבר אחד לא אמרתם על הקונספירציה של חסיד אומות העולם.
אין סיכוי שבעולם שאני טועה בזה לגמרי, אולי חלקית.
הרשקוביץ נכנס לתדרמה, כי הוא הרגיש ובצדק (כמו כולנו עד לרגע האחרון) שהגמר והמקום הראשון בכיס שלו..
והוא נהג לפי זה. בעוד כל מתמודד אחר שם (כולל פסח שלכאורה מכוון למקום השני) נאבק והתכונן והכין כי הוא ידע
שהוא יכול לסיים במקום רביעי.
כן כן התחרות, הקהל, השופטים, כולם הפכפכים, וכל מתמודד שלא קרו לו הרשקוביץ עד שעה לפני הגמר לא היה יכול לדעת
לאיזה מקום הוא יגיע.
ואת האמת?
לא מעניין בכלל המיקומים
פסח איינדנסון זכה במקום ראשון כי הוא באמת מתבלט בהרבה דברים טובים על שאר המתמודדים
אבל לצורך העניין הרשקוביץ שסיים במקום השלישי לא צריך להרגיש מזה לא טוב..
בן עטר המזרחי הגיע למקום השני אולי, כי גלעד איפשר לו את זה!! והרשקוביץ שהיה חלש
אם היו לנו שני מתמודדים חסידיים חזקים באמת, היינו מסיימים בשני המקומות הראשונים עם פסח ואיציק ברגר, במקום השלישי מישקובסקי
בתור המוזיקאי (או ברוך לוין.. המוזיקאי גם היה יכול לתפוס את המקום השני בדיוק כמו דויטש)
ליטאים אוהבי מוזיקה לייב ופסנתר? איפה הנציג שלכם בגמר? מישקובסקי? איציק אהרן? ברוך לוין? למה היה חובה נציג למזרחי נציג לDJ (גלעד, ובעצם אולי גם הרשקוביץ תכל'ס) במקום להכניס דויטש חדש (והיו כמה בקנה כמו שפירטתי: לוין מישקובסקי אהרן.
חסידים אוהבי דאנסים עם הגשה ונגינה בזאנר החסידי? איפה איציק ברגר, מנחם הורביץ?
מזרחים אוהבי מלפופים וכל מיני ירקות (המבין יבין).. איך הצלחתם להביא קלידן מזרחי למקום השני? הישג מרשים..
שופטים איך הדחם בטענות שונות ומשונות את הרשימה הבאה:
ברוך לוין, איציק אהרן, איציק ברגר, מוטי מישקובסקי, מנחם הורביץ, יואלי יורוביץ המוכשר -
@Shneor אתה יכול לשכנע אנשים עם המודעות רחוב האלה...
אני חולק עליך בנוגע להרשקוביץ, כי תסכים איתי שאפילו הוא לא לקח את התחרות כדבר המובן מאליו... זה לחץ אטומי וברור שהוא הוציא את כל כולו... והוא פשוט נסחף עם זה. כי הוא הגיע עם פתיחים בלי סוף (- מטורפים.. אני חייב להודות -) ומקצבים שפשוט שמעת איך הוא לקח כמה מקצבים שלו ושינה אותם כדי שיתאימו במדויק לשיר, ואני בטוח שהוא גם בנה חדשים לכבוד הגמר, אז זה הפך לעיבוד בלייב במקום לקלידן שכל הרעיון בו שאין בתקליטן - זה יכולת האילתור והמעבר למה שרק תירצה בלייב.. השלב הבא שרק היה חסר לו זה לבנות פלייבק שלם באורגן עם האקורדים של כולם אהובים... וזה לא היה רחוק משם...
אז לא ראינו ממנו בכלל נגינה באילתוריישן - שהזמר פתאום תוקע איזה ''ידידאי'' והוא צריך לעבור למקצב המתאים או לעלות לסולם המתאים... ואני לא מדבר על מעברים בין סוגי קצב שונים בהפתעה שלא ראינו אצלו...
א קיצר... המתכנת הבא - מקום ראשון. הקלידן הבא - מקום שלישי וגם זה הרבה.
ולגבי יתר המתמודדים שהזכרת - יש הבדל בין אבי דויטש ללוין ואיציק אהרן. שלושתם אלופים בהרמוניות וסולמות. אבל רק לאבי דויטש היה גם את המצרך הבסיסי של כל קלידן. יד ימין. ולהם יש רק יד שמאל.. או שתי ידיים שמאליות...
ובזאנר החסידי? הורביץ?? אותו אתה רוצה שיעלו? חשבתי שאתה טיפה מבין בנגינה... -
מקבץ בדיחות ייחודי על עונת הקלידנים (נאסוף בכוונה את מה שזכור שלא יגידו שבאנו לקדם כאן משהו נגד מתמודדים מסויימים):
נסו לזהות את השופט או הדמות עליה נכתבה הבדיחה..
בתחרות קלידנים באולפן, אחרי ביצוע קצרצר של אחד המתמודדים, ______ אומר את דבר שיפוטו בהתלהבות רבה עם התלהבות: "שלימות!"
האמת? ככה זה כשמנגנים רק את הבייסיק – אין מה לטעות, אז זה יוצא... שלימות.
אחרי הביצוע עם הצליל האלקטרוני "דיטון", ____ נאנח ואומר: "חבר'ה, הדיטון הזה נשמע כמו אסון טבע מוזיקלי. כאילו כינורות וחצוצרות החליטו להילחם זה בזה בתוך מנהרה עמוסת ריוורב! ברגע שזה התחיל, חשבתי שאני צריך לחפש מקום מסתור..."