הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
-
מישהו יכול להעלות בג'מבו את הפרק האחרון?
-
חבר'ה הדעות פה בפורום מגוונות, וזה בסדר כי זה עניין של טעם וריח וכו'..
ולכן יש שופטים שהם אנשי מקצוע לכל הדעות, שהם בסוף מחליטים.
גם בין השופטים יש חילוקי דעות כי שוב זה עניין של טעם, אבל זה הקונספט.זה בסדר שאנשים פה יביעו את דעתם אבל לא בצורה שאם לא עשו בדיוק כמו הטעם שלהם אז בודאי הכל מכור וכדו'...
מקווה שהייתי מובן..
-
אני רק יכול להוסיף טיפה...
||שלצערינו התחושות האלו הם בכל תחרות שהיתה אי פעם בכל כלי התקשורת גם החילוניים,
(גם על מאסטר שף... כולם חושבים ככה...)
כך שמרדיו קול חי לא הייתי מצפה יותר מערוץ 12...||דעתי במילה.
ברוך לוין עוקף את יורביץ בהרבה...
ולדעתי מישקובסקי היה צריך באמת לרדת, כי אולי הוא מוזיקאי מחונן, אבל לא קלידן שירים חתונה... ולתוכנית קוראים הקלידנים... -
@יודי כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אמר לי שף שכמעט נכנס לתחרות שהמתחרים חותמים על חוזה שבו רשום בדיוק מתי הם יפסלו ולאיזה מקום הם יגיעו בתחרות עד לפרטי פרטים
-
ולדעתי מישקובסקי היה צריך באמת לרדת, כי אולי הוא מוזיקאי מחונן, אבל לא קלידן שירים חתונה... ולתוכנית קוראים הקלידנים...
בזה אני דווקא מסכים אתך כי עד כמה שאני חושב שקלידן בלי ידע במוזיקה לא שווה מוזיקאי שלא יודע להקפיץ ת'רחבה הוא לא קלידן, ולכן לדעתי לוין היה צריך לקחת גם כי הוא יותר טוב וגם כי הוא מוזיקאי (ורואים את זה בביצוע שלו ליוסף ניגון) וצריך להתייחס לזה, אבל אני מסכים שמישקובסקי היה צריך לרדת כי הוא לא קלידן.
-
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אני לא מבין למה ברגר ירד הוא כל הזמן גיוון בין בראס לדיטון וגם אלקטרוני וגם היה לו ברייקים יפים
ופסח כל הזמן היה בדיטון והיה לו איזה סולו מוזר ולא ברוראני בגדול חסיד של ברגר בגלל ה2024 שהוא מוריד ולדעתי היו צריכים לעשות משהו שהוא יעלה חזרה
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
ולדעתי מישקובסקי היה צריך באמת לרדת, כי אולי הוא מוזיקאי מחונן, אבל לא קלידן שירים חתונה... ולתוכנית קוראים הקלידנים...
בזה אני דווקא מסכים אתך כי עד כמה שאני חושב שקלידן בלי ידע במוזיקה לא שווה מוזיקאי שלא יודע להקפיץ ת'רחבה הוא לא קלידן, ולכן לדעתי לוין היה צריך לקחת גם כי הוא יותר טוב וגם כי הוא מוזיקאי (ורואים את זה בביצוע שלו ליוסף ניגון) וצריך להתייחס לזה, אבל אני מסכים שמישקובסקי היה צריך לרדת כי הוא לא קלידן.
ובנוסף להם הרשקוביץ עשה פה עבודה שגם עוברת את מישקובסקי למרות שהיו כבר כמה שחלקו על זה וכבר ראו בכל מיני צמתים שהרבה עדיין לא הבינו שלא בוחרים פה מאסטרו אלא קלידן וקלידן לא חייב להיות גם מוזיקלי וזה גם מה שהיה שעונה שעברה שלכן עלה איתמר שטיין ולא אבי דויטש כי כמו שאמר אז טוקר בשלבראש בראש:
דויטש גאון מוזיקלי ושטיין תותח 2020 -
רבע הגמר פורמט גרוע. ומכמה סיבות
א. הם החליטו את הזוגות פלוס מינוס לפי סגנון נגינה, מה שגורם שלאו בהכרח שמי שיגיע לחצי הגמר זה דווקא הטובים כי יכול להיות שהיו זוג ששניהם יותר מוצלחים מזוג אחר (וגם אם במציאות הגיעו לחצי הגמר הטובים, עדיין הרעיון עצמו גרוע.)
ב. דווקא בשלב הזה אין גלגל הצלה? היה עדיף שהיו מצילים מישהו מהשלב הזה מאשר להציל את אלו שנפלו בשלב הקודם שבואו נודה, הם היו פחות טובים. (אני לא מתכוון שיורוביץ ספציפית לא היה מתאים כי כן הגיע לו, אני מתכווןן לעצם הפורמט המתוכנן מראש כי נפלו בשלב הזה חבר'ה שממש חבל לפספס אותם.)סתם הערה כמתבונן מהצד - מי שניגן אלקטרוני בקורג בשלב הזה - זה לא היה נשמע טוב. או שאין תכנותים אלקטרונים מספיק טובים לאורגן הזה, או - פחות נשמע הגיוני -שהכלי הזה לא מפיק צלילים אלקטרונים בצורה טובה או משהו כזה אבל קשה לי להאמין. -
אני רק יכול להוסיף טיפה...
||שלצערינו התחושות האלו הם בכל תחרות שהיתה אי פעם בכל כלי התקשורת גם החילוניים,
כך שמרדיו קול חי לא הייתי מצפה יותר מערוץ 12...||דעתי במילה.
ברוך לוין עוקף את יורביץ בהרבה...
ולדעתי מישקובסקי היה צריך באמת לרדת, כי אולי הוא מוזיקאי מחונן, אבל לא קלידן שירים חתונה... ולתוכנית קוראים הקלידנים...@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אין לכם טיפת הבנה במוזיקה!!!
מישקובסקי מכניס את הרשקוביץ בכיס!!!!!!
וגם בפרק השבוע הוא הקפיץ מטורף
והוא הראה שהוא יודע אלקטרוני
להגיד שהוא לא קלידן??????????
אם הוא לא קלידן אפשר לסגור את התחרות וכולם הביתה........ -
א. מסכים לגמרי עם @מתלמד אין בעונה הזו מישהו ברמה של דויטש ושטיין.
דויטש אחד הקלידנים הגדולים שיש בשוק, וראו את זה בעונה הקודמת מהביצוע הראשון (על הניסים עם המודולציה). שטיין הביא שילוב של טכניקה וסאונד שלא היה לאף אחד בעונה הזו.
ב. לגבי הפרק האחרון, חטאב היה צריך לנגן מזרחי, מישקובסקי פחות טוב באלקטרוני, וברוך לוין ויורוביץ' פשוט היו צריכים להתחלף בסגנון הנגינה ואז זה היה פצצה. -
-
@אחד-שמבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
וגם בפרק השבוע הוא הקפיץ מטורף
הוא הכניס ברייקים אחרי הזמן והחליף וריאציות כל הזמן באמצע משפטים. לי אישית הביצוע הזה לא זרם.
-
@mps כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
סתם הערה כמתבונן מהצד - מי שניגן אלקטרוני בקורג בשלב הזה - זה לא היה נשמע טוב. או שאין תכנותים אלקטרונים מספיק טובים לאורגן הזה, או - פחות נשמע הגיוני -שהכלי הזה לא מפיק צלילים אלקטרונים בצורה טובה או משהו כזה אבל קשה לי להאמין.
הקורג מוציא דברים פי אלף יותר טובים מהטירוס
תקשיב לכל הדאנסים של המריקאים -
-
תכלס ה"איתמר שטיין" של העונה הוא ללא ספק איציק ברגר וחבל שהוא נפל בביצוע לא מוצלח...
איידנסון עם כל הכבוד הוא אחד מני אלפים ואין בו שום יחודיות חוץ ממקצועיות שזה יש לרוב הקלידנים עם הזמן... אבל איציק הוא מאלתר ושולף וברור שמה שבגיל כזה הוא מנגן ככה זה רק ספוילר...
אבל ללא ספק הביצוע האחרון שלו היה מסורבל ופחות חלק מאיידנסון (גם לאיידנסון היו הרבה נפילות רק תכלס היה נשמע יותר חלק) ובתור כוכב הוא בטח משאיר אבק לאיידנסון. -
@רק-קטרון כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס ה"איתמר שטיין" של העונה הוא ללא ספק איציק ברגר וחבל שהוא נפל בביצוע לא מוצלח...
ממש ממש לא...
אם כבר השוואת אז הרשקוביץ הוא האיתמר שטיין של העונה...