הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@רק-קטרון כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס ה"איתמר שטיין" של העונה הוא ללא ספק איציק ברגר וחבל שהוא נפל בביצוע לא מוצלח...
ממש ממש לא...
אם כבר השוואת אז הרשקוביץ הוא האיתמר שטיין של העונה... -
@suc כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
חברים אתם קצת מתפזרים, אם יונתן הרשקוביץ היה יורד ולא מישקובסקי זה היה נפילה טוטלית של התוכנית, אם כל הכבוד למישקובסקי הוא יכול להתמודד על הפסנתרן הבא לא על הקלידן הבא!!! נקודה. הביצוע שלו הפעם היה ממש לא מוצלח מבחינת 'קלידן', אף אחד לא מחפש את 'המוזיקאי' או 'הפסנתרן' הבא, מחפשים את הקלידן הבא ובזה הרשקוביץ עולה על כולם.
אני מסכים איתך שיונתן הרשקוביץ היה צריך לעלות אבל לגבי מה
שכל הזמן כולם אומרים על קלידן זה לא נכון קלידן לא חייב להיות בתואר של מפציץ ומקפיץ את כולם אבי דרור הוא מאוד מזכיר את מישקובסקי ואת דויטש פשוט יש להם סגנון נגינה לא מפציץ כמו יוחנן למשל אבל אם תלך לחו"ל אתה תראה שמנגנים שם מוזיקאלי ורגוע וכך גם הדאנסים שם כך שלקלידן יכול להיות כמה משמעויות עובדה שכל אחד יכול לשים היום טראק או מקצב וישמע טוב וכך גם עדי נתאנלי בוחן על מקצועיות על פסנתר על פדל וכו'..וכמו שציינו השופטים בעונה שעברה התבאסו שדויטש לא לקח.. (סליחה על הפוסט הארוך) זו דעתי העניה בענין.. -
@suc כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
חברים אתם קצת מתפזרים, אם יונתן הרשקוביץ היה יורד ולא מישקובסקי זה היה נפילה טוטלית של התוכנית, אם כל הכבוד למישקובסקי הוא יכול להתמודד על הפסנתרן הבא לא על הקלידן הבא!!! נקודה. הביצוע שלו הפעם היה ממש לא מוצלח מבחינת 'קלידן', אף אחד לא מחפש את 'המוזיקאי' או 'הפסנתרן' הבא, מחפשים את הקלידן הבא ובזה הרשקוביץ עולה על כולם.
גם מונה רוזנבלום לא היה עובר את התוכנית גם אם הוא מוזיקאי על, זה לא קשור.מישקובסקי מכניס בכיס את הרשקוביץ
קלידנות לא נמדדת אם השיר מקפיץ יותר או(סליחה על המילה) מופרע יותר
למישקובסקי יש הרבה יותר יצירתיות ואילתורים מטורפים
תאזינו שוב לביצועים שלו ותתמקדו מה שעשה ביד ימין, בלי השוואה לכל המתמודדים...
ולא נדבר על האקורדים שלו שהכי מדויקים!!!
שקוף לכולם שרצו שהרשקוביץ יהיה בגמר... -
מי שמבין קצת במוזיקה וקלידים מבין שמי שהולך לזכות בגמר הוא הרשקוביץ.
ומשהו מאוד מאוד לא מובן איך העלו את יורוביץ'? מה נסגר? לדעתי זה נטו פרוטקציה כי אין אחד שחולק שלוין היה הרבה הרבה יותר טוב.. -
@מוישי-בקרמן הוא הולך לזכות בגמר מסיבה פשוטה
- אחלה ריטינג לתוכנית משהו שהתחיל ללמוד לנגן מהעונה הקודמת זה אחלה כותרת..
הנ"ל לא מעיד על הרמה המוזיקלית שלו, הוא בהחלט מבין במוזיקה, אבל לדעתי יש יותר טובים ממנו.. -
אתה חושב שיש בגמר או אפילו בחצי גמר יותר טובים ממנו?
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מי שמבין קצת במוזיקה וקלידים מבין שמי שהולך לזכות בגמר הוא הרשקוביץ.
ומשהו מאוד מאוד לא מובן איך העלו את יורוביץ'? מה נסגר? לדעתי זה נטו פרוטקציה כי אין אחד שחולק שלוין היה הרבה הרבה יותר טובאני מסכים איתך שלוין יותר מקצועי אבל השופטים מודדים לפי הביצוע היום ובביצוע הזה הוא היה פחות טוב למשל הוא שם מקצב במהירות דאנסית קלאסית(128/130) לשיר במהירות אני לא בדיוק זוכר אבל איטי יותר פאנקי כזה אבל זה לא הבעיה פשוט לא זרם לו בביצוע(גם היה חולה או משהו כזה..) זאת דעתי יש שיגידו שהוא היה גם בביצוע יותר טוב אבל זאת דעתיהעניה
-
-
נכון האמת פסח יקבל מקום נכבד.. צודק.
-
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@מוישי-בקרמן הוא הולך לזכות בגמר מסיבה פשוטה
- אחלה ריטינג לתוכנית משהו שהתחיל ללמוד לנגן מהעונה הקודמת זה אחלה כותרת..
הנ"ל לא מעיד על הרמה המוזיקלית שלו, הוא בהחלט מבין במוזיקה, אבל לדעתי יש יותר טובים ממנו..מסכים במאה אחוז זה גם מה שכתבתי אם התוכנית מכורה שלפעמים יש אינטרסים כמו אצל הרשקוביץ (לא שהוא לא יודע לנגן הוא מנגן פצצה אבל מבחינת מקצועיות פסח לוקח הוא מנגן כלייזמר וכו'..
-
תכלס בוא נעשה סקר מי יותר טוב פסח או הרשקוביץ הרי לא נירא לי שיש לעוד מישהו סיכוי הרי נווילנדר יורוביץ ובן עטר לא מגיעים לרמה שלהם כך נראה לי.
-
@מוישי-בקרמן צודק בהחלט...
אגב למי פסח דומה יותר? לאיתמר שטיין או למנדי ברנדווין?דעתי בשרשור...
נראה לי למנדי.. לא? -
@מוישי-בקרמן לדעתי זה 2 סגנונות
והשאלה לפי מה מסתכלים
מוזיקאי?יצירתי?מקפיץ? -
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@מוישי-בקרמן צודק בהחלט...
אגב למי פסח דומה יותר? לאיתמר שטיין או למנדי ברנדווין?דעתי בשרשור...
נראה לי למנדי.. לא?דעתי ||פסח = מנדי
הרשקוביץ= שטיין
מישקובסקי=דויטש
וחבל שלא עשו חלוקת מתמודדים שיצא שמישקובסקי יעלה|| -
אתם בטוחים שהרשקוביץ הוא שטיין? כי לטיין היה מהירות ידיים מטורפת
-
פשוט הזוי שיודעים כבר מי עלה לגמר.. אגב החצי גמר השבוע או שבוע הבא? או שזה מחוןלק ל2?
-
מישהו יוד?