הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@suc כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אם תעקבו אחרי כל הפרקים אני חושב שהכי תותח היה הקלידן בפרק הראשון נדמה לי קוראים לו יונתן הרשקוביץ
שהתחיל לנגן אחרי העונה הקודמת והוא פשוט פצצה של קלידן מכל הבחינות
אז השופטים פרגנו לו רק 8 אבל אני חבטוח שאם הוא היה מגיע בפרקים אחרים היו נותנים לו 9 פשוט עוד לא היה להם את האומץ
אני מצדיע לו כשרון מהלך אני בטוח שהוא יהיה בגמרזה היה די בתחילת התוכנית ורובם הסכימו עם זה אח"כ התחילו לשמוע על רייטינג וכו
אבל עזבו רייטינג .באמת הרבה אמרו שהוא יהיה בגמר -
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס ה"איתמר שטיין" של העונה הוא ללא ספק איציק ברגר וחבל שהוא נפל בביצוע לא מוצלח...
ממש ממש לא...
אם כבר השוואת אז הרשקוביץ הוא האיתמר שטיין של העונה..הרשקוביץ הוא ללא ספק חזק מאוד אבל לשטיין היה פער מעל כולם (לא מבחינה מוזיקלית טהורה) הוא היה עם זריזות ידים ואילתורים שאין לאף אחד בעונה הזו ולדעתי מי שהכי הזכיר את הזריזות והכניסות והמעברים שלו הוא איציק ברגר.
פסח איידנסון מקצועי ודומה למנדי ברנדווין שאין לו איזה ברק נדיר אלא מקצועיות וטעם טוב...
ותכלס מישקובסקי בביצוע הזה הפסיד המעברים לא היו בזמן והסאונדים לא דחפו מספיק וגם פספס קצת בסולו. וגם ברוך לוין לא היה במיטבו, לא במקצב לא בצלילים לא בליווי... וזה נטו מזל של יואלי יורוביץ שפעם אחר פעם מצליח לעבור בלי הרבה היגיון... -
@מוישי-בקרמן
בן עטר מכניס את כל מי שעלה חוץ מפסח לכיס שלו !!!ולפי דעתי מישקובסקי עשה טעות בבחירת מקצבים וסאונדים
הרשקוביץ יודע לפי דעתי לבחור מקצבים שמדויקים לשיר שהוא מבצע
(אבל עדיין לא אמורים להעלות את הרשקוביץ כי הוא לא יודע לנגן מספיק טוב !!!!! ) -
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
גם תבינו שהרשקוביץ בן 17 ואם זו ההתחלה אז יכול להיות שבגיל 30 הוא יהיה יוחנן אורי.
אם תסתכלו על התנועות שלו, צורת הנגינה וכו' תראו העתק מדיוק של יוחנן (לא מדבר מבחינת מקצוענות ומוזיקליות אלא מבחינת כל מה שקשור לשואו).
לגבי מה שאומרים שהוא ינצח בגלל הרייטינג - יכול מאוד להיות שזו תהיה הסיבה הסופית שבגללה הוא ינצח אבל אני מהביצוע הראשון שלו אמרתי לעצמי שהוא יהיה בגמר וכנראה ינצח למרות שזה היה רק פרק ראשון ולא יכולתי לדעת איזה עוד מתמודדים יגיעו ואני מאמין שיש עוד רבים שחשבו כמוני.
לגבי לוין ויורוביץ' - אני חושב שזאת פשוט שערוריה שיורוביץ' עלה! אני חושב שגם בביצוע הזה לוין היה יותר טוב מיורוביץ' למרות שהוא לא הרגיש טוב, ובסוף אתם רואים שהסיבה שיורוביץ' עלה (או לפחות התירוץ) זה בגלל שהפדל לא היה מחובר לו והוא חיבר את זה תוך כדי הנגינה ורוב השופטים גם אמרו שמבחינת ביצוע לוין היה יותר טוב אבל הם מעדיפים לשפוט מבחינת התנהלות באירועים ויורוביץ' הוכיח את עצמו. וזה ממש לא הוגן לשפוט ככה, כי הם לא ראו איך לוין מתפקד באירוע אלא רק ראו איך יורוביץ' הצליח. זה כמו להגיד לאחד לנגן ולאחד שהוא לא צריך לנגן ואז לומר שהאחד שניגן, ניגן יותר טוב. -
לוין ניגן מעולה
הבעיה שהשופטים לא סגורים על הפורמט מה קובע את מי מעלים לשלב הבא.
מיקצוענות? או יכולת הקפצה אלקטרונית ושליטה בסאונדים או יכולת תכנות? -
@מייבין-באקורדים אני חושב שבשתיהם לוין היה יותר טוב.
-
@יוני-בר כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@מוישי-בקרמן
בן עטר מכניס את כל מי שעלה חוץ מפסח לכיס שלו !!!ולפי דעתי מישקובסקי עשה טעות בבחירת מקצבים וסאונדים
הרשקוביץ יודע לפי דעתי לבחור מקצבים שמדויקים לשיר שהוא מבצע
(אבל עדיין לא אמורים להעלות את הרשקוביץ כי הוא לא יודע לנגן מספיק טוב !!!!! )לפי דעתי אתה קצת מגזים בשבן עטר יותר טוב מלוין הרשקוביץ ואיציק אהרון?!
ואני גם חושב שמישקובסקי בחר מקצב שזה המקצב לאני אבטח בך תסתכל איך זה מתאים בקטע השני של הבית ויוחנן אורי שיבח אותו על האלקטרוני ואיך שהשתמש במקצבים שלו
ולגבי הרשקוביץ מנגן פצצה..
זו דעתי העניה לגבי כל מה שאמרתי -
מישקובסקי עשה את האקורדים של הקטע השני מעולה אני אהבתי
-
@מייבין-באקורדים כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מישקובסקי עשה את האקורדים של הקטע השני מעולה אני אהבתי
זה עיבוד שיוחנן הציע לעשות באיזה פינה מתישהו וזה בדיוק אותו מקצב שהשתמש איתו
-
@קלידן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פ נכון אבל בלי קשר השופטים טענו יותר על יונתן הרשקוביץ שהוא פחות משתמש ביד ימין או שזה נמוך ביד ימין
זה הא גופא מה שאני טוען שמישקובסקי לא היה צריך להוסיף כלום כי המקצב נתן גב לביצוע משא"כ אצל הרשקוביץ שם באמת היה חסר
-
עשינו עכשיו סקר מי מינצח בגמר מי שיכול להצביע שיציע זה מאוד יעזור.. תודה מראש.
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
עשינו עכשיו סקר מי מינצח בגמר מי שיכול להצביע שיציע זה מאוד יעזור.. תודה מראש.