הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
עשינו עכשיו סקר מי מינצח בגמר מי שיכול להצביע שיציע זה מאוד יעזור.. תודה מראש.
-
@קלידן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פ צודק מאה אחוז
אני חושב שקלידן חייב לדעת פסנתר יונתן הרשקוביץ לא נגן טוב פסנתריש אורגניסט מאוד מצליח לוקח 5,000 ללילה ועובד ערב ערב בשם מנדי סופר והוא אמר שהוא לא יודע פסנתר הוא מאלתר ושאלו אותו למה הוא לא לומד הוא ענה בשביל מה אני עושה אירועים כל יום
-
נו רבותי תצביעו
-
@מוישי-בקרמן פסח
-
לדעתי שליטה בפסנתר זה יתרון ענק לקלידן, חתונה אחרי הכל זה לא רק ריקודים. בשירים השקטים בסעודה פסנתר יפה משתלב נהדר. ובכלל קלידן זה לא רק חתונה, יש אירועים סולידים יותר כבר מצווה שבע ברכות ועוד, ששילוב של פסנתר משדרג אותם מאוד. חכם מצד עדי שנתן בגלל זה יתרון למישקובסקי שכולם מודים שהוא פסנתרן ענק
-
ומצד שני מה שהזמר נתן יתרון להרשקוביץ בגלל שהוא יודע לבנות מקצבים, מלבד מה שמשום מה כולם שכחו שבסיבוב שני גם מישקובסקי גילה יכולות בתחום, בכלל לא מובן היתרון בזה. כמה שהרשקוביץ יודע לבנות, האם הוא מגיע לרמה של עדי או יוחנן? אם רוצים נגינה טובה, תנגן בנתיים במקצבים הטובים שקיימים בשוק, במקביל תתאמן על בניה, וכשתגיע לרמה שלהם תשתמש בשלך. הרי מחפשים קלידן, לא מתכנת... והטענה שאריק אמר אם יטוס איתו קלידן וכו', ממש הזויה כמובן
-
מישו פרסם בפורום המקביל(מקצב)
שלמישקובסקי יש ערוץ ביוטיוב
https://www.youtube.com/watch?v=176LFrMm6YU
בהנאה
תכלס הוא באמת תותח
חבל שנפל -
@אחד-שמבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס הוא באמת תותח
אכן אכן, אני חושב שעל זה אין חולק.
-
אני אסביר גם למה אני חושב שמישקובסקי היה אמור לפחות גמר פשוט צריך להסתכל בצורה אחרת על זה
- מישקובסקי מגיע לראיון וברור שמה שכל אחד מאיתנו היה עושה זה להראות את הצד החזק שלו ולהפתיע בגדול ומה שמישקובסקי מאד חזק בו זה הפסנתר(וזה בדיוק אותו דבר כמו שכל המנגנים עדות המזרח עשו הביאו ביצוע מרוקאי או ערבי) אז מישקובסקי הוכיח את עצמו שם
2.הגיע לחצי גמר ועה בר אילעי בצורה שאם היו שומעים אותו באמריקה היו מורידים בפניו את הכובע כי הוא עשה ביצוע לא רועש אלא פאנק כזה וכולם הודו שמבחינת מקצועיות הוא הראה יכולות רק רצן שיקפיץ יותר אבל בכל זאת בתור אחד שמנגן פסנתר צריך לעבוד עלזה אבל גם כאן הוכיח את עצמו
3.רבע גמר והוא הגיע ועשה דאנס כמו שצריך לא יותר מידי שטויות מתי שצריך לאלתר אילתר והוכיח את עצמו דבר אחד אולי שלא עשה היה צריך ליפתח יותר ולא להיסגר אבל תכלס' זה הטיפוס
כך שאם היה יוצא אם היה מול משהו אחר כגון גלעד(מאלעד) היה לוקח בכל ומשם כבר מגיע לגמר מי ינצח זה שאלה אחרת
וכמובן שאחרי שעשו לו הבל שהוא התמודד מול מי שכולם רוצים שיעלה מכל האינטרסים בעןם לכן הוא נפל זו דעתי העניה
- מישקובסקי מגיע לראיון וברור שמה שכל אחד מאיתנו היה עושה זה להראות את הצד החזק שלו ולהפתיע בגדול ומה שמישקובסקי מאד חזק בו זה הפסנתר(וזה בדיוק אותו דבר כמו שכל המנגנים עדות המזרח עשו הביאו ביצוע מרוקאי או ערבי) אז מישקובסקי הוכיח את עצמו שם