הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
נו רבותי תצביעו
-
@מוישי-בקרמן פסח
-
לדעתי שליטה בפסנתר זה יתרון ענק לקלידן, חתונה אחרי הכל זה לא רק ריקודים. בשירים השקטים בסעודה פסנתר יפה משתלב נהדר. ובכלל קלידן זה לא רק חתונה, יש אירועים סולידים יותר כבר מצווה שבע ברכות ועוד, ששילוב של פסנתר משדרג אותם מאוד. חכם מצד עדי שנתן בגלל זה יתרון למישקובסקי שכולם מודים שהוא פסנתרן ענק
-
ומצד שני מה שהזמר נתן יתרון להרשקוביץ בגלל שהוא יודע לבנות מקצבים, מלבד מה שמשום מה כולם שכחו שבסיבוב שני גם מישקובסקי גילה יכולות בתחום, בכלל לא מובן היתרון בזה. כמה שהרשקוביץ יודע לבנות, האם הוא מגיע לרמה של עדי או יוחנן? אם רוצים נגינה טובה, תנגן בנתיים במקצבים הטובים שקיימים בשוק, במקביל תתאמן על בניה, וכשתגיע לרמה שלהם תשתמש בשלך. הרי מחפשים קלידן, לא מתכנת... והטענה שאריק אמר אם יטוס איתו קלידן וכו', ממש הזויה כמובן
-
מישו פרסם בפורום המקביל(מקצב)
שלמישקובסקי יש ערוץ ביוטיוב
https://www.youtube.com/watch?v=176LFrMm6YU
בהנאה
תכלס הוא באמת תותח
חבל שנפל -
@אחד-שמבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס הוא באמת תותח
אכן אכן, אני חושב שעל זה אין חולק.
-
אני אסביר גם למה אני חושב שמישקובסקי היה אמור לפחות גמר פשוט צריך להסתכל בצורה אחרת על זה
- מישקובסקי מגיע לראיון וברור שמה שכל אחד מאיתנו היה עושה זה להראות את הצד החזק שלו ולהפתיע בגדול ומה שמישקובסקי מאד חזק בו זה הפסנתר(וזה בדיוק אותו דבר כמו שכל המנגנים עדות המזרח עשו הביאו ביצוע מרוקאי או ערבי) אז מישקובסקי הוכיח את עצמו שם
2.הגיע לחצי גמר ועה בר אילעי בצורה שאם היו שומעים אותו באמריקה היו מורידים בפניו את הכובע כי הוא עשה ביצוע לא רועש אלא פאנק כזה וכולם הודו שמבחינת מקצועיות הוא הראה יכולות רק רצן שיקפיץ יותר אבל בכל זאת בתור אחד שמנגן פסנתר צריך לעבוד עלזה אבל גם כאן הוכיח את עצמו
3.רבע גמר והוא הגיע ועשה דאנס כמו שצריך לא יותר מידי שטויות מתי שצריך לאלתר אילתר והוכיח את עצמו דבר אחד אולי שלא עשה היה צריך ליפתח יותר ולא להיסגר אבל תכלס' זה הטיפוס
כך שאם היה יוצא אם היה מול משהו אחר כגון גלעד(מאלעד) היה לוקח בכל ומשם כבר מגיע לגמר מי ינצח זה שאלה אחרת
וכמובן שאחרי שעשו לו הבל שהוא התמודד מול מי שכולם רוצים שיעלה מכל האינטרסים בעןם לכן הוא נפל זו דעתי העניה
- מישקובסקי מגיע לראיון וברור שמה שכל אחד מאיתנו היה עושה זה להראות את הצד החזק שלו ולהפתיע בגדול ומה שמישקובסקי מאד חזק בו זה הפסנתר(וזה בדיוק אותו דבר כמו שכל המנגנים עדות המזרח עשו הביאו ביצוע מרוקאי או ערבי) אז מישקובסקי הוכיח את עצמו שם
-
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
שאריק אמר אם יטוס איתו קלידן וכו', ממש הזויה כמובןמסכים במאה אחוז!! גם מקצבים של יוחנן אפשר להביא בדיסק און קי!!!!!!
וגם שהוא כן יודע לבנות מקצבים....
-
היה צריך ליפתח יותר ולא להיסגר אבל תכלס' זה הטיפוס
נכון, ולא כל טיפוס מתאים להיות קלידן. אני חושב שאין חולק על כך שהוא פסנתרן אדיר, מוזיקאי ברמות על ומקצוען בכל קנה מידה (אולי הגזמתי אבל תתפסו ת'רעיון) אבל לא כל מוזיקאי מחונן יכול להיות קלידן, ואני לא רואה בזה שום חיסרון. אני חושב שדווקא הקלידנות (לבד, לא כחלק מתזמורת) זה המקצוע המוזיקלי שהמוזיקה הכי פחות מתבטאת בו גם מבחינת המוזיקליות של הקלידן עצמו (שכיום רובם לא באמת בעלי ידע רב במוזיקה בלשון המעטה) וגם מבחינת המוזיקליות שהקהל דורש מהקלידן (שלצערי הקהל לא באמת דורש) והרוב זה עניין של שואו, תפקוד באירוע ומקצבים טובים.
ראיתי עכשיו את ביצוע הפסנתר של מישקובסקי שהעלו פה ונפעמתי! הביצוע מדהים ומקצועי בטירוף! אקורדים מדהימים, פירוקים מטורפים וכל מה שצריך מפסנתרן על. אני מקווה שעכשיו עם הדחתו הוא הבין שאין טעם לנסות להיות קלידן אם אתה פסנתרן מצוין.
בתקוה שהוא יעלה ויצליח וימשיך להעלות ביצועי פסנתר כמו זה. -
כך שאם היה יוצא אם היה מול משהו אחר כגון גלעד(מאלעד) היה לוקח בכל ומשם כבר מגיע לגמר מי ינצח זה שאלה אחרת
לא כזה בטוח
טוקר רוצה בגמר כמה סגנונות
ליטאי חסידי מזרחי
וברסלב זה בכלל בונוס
הוא רצה קהל מגוון בגמר...
לכן גם לדעתי יורוביץ עלה ולא לוין
כי יש כבר את הרשקוביץ (אה אבל יש גם את פסח...)
טוב לא ברור
אבל לדעתי זה גם שיקול בשביל טוקר -
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
היה צריך ליפתח יותר ולא להיסגר אבל תכלס' זה הטיפוס
נכון, ולא כל טיפוס מתאים להיות קלידן. אני חושב שאין חולק על כך שהוא פסנתרן אדיר, מוזיקאי ברמות על ומקצוען בכל קנה מידה (אולי הגזמתי אבל תתפסו ת'רעיון) אבל לא כל מוזיקאי מחונן יכול להיות קלידן, ואני לא רואה בזה שום חיסרון. אני חושב שדווקא הקלידנות (לבד, לא כחלק מתזמורת) זה המקצוע המוזיקלי שהמוזיקה הכי פחות מתבטאת בו גם מבחינת המוזיקליות של הקלידן עצמו (שכיום רובם לא באמת בעלי ידע רב במוזיקה בלשון המעטה) וגם מבחינת המוזיקליות שהקהל דורש מהקלידן (שלצערי הקהל לא באמת דורש) והרוב זה עניין של שואו, תפקוד באירוע ומקצבים טובים.
ראיתי עכשיו את ביצוע הפסנתר של מישקובסקי שהעלו פה ונפעמתי! הביצוע מדהים ומקצועי בטירוף! אקורדים מדהימים, פירוקים מטורפים וכל מה שצריך מפסנתרן על. אני חושב שעכשיו עם הדחתו הוא הבין שאין טעם לנסות להיות קלידן אם אתה פסנתרן מצוין.
בתקוה שהוא יעלה ויצליח וימשיך להעלות ביצועי פסנתר כמו זה.לגבי מה שכתבת על קלידן עיין פוסט זה
אני מסכים איתך שיונתן הרשקוביץ היה צריך לעלות אבל לגבי מה
שכל הזמן כולם אומרים על קלידן זה לא נכון קלידן לא חייב להיות בתואר של מפציץ ומקפיץ את כולם אבי דרור הוא מאוד מזכיר את מישקובסקי ואת דויטש פשוט יש להם סגנון נגינה לא מפציץ כמו יוחנן למשל אבל אם תלך לחו"ל אתה תראה שמנגנים שם מוזיקאלי ורגוע וכך גם הדאנסים שם כך שלקלידן יכול להיות כמה משמעויות עובדה שכל אחד יכול לשים היום טראק או מקצב וישמע טוב וכך גם עדי נתאנלי בוחן על מקצועיות על פסנתר על פדל וכו'..וכמו שציינו השופטים בעונה שעברה התבאסו שדויטש לא לקח.. (סליחה על הפוסט הארוך) זו דעתי -
לגבי מה שכתבת על קלידן עיין פוסט זה
לא כתבתי לגבי האם הוא מקפיץ כמו כולם או לא (למרות שגם בזה אני חושב שרוב הצעירים כיום יעדיפו את יוחנן על פני אבי דרור) אלא לגבי אישיות, התנהלות על במה ושואו.
ואני לא יודע אם זה צריך להיות ככה אבל המציאות היא שמישקובסקי לא ראוי לתואר קלידן ב2024. -
אז מי כן?
-
לא כתבתי לגבי האם הוא מקפיץ כמו כולם או לא (למרות שגם בזה אני חושב שרוב הצעירים כיום יעדיפו את יוחנן על פני אבי דרור) אלא לגבי אישיות, התנהלות על במה ושואו.
ואני לא יודע אם זה צריך להיות ככה אבל המציאות היא שמישקובסקי לא ראוי לתואר קלידן ב2024.אריק דביר אמר שזה בא עם הזמן
את הבסיס יש לו-שזה נגינה מטורפת
ה"שואו" יבוא עם הזמן ואז הוא יהיה קלידן של 2025...
ודרך אגב נראה לי תחרות הקלידנים זה ה"קלידן הבא..." -
מישהו יודע האם החצי גמר השבוע, שבוע הבא, או מחולק לשניים?
-
ואני לא יודע אם זה צריך להיות ככה אבל המציאות היא שמישקובסקי לא ראוי לתואר קלידן ב2024.אז אתה בעצם אומר שאתה פוסל אותו מלהיות הקלידן של 2024 בגלל שואו?