הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
אז מי כן?
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לגבי מה שכתבת על קלידן עיין פוסט זה
לא כתבתי לגבי האם הוא מקפיץ כמו כולם או לא (למרות שגם בזה אני חושב שרוב הצעירים כיום יעדיפו את יוחנן על פני אבי דרור) אלא לגבי אישיות, התנהלות על במה ושואו.
ואני לא יודע אם זה צריך להיות ככה אבל המציאות היא שמישקובסקי לא ראוי לתואר קלידן ב2024.אריק דביר אמר שזה בא עם הזמן
את הבסיס יש לו-שזה נגינה מטורפת
ה"שואו" יבוא עם הזמן ואז הוא יהיה קלידן של 2025...
ודרך אגב נראה לי תחרות הקלידנים זה ה"קלידן הבא..." -
מישהו יודע האם החצי גמר השבוע, שבוע הבא, או מחולק לשניים?
-
@Yossile כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לגבי מה שכתבת על קלידן עיין פוסט זה
לא כתבתי לגבי האם הוא מקפיץ כמו כולם או לא (למרות שגם בזה אני חושב שרוב הצעירים כיום יעדיפו את יוחנן על פני אבי דרור) אלא לגבי אישיות, התנהלות על במה ושואו.
ואני לא יודע אם זה צריך להיות ככה אבל המציאות היא שמישקובסקי לא ראוי לתואר קלידן ב2024.אז אתה בעצם אומר שאתה פוסל אותו מלהיות הקלידן של 2024 בגלל שואו?
-
@קלידן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
השופטים בעונה שעברה התבאסו שדויטש לא לקח..
מי אמר שהם התבאסו שדויטש לא לקח (לומרות שאני חושב שדויטש היה חייב לקחת תעונה)
ככה לפחות שמעו אוזניי אני לא יודע אם זה נכון אבל סביר להניח שכן..
-
לפי תוצאות הביינים של הסקר, נירא שהרשקוביץ בדרך לתואר זוכה הקלידנים 2, אם אתם חושבים אחרת, כנסו כעת לסקר, הצביעו והשפיעו...
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לפי תוצאות הביינים של הסקר, נירא שהרשקוביץ בדרך לתואר זוכה הקלידנים 2, אם אתם חושבים אחרת, כנסו כעת לסקר, הצביעו והשפיעו...
הסקר הזה אין עניין בו
זה ברור לכולם שהרשקוביץ
ולדעתי מהפרק האחרון אנשים פחות מגלים התענינות בתכנית הזו
בגלל כמה דברים מעצבנים שקרו -
אני לא מבין למה.
מה אתם רוצים שיהיה? אני מבין שיש הרבה מאוד אנשים מאוכזבים שמישקובסקי לא עלה, פשוט צריך להבין שהיה מולו מתמודד מאוד חזק ועוד בגיל הזה, ולכל אחד היה יתרונות וחסרונות, אחד יודע לנגן פסנתר, השני יודע לעשות פתיחות וסיומים טובים, אחד במהירות ידיים, ואחד ב מקצבים, אין לדבר סוף. כל אחד חושב משהו אחר. אפשר להתווכח עד.... ואני לא ראיתי משהו ממש ממש שקרי חוץ מהתוכנית האחרונה שהעלו את יורוביץ ולא את לוין. לא שזה ממש ממש לא הוגן. אבל כולם מסכימים שלוין לא רואה אותו. אין מה לעשות, זה המשחק. עובדה שיש בתוכנית עכשיו 6 מתמודדים מאוד חזקים כגון נוילנדר הרשקוביץ בן עטר ואיידנסון וכו' הם כן דומים לדויטש ושטיין, אל תגידו שלא. -
השני יודע לעשות פתיחות וסיומים טובים,
זה גם מישקובסקי יודע
הנה פה -
ממש לא הוא לא עשה שום פתיחה זה המנגינה המקורית של השיר
-
ממש לא הוא לא עשה שום פתיחה זה המנגינה המקורית של השיר
כוונתי על המקצב שהוא בנה לו פתיחה וסיום
וגם בבר אלעי -
תכלס יש תחושה כמו להבדיל גמר מונדיאל בלי ברזיל ארגנטינה ושאר קבוצות אטרקטיביות. בלי האיציקים,-אהרון והמקצועיות שלו, הווירטואזיות של ברגר, הטאץ' של לווין, האקורדים של מישקובסקי, והאנרגיות של נוילנדר. אין מישהו שאתה בפנים בלב מת שיקח את הגמר, או שתצטער אם לא יקח.
האם זו רק תחושה שלי? -
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
תכלס יש תחושה כמו להבדיל גמר מונדיאל בלי ברזיל ארגנטינה ושאר קבוצות אטרקטיביות. בלי האיציקים,-אהרון והמקצועיות שלו, הווירטואזיות של ברגר, הטאץ' של לווין, האקורדים של מישקובסקי, והאנרגיות של נוילנדר. אין מישהו שאתה בפנים בלב מת שיקח את הגמר, או שתצטער אם לא יקח.
האם זו רק תחושה שלי?חולק. סליחה...
אני ממש מהופנט מהמקצועיות של איידנסון ומהאנרגיות של הרשקוביץוזה לפני גלעד שהוא ממש תותח אלקטרוני [שאגב לדעתי הרבה מפספסים אותו],
ובן עטר שזה לא ז'אנר שאני ממש מתמצא אבל אלו שכן מתמצאים, שמים אותו במקום של הגדולים ממש