הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@קלידן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@רצון אתה צודק אבל אני חושב שהגמר היה יכול להיות הרבה יותר יפה אם לוין אם אהרון וברגר
לגבי לוין וברגר לגמרי מסכים, שתי פצצות שאני ממש מצטער שלא יהיו בגמר
(אפילו סתם בשביל להנות מעוד ביצועים שלהם..)לגבי אהרון זה פולמוס שדשו בו מספיק..
אבל אני חושב שגם החברה שעלו ממש מוכשרים ברמה!
-
אני לא מבין למה אתם חושבים שיהיה גמר יבש. יש פה תותחים לא פחות ממי שהיה בגמר של התוכנית הקודמת. סתם אתם מורידים את המתח לאנשים. יאללה תנו להם להנות...
-
אני חושב שאין ענין של הצבעת קהל כי רוב האנשים לא הכי מוזיקאים הם אוהבים מי שהכי מפציץ ומקפיץ (איתמר שטיין הרשקוביץ וכו'..)אז מבחינה מקצועית צריך שהשופטים יצביעו ושלא ידעו מה כל אחד הצביע וגם שכל אחד ירשום את דעתו בלי ששופט שמתלבט יחליט לפי מה שהשני אמר זה הכי קל להצביע ככה וזה לא נכון
-
כעת בסקר: תיקו איידנסון-הרשקוביץ
-
מישקובסקי מזכיר מאוד את אבי דויטש בעונה הקודמת, אבל שניהם תכלס לא, אבל פשוט לא "קלידנים"! הם מוזיקאים מחוננים, שולטים בסולמות ובאקורדים וכו' וכו' אבל תכלס על הבמה הם לא מצליחים להביא את זה, אין להם את החוש! לא מעברים בזמן, לא סולו נקי בלי פספוסים. (אולי מוזיקלי-אבל לא חלק) לא פרופורציות בין הנפח של המקצב לסאונד שמנגנים בו ועוד הרבה...
עד היום אבי דויטש מאכזב אותי באירועים... הוא מפספס בסולו והטעם שלו בהתאמת הצליל למקצב לא דומה למשהו שרגילים לשמוע (ולא במובן החיובי...) וכל זה לא סותר שהוא מוזיקאי גאון ויכול לעבד מצוין. ודרך אגב יש גם קלידן מוכר -שמוליק וינרייך שהוא כיום עף בעיבודים ומצליח מאוד, אבל בחתונות הוא לא משהו, חסר לו ב'שלוף'...
מתנצל אם עצבנתי מישהו--- -
@אחד-שמבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
ה"שואו" יבוא עם הזמן ואז הוא יהיה קלידן של 2025...
אני חושב שהוא פשוט לא האישיות הנכונה. הוא לא האדם שיכול לעמוד על הבמה עם השואו של יוחנן או עם החיוך של אבי דרור (וודאי שמי שיש לו את זה באישיות, זה נפתח לו עם הזמן אבל יש כאלה שהם פשוט לא ככה).
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אז אתה בעצם אומר שאתה פוסל אותו מלהיות הקלידן של 2024 בגלל שואו?
אני אומר שכל קלידן חייב מינימום שואו כמו שאני אומר שכל קלידן חייב מינימום מוזיקה ולכן אני חושב שעד כמה ששטיין היה יותר "קלידן", לדויטש היה גם מספיק "קלידנות" גם אם פחות משטיין וכשזה מתחבר למוזיקה שלו אני חושב שהוא יותר טוב משטיין. בשונה מדויטש לדעתי למישקובסקי אין מספיק "קלידנות" ושואו בשביל להיות קלידן ולכן הרשקוביץ יותר טוב (אבל אני שב ומדגיש שכפסנתרן ומוזיקאי אני ממש נהנה לראות ולשמוע ביצועים שלו אבל לא כקלידן).
@קלידן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מי אמר שהם התבאסו שדויטש לא לקח (לומרות שאני חושב שדויטש היה חייב לקחת תעונה)
לא יודע מה מבחינת השופטים אבל וודאי שטוקר התבאס לגמרי. הוא קידם את שטיין בכוונה כי הוא צעיר והוא "קלידן 2020" ואז שטיין הפסיק לעשות אירועים בזמן שדויטש עובד ערב ערב ולטעמי בשונה מ @רק-קטרון הוא עושה עבודה מדהימה (ואתם רואים שמאז לתקופה ארוכה טוקר הביא אותו לנגן בכל ראיון עם זמר במוצ"ש).
@רק-קטרון כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
אבל שניהם תכלס לא, אבל פשוט לא "קלידנים"!
אני מוחה! אני חושב שלגבי מישקובסקי אתה צודק אבל לגבי דויטש אתה ט-ו-ע-ה!!! (וע"ע הביצוע הראשון של דויטש לעל הניסים).
-
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
וואהו! כמעט פאדיחה להיות קלידן...
לא. כי כיום רוב הקהל (לצערי) לא דורש את המוזיקה של הקלידן אלא את השואו והמקצבים כפי שציינתי ואם באמת היו דורשים את זה אז רק המוזיקאים באמת היו הולכים להיות קלידנים אבל מה לעשות שהמציאות שונה?
-
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פ אנשים עלולים עוד לחשוב שי-פ וי. פכלבל זה אותו כותב, ההתאמה בשמות, וטעם דומה. אז אני מכחיש את התיאוריה הזאת בכל פה, והייתי שמח אם גם אתה תכחיש...
(אא"כ אתה סבור שזה באמת אותו אחד....)אם זה אותו אחד לא צריך עוד להכחיש אחרי שהכחשת בקיצור לא..
-
דרמה בסקר: איידנסון מוביל כעת עם 52%, הרשקוביץ עם 45%, יורוביץ' עם 3% בלבד!
-
@רצון כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
ובן עטר שזה לא ז'אנר שאני ממש מתמצא אבל אלו שכן מתמצאים, שמים אותו במקום של הגדולים ממש
גם אני לא מתמצא במזרחי יותר מידי...
אבל הקשבתי לביצועים שלו עוד פעם ופתאום קלטתי במה מדובר
הבנאדם מנגן טנגו ,רגאטון, סלסות, ושלל סיגנונת לטינים שאם פעם תחשבו לפתוח את התיקייה הזאת של המקצבים באורגן אתם תגלו שזו מוזיקה שבחלקה ממש מסובכת מבחינת טכניקה
כך שתקחו בחשבון שמודובר פה בכל זאת במוזיקאי -
בוא נדבר תכלס,
מישקובסקי ועוד כמה מתמודדים הם ברמה מוזיקאית ברמה גבוהה מאוד, אבל תכלס זה לא הקלידן הבא, כי האורגניסטים האלו צריכים להיות ערב ערב בחתונות!!!
מי שחושב שמי שמוזיקאי ברמה גבוהה (אני לוקח את מישקובסקי רק בתור דוגמא)יכול לשים טראקים והכל טוב אז יש לו טעות, צריך לדעת איך להשתמש בבראסים כמו שצריך ובאלקטרוני, ולהקפיץ בסופו של דבר רחבת חתונות, וזה לא סתם ללחוץ על כפתור.
זה שיש שם חברה מוזיקאים(ואני לא אומר שהם לא טובים,הם פצצות!!!) זה לא בטוח שהם צריכים לנצח בגמר, כי התוכנית עצמה,השופטים, וגם הציבור (!) מחפשים בסופו של דבר מישהו שיקפיץ אותם (וזה לא ללחוץ על כפתור...),ומסתבר שככה בסופו של דבר הם יצביעו,לפי מי שהכי הרקיד/הקפיץ אותם.
חברה כמו מוטי איידינסון, איציק ברגר, יונתן הרשקוביץ וכד' גם מבינים במוזיקה,וגם מצד שני יודעים לתת בראש ולהקפיץ בחורי ישיבות בחתונה.
ועכשיו אני מבין איפה הטעות של חלק מהאנשים בפורום פה, שהם מסתכלים על מקצועיות בלבד, ולא לוקחים בחשבון שחלק מהם לא יכולים מחר בערב להרקיד 200 בחורים בחתונה.
ולכן פה נכנס השיקול של מקפיץ או לא, וכמה הוא מקפיץ, וכמובן לא שוכחים שיש גם פן מקצועי!!!
ועל פי זה הם תומכים במתמודדים- ע"פ מקצועיות, ולא פחות מזה-מקפיץ או לא מקפיץ!!
ואין ויכוח על זה!!! -
מישהו יודע אם יש השבוע פרק של הקלידנים?