הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@י-פכלבל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
וואהו! כמעט פאדיחה להיות קלידן...
לא. כי כיום רוב הקהל (לצערי) לא דורש את המוזיקה של הקלידן אלא את השואו והמקצבים כפי שציינתי ואם באמת היו דורשים את זה אז רק המוזיקאים באמת היו הולכים להיות קלידנים אבל מה לעשות שהמציאות שונה?
-
@י-פ אנשים עלולים עוד לחשוב שי-פ וי. פכלבל זה אותו כותב, ההתאמה בשמות, וטעם דומה. אז אני מכחיש את התיאוריה הזאת בכל פה, והייתי שמח אם גם אתה תכחיש...
(אא"כ אתה סבור שזה באמת אותו אחד....)אם זה אותו אחד לא צריך עוד להכחיש אחרי שהכחשת בקיצור לא..
-
דרמה בסקר: איידנסון מוביל כעת עם 52%, הרשקוביץ עם 45%, יורוביץ' עם 3% בלבד!
-
@רצון כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
ובן עטר שזה לא ז'אנר שאני ממש מתמצא אבל אלו שכן מתמצאים, שמים אותו במקום של הגדולים ממש
גם אני לא מתמצא במזרחי יותר מידי...
אבל הקשבתי לביצועים שלו עוד פעם ופתאום קלטתי במה מדובר
הבנאדם מנגן טנגו ,רגאטון, סלסות, ושלל סיגנונת לטינים שאם פעם תחשבו לפתוח את התיקייה הזאת של המקצבים באורגן אתם תגלו שזו מוזיקה שבחלקה ממש מסובכת מבחינת טכניקה
כך שתקחו בחשבון שמודובר פה בכל זאת במוזיקאי -
בוא נדבר תכלס,
מישקובסקי ועוד כמה מתמודדים הם ברמה מוזיקאית ברמה גבוהה מאוד, אבל תכלס זה לא הקלידן הבא, כי האורגניסטים האלו צריכים להיות ערב ערב בחתונות!!!
מי שחושב שמי שמוזיקאי ברמה גבוהה (אני לוקח את מישקובסקי רק בתור דוגמא)יכול לשים טראקים והכל טוב אז יש לו טעות, צריך לדעת איך להשתמש בבראסים כמו שצריך ובאלקטרוני, ולהקפיץ בסופו של דבר רחבת חתונות, וזה לא סתם ללחוץ על כפתור.
זה שיש שם חברה מוזיקאים(ואני לא אומר שהם לא טובים,הם פצצות!!!) זה לא בטוח שהם צריכים לנצח בגמר, כי התוכנית עצמה,השופטים, וגם הציבור (!) מחפשים בסופו של דבר מישהו שיקפיץ אותם (וזה לא ללחוץ על כפתור...),ומסתבר שככה בסופו של דבר הם יצביעו,לפי מי שהכי הרקיד/הקפיץ אותם.
חברה כמו מוטי איידינסון, איציק ברגר, יונתן הרשקוביץ וכד' גם מבינים במוזיקה,וגם מצד שני יודעים לתת בראש ולהקפיץ בחורי ישיבות בחתונה.
ועכשיו אני מבין איפה הטעות של חלק מהאנשים בפורום פה, שהם מסתכלים על מקצועיות בלבד, ולא לוקחים בחשבון שחלק מהם לא יכולים מחר בערב להרקיד 200 בחורים בחתונה.
ולכן פה נכנס השיקול של מקפיץ או לא, וכמה הוא מקפיץ, וכמובן לא שוכחים שיש גם פן מקצועי!!!
ועל פי זה הם תומכים במתמודדים- ע"פ מקצועיות, ולא פחות מזה-מקפיץ או לא מקפיץ!!
ואין ויכוח על זה!!! -
מישהו יודע אם יש השבוע פרק של הקלידנים?
-
עדכון אחרון להיום, נכון לעכשיו: שוב תיקו בין איידנסון להרשקוביץ. נעדכן בע"ה מחר בשעה 15:00. לילה טוב.
-
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לפי דעתי אתה קצת מגזים בשבן עטר יותר טוב מלוין הרשקוביץ ואיציק אהרון?!
א. אמרתי שבן עטר טוב יותר ממי שעלה חוץ מפסח
ב. אני חושב שהוא יותר טוב מהרשקביץ ואיציק אהרן,
ולוין דיי ברמה שלוובעיניין המקצבים
לפעמים יוצרים לשיר מקצב שיושב עליו טוב.
אבל הוא לא מספיק מלא ולא הכי אומנותי
וזה מה שקרא למישקובסקי
אבל אני בדעה שלך שמישקובסקי צריך לזכות -
לדעתי הרשקוביץ יותר טוב מבן עטר רק שמאוד קשה להשוות כי זה שני סגנונות שונים..
-
@יוני-בר כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
לפי דעתי אתה קצת מגזים בשבן עטר יותר טוב מלוין הרשקוביץ ואיציק אהרון?!
א. אמרתי שבן עטר טוב יותר ממי שעלה חוץ מפסח
ב. אני חושב שהוא יותר טוב מהרשקביץ ואיציק אהרן,
ולוין דיי ברמה שלוובעיניין המקצבים
לפעמים יוצרים לשיר מקצב שיושב עליו טוב.
אבל הוא לא מספיק מלא ולא הכי אומנותי
וזה מה שקרא למישקובסקי
אבל אני בדעה שלך שמישקובסקי צריך לזכותהוא השתמש בסט של יוחנן וזה המקצב שיוחנן עצמו הדגים פעם על ואני אבטח בך ולפי דעתי לפחות זה מתאים בול ועל מה שאמרת על בן עטר לא הבנתי אותך נכון,צודק ולגבי מישקובסקי אני לא בטוח שאני רוצה שיזכה אבל לפחות להתמודד בגמר
-
@אחד-שמבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!!:
מישו פרסם בפורום המקביל(מקצב)
שלמישקובסקי יש ערוץ ביוטיוב
https://www.youtube.com/watch?v=176LFrMm6YU
בהנאה
תכלס הוא באמת תותח
חבל שנפלגם הרשקוביץ
https://www.youtube.com/channel/UC43VwyLzRQhO53BB8wYgM_w -
@יונתן-וייס חסום בנטפרי (ניתן לשלוח פנייה לפתיחת הערוץ למי שרוצה).
-
(לעומת השם שלך שלא עטוף...מזה אפשר להתעצבן. מה זה? אין קורג? אין ימהה?)
אם אתה ממש נפגע אתה יכול לבדוק ולראות פוסט שפירסמתי בענין הקורג pa900 שלי...
אבל תכלס, קטרון...ולמי שמחה על טענותיי על אבי דויטש, אני לא אומר שאין לו ביצועים טובים, אבל זה לא מה שהייתי מצפה מהקלידן הבא... (שוב, בביצוע על הבמה!! ולא ברעיוני ובאולפן כמו מחרוזות גאוניות שהוא הוציא עם דור אסרף ועוד).