הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@יצחק-שטיינער הכי פחות חשוב.. ולכן מה?? תכל'ס הוא ניגן הכי טוב - הכי מדויק - והכי יצירתי. נכון שבמקצב הראשון שלו - שלא היה מזרחי - הסאונד לא היה משהו, והתופים נשמעו יותר כמו דרבוקות - בכל אופן הוא מנגן פצצה. עמד בכל האתגרים בצורה מאד יציבה. אחלה קלידן בשורה תחתונה.
לעומת זאת - גלעד - היה חמוד. אבל באתגר הכלי האקוסטי - הוא פישל בגדול. בפתיח - נניח שעובר. ורק בפסנתר וברוק הוא עשה יפה. אבל גם שם הוא הרבה פחות מדויק מבן עטר. יש פער.
ועל נוילנדר אני לא מדבר בכלל... סליחה על המילה, אבל אני לא מבין איך הוא הגיע לחצי הגמר בכלל....
(ואגב - אל תדאג... קול חי פשוט חייבים להכניס גם קלידן מזרחי לגמר. זה לא מצטייר טוב שיש ארבע אשכנזים/חסידים... אבל ברור שהוא לא יזכה מקום ראשון - גם אם הוא ינגן הכי טוב שיש... אין מה לעשות... האשכנזים כובשים את כל השטחים...) -
@מיכאל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יצחק-שטיינער הכי פחות חשוב.. ולכן מה?? תכל'ס הוא ניגן הכי טוב - הכי מדויק - והכי יצירתי. נכון שבמקצב הראשון שלו - שלא היה מזרחי - הסאונד לא היה משהו, והתופים נשמעו יותר כמו דרבוקות - בכל אופן הוא מנגן פצצה. עמד בכל האתגרים בצורה מאד יציבה. אחלה קלידן בשורה תחתונה.
רק לדייק..
בס''ה מדובר בקלידן מזרחי אז טבעי מאוד שהסט תופים שלו עם סאונד מזרחי
מה שמאוד הפריע שם היה הסנר שבהחלט היה בולט מידי בהגזמה
מה שכן גם אם התיכנות שלו היה חללש שם תחזרו לרבע גמר ותשמעו איזה תיכנותים הוא הרים שם
{ואני לא מדבר על התיכנותים המזרחיים כי בזה אין לי שמץ אלא על הלטיניים} -
@מיכאל מסכים איתך תכלס בן עטר מקצועי ביותר ונתן ביצוע של חצי גמר בביצוע הקודם ששילב לטיני ורק בביצוע הזה התחברתי מאד למזרחי בביצוע שלו עכשיו לא התלהתי הוא היה מאד לחוץ ולא טבעי וזה מה שיצא אוריאל גלעד בהתחלה תאמ'ת חשבתי סתם ברסלבר עם מקצבים של יוחנן אבל יש לו ידע נחמד באתגר אמנם פישל אבל בסדר
-
@הקלידן-הצפוני ברור. לא הבנתי מה דייקת. הסאונדים במזרחי - פצצה (כנ''ל - עד כמה שאני מכיר ומבין...)
והתופים ברוק ובפאנק - נשמע דרבוקה. ועוד מברזל. לא מבין ת'סיפור שלו. בקורג יש תופים אקוסטיים מגניבים מאד - באורגן עצמו.. -
בקורג יש תופים אקוסטיים מגניבים מאד - באורגן עצמו..
מסכים איתך...
לא ברור -
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
פישל אבל בסדר
אז אולי גם את איציק ברגר תעלה לגמר.. סה''כ פישל ברוק - בשיר המנגן.. רק טעויות בתוים.. וטיפה באקורדים... וטיפה בקצב... שום כלום.. איך אמרת? אבל בסדר..
לא התכוונתי לזה התכוונתי שהוא נגן נחמד והתכוונתי שהרמה שלו זה בסדר אולי זה היה נשמע אחרת
-
@הקלידן-הצפוני וזה לא איזה קורג 700... זה קורג PAX4!!!!!!!!!!!!.... איזה מוזר.
יש לך מושג אם זה מקצבים שלו - או שהוא קונה ממישהו?.. -
בן עטר הכי מקצוען שם (ואני הכי רחוק מהסגנון שלו..)
מה יש אצל גלעד? ומי מדבר על נוילנדר..? -
@הקלידן-הצפוני וזה לא איזה קורג 700... זה קורג PAX4!!!!!!!!!!!!.... איזה מוזר.
יש לך מושג אם זה מקצבים שלו - או שהוא קונה ממישהו?..הדגימות נשמעות של עדי או דוד ביטן
והבנייה של המקצבים בגדול שלו
ככה זכור לי מאחד הפרקים הקודמים -
פוסט זה נמחק!
-
תכלס' בן עטר עזבו את התכנותים שתכלס לא מאד שימושיים בזאנר שהוא בא להציג שזה מזרחי (כמו שלאוריאל גלעד אין מזרחי אותנטי) הוא ניגן מצויין. אוריאל ניגן ממש בסדר אבל פישל באתגר אבל לדעתי פשוט לא הסבירו לו...הם היו עייפים מלהסביר איך זה עובד...שימו לב שהוא לא הבין מה רצו ממנו
נוילנדר מנגן פסנתר מצויין, האלקטרוני שלו לא מספיק בוגר ומשופשף אבל באתגר הוא נתן בראש בסקסופון וואו....
אני מבין את ההתלבטות לא יודע במי אני הייתי בוחר אבל ברור שבן עטר לוקח
מעניין אותי מה יהי קורה אם בן עטר היה עומד מול ברוך לוין או אפילו הרשקוביץ אם היה את הקונצנזוס לטובתו כמו שהיה פה... -
שבוע הבא אני יודע מי הולך ליפול מבין איידנסון, הרשקוביץ, ויורוביץ' אב זה סוד כמוס...