הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@יואל כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
ברוב קולות
איך זה יכול להיות אחרי כאלה פשלות? ועוד אחרי דעה כל כך שלילית גם מהשופטים (לא מפורשת לגמרי, אבל חלקית.) גם מי שלא כל כך מבין היה אמור להצביע לגלעד!!
וזה לא איזה איציק אהרן, שמי שלא מוזיקלי לא יצביע לו, כי צביקי יותר מקפיץ. גלעד שמח לא פחות!!... הזוי!! -
אני לא מבין מה ההתלבטות בין נוילנדר לגלעד אמנם גלעד לא הצליח כל כך באתגר אבל בפרי סטייל הוא ניגן טוב ומסודר אבל נוילנדר בפרי סטייל דבר ראשון לא הראה כל כך יכולות וגם כמובן המקצבים של יוחנן שדרך אגב המקצב לא היה מתאים בכלל בהתחלה עם הבס שיורד בסוף בכלל לא התאים וכן שאר המקצב אחר כך וגם באתגר הוא התבלבל שם לגמרי שבקשו ממנו לעשות פסנתר לכאו' מה שאמור להיות חזק בו למד בשירת הלווים וכו' כמה זמן לקח לו כמובן שהכל פה בדעה נטו מוזיקה
דרך אגב
משהו יכול לומר לי איך עושים ספוילר?(נורמלי) -
@מקצבים-0 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
מדגימות של קשמיר!
ומי שמתעסק קצת אם הדגימות האלו ניתקל כל הזמן בדברים שיוחנן דגם משם...
ולא רק אלא שגם בעיבוד ובנייה אלקטרונית לשיר או מחרוזת,
יוחנן משתמש בקשמיר! -
באתר קול חי כתוב שהגמר הולך להיות בהיכל התרבות בבית שמש במוצ"ש האחרון של בין הזמנים
https://www.emess.co.il/radio/1189990 -
@MEME לקראת סיום העונה השניה של תכנית הריאליטי הפופולרית במגזר החרדי – 'הקלידנים' של 'קול חי' מי שתזכה לארח את אירוע הענק "גמר הקלידנים" תהיה העיר בית שמש, בהיכל התרבות החדש בעיר.
"מי שתזכה לארח" - מי ישמע כאילו זה אירוויזיון...
סלחו לי אבל לדעתי התכניות האלה כבר לא כל כך שוות זמן מסך - ההפקה לא משהו.
הייתה הפקה פצצה בקול הבא הראשון (סטייל טלוויזיוני - תאורה, מסכים, טבלטים לשיפוט, מקומות לשופטים נורמלים, המנחה לא יושב עם השופטים, במה מכבדת ועוד...) ומאז במקום להשתדרג זה רק הלך והדרדר...
חבל מאוד... ומבאס... -
@BK-קלידים
התכוונת לנוספת?"כל מילה נוספת מיותרת..."
-
@יעקב-מ-פינס לא!
התכוונתי שכל הקטע עם הארוויזיון היה מיותר... -
טוקר אמר מתי יוצא כרטיסים למכירה לגמר?
-
@Benaya כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
סלחו לי אבל לדעתי התכניות האלה כבר לא כל כך שוות זמן מסך - ההפקה לא משהו.
מזדהה לגמרי עם מה שאתה אומר. אם פעם הייתי צופה בכל התוכנית היום אני צופה רק בביצוע ואפילו לא מקדיש זמן לדברי השופטים.
מה שכן אני יכול לומר שבמאסטרו מאוד אהבתי את הקונספט שלקחו במיוחד את האולפן של הפטריוטים (הצעד הכי טלוויזיוני בשביל תוכנית כזאת) והיה שולחן מיוחד לשופטים וטוקר רק הגיע להנחות ולא ישב עם כולם, לדעתי זו הייתה אחת ההפקות הטובות ביותר שיצאו תחת ידו מאז ומעולם.