הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
-
@חכם_בלילה אצל ברוך לוין תכל'ס באקורדים ובתווים המקוריים היו טעוית שנשמעו באוזן אצל יונתן הרשקוביץ פשוט לא היה
-
טוקר דיבר על כרטיסים לגמר?
-
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
סופית ורשמית:
המשתתפים בגמר הקלידנים 2:- פסח איידנסון
- נתנאל הרשקוביץ
- נתנאל בן עטר
- אוריאל גלעד
לא הבנתי, איך הצביעו? אני לא מצאתי שום דרך להצביע לא באתר ולא בטלפון
-
@Israel-My היה דרך להצביע באתר ואם אני לא טועה-גם בטלפון.
-
@י-פ כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
לא נמאס מהסקרים? ואם כבר עושים סקר צריך לעשות בין פסח להרשקוביץ
כי נוילנדר אין כל כך סיכוי(בלשון המעטה) לבן עטר-מנגן מזרחינמאס אבל בסקרים הקודמים הרשקוביץ לקח ולא נראה במיוחד אחרי הפרק הזה שהוא יקח
-
@מוישי-בקרמן אה ..בסדר כנ"ל השני
-
גם אם הוא יקח מקום שני זה מטורף. תסתכל בכל התוכניות שקול חי עשו עד עכשיו כגון הקול הבא, הקלידנים, וכוכב המג'יק קאס, שמי שזכה מקום שני ושלישי התפרסם הרבה יותר מאשר המקום ראשון.
כגון: משה קליין, זוכה הקול הבא 1 מקום שלישי, אבי דויטש, זוכה הקלידנים 1 מקום שני, וכו' ראובן בקר, נחמן גולדברג, נהוראי אריאלי, ויש כאלה מקום ראשון שלא התפרסמו ואף אחד לא זוכר אותם. אז לא תמיד להיות מקום ראשון זה וואו ואם לא אז לא שווה כלום. ואגב המשותף בין כל המששתפים בגמר שכולם כבר מוכרים קצת. כגון איידנסון שמופיע כבר בבר מצוות וכו' והרשקוביץ כנ"ל. -
יורוביץ' היה טוב אבל לא מספיק בשביל לעלות לגמר, ואולי אף לחצי הגמר לא בטוח שהוא מתאים. אבל זה שהוא לא עלה לגמר זה לא אומר שהוא גרוע.(פשוט שמו אותו בחצי הגמר בפרק השני מול פסח והרשקוביץ אז אף אחד לא חשב שהוא יעלה לגמר ואחד משנייהם(פסח והרשקוביץ יפלו)
וברור שהמתח האמיתי יהיה בין פסח להרשקוביץ' בראש בראש לא נירא לי שמישהו חושב שבן עטר או גלעד יקחו את הגמר מכמה סיבות.