הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
נכנסתי לפורום ואני רואה 17 הודעות שלא נקראו, 15 הם של הקלידנים
ל @יצחק-ברזסקי ברוך לוין הביא הרמניות שיונתן לא הביא ולא נראה לי הוא היה בכיוון להביא...
הביצוע של לווין לעומת של הרשקוביץ מבחינה מוזיקלית זה שמיים וארץ...
אין פה מישהו שיוכל להגיד שיונתן יותר טוב מברוך לוין...
ואם יש מישהו בכבוד שיוכיח כי מוזיקלית ברוך לוין במקום מאוד גבוה בתוכנית
בכללי היו המון מתמודיים יותר מויזיקלים שלא עלו...
אבל שוב הם מחפשים רייטינג... -
@מוישי-בקרמן כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
תסתכל בכל התוכניות שקול חי עשו עד עכשיו כגון הקול הבא, הקלידנים, וכוכב המג'יק קאס, שמי שזכה מקום שני ושלישי התפרסם הרבה יותר מאשר המקום ראשון.כגון: משה קליין, זוכה הקול הבא 1 מקום שלישי, אבי דויטש, זוכה הקלידנים 1 מקום שני, וכו' ראובן בקר, נחמן גולדברג, נהוראי אריאלי, ויש כאלה מקום ראשון שלא התפרסמו ואף אחד לא זוכר אותם. אז לא תמיד להיות מקום ראשון זה וואו ואם לא אז לא שווה כלום. ואגב המשותף בין כל המששתפים בגמר שכולם כבר מוכרים קצת. כגון איידנסון שמופיע כבר בבר מצוות וכו' והרשקוביץ כנ"ל.
לדעתי זה לא נכון כלפי התחרות הזאת כיון ששניהם כבר מופיעים ומוכרים
-
@Israel-My כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
צביקי נוילנדר ניצח ברוב קולות
טעות טוקר אמר בתחילת הטוכנית שאוריאל גלעד ניצח ברוב קולות
-
@MEME כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@Israel-My כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
צביקי נוילנדר ניצח ברוב קולות
טעות טוקר אמר בתחילת הטוכנית שאוריאל גלעד ניצח ברוב קולות
בתחילת איזה תוכנית?
-
@מוישי-בקרמן נכון ולא נכון אבל זה לא כמו רוטמן בהקול הבא או אוזן ואפילו לא כמו איתמר שטיין אלא הרבה יותר
-
@MEME כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
היום לפני שהתחיל הקלידנים כמה דקות קודם
אני יסבירכ' את הענין את הפרק של הגמר השני של הקלידנים הקליטו כנראה מיד אחרי הפרק הקודם, ורק שידרו אותו עכשיו וכמובן כשהקליטו לא ידעו את התוצאות אבל עכשיו כן יודעים.
-
@הצ-יזוכר-המנגן ברור בשרשור הזה למעלה כבר אמרו את התוצאה מיד אחרי שהסריטו את הפרק וזה היה כמה ימים אחרי ששידרו את רבע גמר
-
-
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
נכנסתי לפורום ואני רואה 17 הודעות שלא נקראו, 15 הם של הקלידנים
ל @יצחק-ברזסקי ברוך לוין הביא הרמניות שיונתן לא הביא ולא נראה לי הוא היה בכיוון להביא...
הביצוע של לווין לעומת של הרשקוביץ מבחינה מוזיקלית זה שמיים וארץ...
אין פה מישהו שיוכל להגיד שיונתן יותר טוב מברוך לוין...
ואם יש מישהו בכבוד שיוכיח כי מוזיקלית ברוך לוין במקום מאוד גבוה בתוכנית
בכללי היו המון מתמודיים יותר מויזיקלים שלא עלו...
אבל שוב הם מחפשים רייטינג.נכון אבל סוף סוף אני משווה את יונתן למנדי ברנדויין מהעונה הקודמת שהם בערך אותו סגנון ותראה לאן הגיע מנדי
ושלא נדבר בכלל שבכשרון הוא פי אלף מברוך לוין מצד זה שהוא מנגן רק ארבע שנים והוא גם בונה לבד מקצבים
שיהיה ברור שהוא עוד יגיע רחוק רחוק -
אני רוצה לחדד איזשהו נקודה.
זה נראה שיש פה קונצזוס שהביצוע של ברוך לוין היה מוזיקלי יותר ואכן מבחינת הרמוניות אין ספק שיש לו הבנה רחבה ואקורדים פצצות.(בדומה למישקובסקי)
אלא שה"מוזיקה" היא לא רק הרמוניות יש עוד הרבה דברים שכלולים ב'מוזיקאי', למשל יש הבנה בקצב, ויש באקורדים, יש בהתאמה של מקצב, ושל סאונדים, שזה למשל יותר קריטי למוזיקאי מאשר הרמוניות שזה קישוטים חמודים אבל הא' ב' זה הצורך שיהיה נעים באוזן, מאוזן מבחינת בלאנס, ויושב בול על הקצב ברמה של קווינטיז
ולכן מהבחינה הזאת אין ספק שהביצוע של יונתן הרשקוביץ היה ברמה הרבה יותר גבוהה, כי זה היה בול היה אפשר לעצום עינים ולחשוב שאתה שומע תוצר של אולפן כולל מיקס וכו'
ובהסתכלות כזאת, שנדמה לי שזאת ההסתכלות של השופטים גם כן יונתן הרשקוביץ הוא המועמד המוביל לגמר. -
@פייביש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
יש למישהו לצפייה או להאזנה של הפרק חוץ מיוטיוב?
תודה.ציצו פרסם עכשיו.
גמבו ודרייבhttps://drive.google.com/drive/folders/1Eevec9QcuuWOWENG-QCVW9a2PGLVI-WK <
https://jumbomail.me/j/VDNLOli6QU2wdJD < -
ההודעות הרשמיות מטעם קול חי על הגמר:
מוצ"ש פרשת ראה, כ"ז אב, תשפ"ד.
היכל התרבות-בית שמש.
המשתתפים בגמר-פסח איידנסון, נתנאל בן עטר, אוריאל גלעד, ויונתן הרשקוביץ.
הגמר יועבר בשידור חי באתר "אמס", בקול חי, ובקול חי מיוזיק.
הזמרים האורחים בגמר הם, קובי ברומר, מנדי ג'רופי, וכו'.
עד כה לא יצא שום הודעה לגבי מכירת כרטיסים לגמר, אפי' לא ברמז. לא באתר ולא בטלפון. -
אגב, בהיכל התרבות בבית שמש יש 530-540 מקומות, אז אם ימכרו כרטיסים, תוך 2 דק' יגמרו המקומות.
השאלה אם באמת יהיה כניסה חופשית, זה לפי דעתי לא הגיוני....