הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
כמו''כ משקובסקי שממש דייק בכל המשימות
וכן גם אני חושב שביחס לגמר הקודם הם לא מתקרבים לא לדויטש ולא לברנדווין ולא לשטיין שגם לא ברור לאן נעלם
אולי איידנסון נמצא שם אך גם הוא לא שמענו ממנו יותר מ 4 דקות אך מבין כל הרביעיה בגמר הוא הכי אומן
תחשבו גמר כדלהלן
איידנסון מישקובסקי לוין ברגר ולקינוח גם את בן עטר במזרחי ובנשפנות -
@שימי-דויטש
לגבי ברגר אתה צודק שחבל שהוא לא בגמר, אבל את זה המאזינים החליטו!
הם הצביעו לאיידנסון ולא לברגר..
לגבי לוין ומישקובסקי- כבר כתבתי על זה בארוכה, מי שרוצה יכול לעבור להודעה למעלה: https://hamusicay.com/post/6995
אני כן יכתוב בקצרה (מומלץ לעבור להודעה למעלה)-
מישקובסקי ועוד כמה מתמודדים הם ברמה מוזיקאית ברמה גבוהה מאוד, אבל תכלס זה לא הקלידן הבא, כי האורגניסטים האלו צריכים להיות ערב ערב בחתונות!!!
ולהקפיץ בסופו של דבר רחבת חתונות, וזה לא סתם ללחוץ על כפתור.
התוכנית עצמה,השופטים, וגם הציבור (!) מחפשים בסופו של דבר מישהו שיקפיץ אותם,ומסתבר שככה בסופו של דבר הם יצביעו.
חברה כמו מוטי איידינסון, איציק ברגר, יונתן הרשקוביץ וכד' גם מבינים במוזיקה,וגם מצד שני יודעים לתת בראש ולהקפיץ בחורי ישיבות בחתונה.@מייבין-באקורדים
יכול להיות שבגלל ששמעת הרבה ביצועים של ניגון יוסף- ציפית להרבה יותר, ולכן הדגשתי שהוא לא התפלסף ולא ניסה לשחק אותה, הוא עשה את זה יפה, פשוט, ובלי להשתולל.
לגבי האתגרים- אתה מצד אחד אומר שהוא עבר מאוד טוב, ומיד אתה כותב שהשופטים סוביקטיביים.... (תעשה לי טובה...)@Shneor
א. הוא לא הודח מסיבה לא הגיונית!!!
פשוט זה הקונספט...
שבאיזשהו שלב- פשוט הולכים הביתה...
ב. כתבתי למעלה שבאמת זה היה יכול להיות מאוד יפה עם ברגר היה בגמר.
ג. "הרשקוביץ ישב והתאמן במיוחד", מניין לך?
הוא אמר שהוא שמע את זה רק לפני שבוע...
ד. "אבל ברגר באמת קלידן גדול", למה? הוא לא ישב לפני כל פרק והתאמן במיוחד??? -
@יונתן-וייס
לגבי מה שאתה אומר על ברגר עיין ערך מה שעשו בעונה הקודמת כשדויטש התמודד ראש בראש עם שטיין ושטיין הפסיד לו והם מצאו דרך להחזיר אותו לגמר זה אחד
2.לגבי מישקובסקי אתה צודק ונדמה לי שהעירו לו על כך שהוא לא מספיק אנרגטי אבל בא ביטחון עצמי זה משהו שהוא יכול לקנות בצ'יק ואז תוסיף את זה למקצועיות יכול להיולד פה יענקי רובין חדש (אם אתם זוכרים כזה קלידן שכמעט כל לילה הופיע) וחוצמזה מה היתה הטענה אז של דביר שבשביל לעלות על מטוס וכו'' זה היה נראה תפור מראש -
אז היה גלגל, עכשיו לא היה בכלל גלגל!
2. לא רק אנרגיה וביטחון עצמי, בעיקר המוזיקה עצמה, היום כל חתונה בנויה מדאנס וטראקים ואת זה אין למישקובסקי- מה שיש להרשקוביץ בענק! -
אני חושב שבגלל שהפכו את יונתן לכוכב, הסתכלו על כל ביצוע שלו אחרת לגמרי,
ולא משנה מה הוא יעשה יפשל או לחילופין ביצוע של גמר, מבחינת הקהל וגם השופטים הוא 100
ואני לא חושב שיש על מה להתווכח על זה
למרות שגם אם זה לא נשמע ככה אני אוהב לגמרי את סגנון הנגינה שלו, ובטוח שהוא כישרון על!
לגבי אידנסון אין מה לומר.. מוזיקאי בטירוף ויחד עם זאת יש לו גם יכולת להקפיץ ולכבוש...
בקיצור- כל מה שקלידן הבא צריך -
-
@ה-מבין כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
הביצועים של יונתן באמת היו מטורפים במיוחד הביצוע של ליפא - סבא קדישא
אין לי ספק בכלל
ובנוגע לזוכה יכול להיות שכך יהיה ויכול להיות שלא
לי אישית יפריע מאדדד ואני מאמין שלעוד הרבה אחרים
כי אם זה גם בגלל שהוא כוכב, ורייטינג, ונולד מהתוכנית וכו זה הופך את הכל למשחק ומאד יעצבן
אבל בסוף זה תוכנית רדיו ומה שהולך מאחורה אי אפשר לשנות לצערי.. -
@משפחת-פישר
אף אחד לא אומר שהרשקוביץ הוא לא נגן קלידים מעולה אבל ברור לי שהפורמט והתכנון של התכנית הורידה כמה טובים ומעולים שמכניסים בכיס הקטן את גלעד ואת יורוביץ מי שיודע קלידים מבין שאחת מהדברים הכי בסיסיים בקלידן וכן יותר מטראקים וכו' זה- וזה הכי חשוב שליטה על הכלי
- להיות מוזיקאי להבין סולמות, חצאי טונים ,אקורדים מחוץ לקופסה,
ליצור מעברים מטריפים וכו' זה נותן לך יתרון להיות קלידן לא רק בחתונה אלא להיות יענקי לנדאו מנדי גולדברג ועוד הרשימה מוכרת
-
כרטיסים לגמר ב15 שקל עכשיו >>>
https://glatticket.co.il/69283?_ref=18068 -
@שימי-דויטש ואפריים מארקוויטש... ושימי סקלאר.. וכו' וכו'
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
כרטיסים לגמר ב15 שקל עכשיו >>>
https://glatticket.co.il/69283?_ref=18068שמתם לב שזה הקלידן הבא במוזיקה החסידית?
-
@שימי-דויטש כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
חבל שלא הביאו את מאיר אדלר
בשביל לאזן את המקצועיות???
-
@Yossile קדימה אלע ליטווקאעס... מאיר אדלר מותג על ידי כל ה'ליטאים' יודעי המוזיקה כאדם שהמציא את החוסר מקצועיות במוזיקה ומנגן פיראטי לחלוטין.
בפונטציאל (כיום הוא מבוגר והוא לא משקיע) הוא הקלידן הכי גדול בציבור החרדי בפער על כולם בטכניקות, בהרמוניות נכונות, ובעוד הרבה פרמטרים..
חוץ מזה שאם היו מביאים את מאייער היה קצת יותר מעניין ואטרטיקבי מלשחזר את צמד השופטים 'עמי כהן ודוד ביטן' שלא ממש מעניינים את רוב הציבור -
@הקלידן-הצפוני הגבולות היטשטשו
רוב מה שקרוי היום מוזיקה חסידית, לא קשור ישירות למילה 'חסידי/חסידות'
ואם מי שיקח את הגמר במוצש הוא ליטאי שמנגן חסידי, הרי שאין כבר גבולות
(זה לא דבר רע בהכרח) -
@Yossile קדימה אלע ליטווקאעס... מאיר אדלר מותג על ידי כל ה'ליטאים' יודעי המוזיקה כאדם שהמציא את החוסר מקצועיות במוזיקה ומנגן פיראטי לחלוטין.
יותר נכון הוא מיתג את עצמו ככה. הוא מיתג את עצמו כמי שפחות אכפת לו מהמוזיקה ויותר אכפת לו מהשמחה. הוא זה שמספר בגאווה שפעם הוא לא ידע שצריך להחליף אקורדים וניגן שירים שלמים על אקורד אחד והוא לא ראה בזה כל בעיה כי תכלס' הקהל רקד.
אז אני לא יודע, יכול להיות שבאמת הוא יודע מוזיקה ועושה את ההרמוניות הכי מדויקות אבל מי שהמציא את העובדה שבשונה מפעם, היום אכפת לאנשים יותר כמה הקלידן מקפיץ ולא כמה הוא מוזיקלי זה הוא ולא אחר.@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
חוץ מזה שאם היו מביאים את מאייער היה קצת יותר מעניין ואטרטיקבי מלשחזר את צמד השופטים 'עמי כהן ודוד ביטן' שלא ממש מעניינים את רוב הציבור
מסכים לגמרי שהיה מאוד מעניין אם הוא היה מגיע אבל לא בתור מקצוען אלא בתור מישהו שבא לעשות לנו מעניין (כמו בורשטיין במאסטרו).
-
@Yossile טוב, זה שבתחילת דרכו (רק מזכיר שהמושג לנגן קלידים אז בציבור היה לא רווח בעליל והוא היה מהנחשונים בתחחום) הוא לא ידע שצריך להחליף אקורדים זה בסדר..
ידוע שהוא הסתובב עם מוזיקאים מאוד גדולים (כמו סוקי ברי ודינג), וידוע לכולנו מה הוא יודע...
מי שהמציא את העובדה שהיום אכפת לאנשים כמה הקלידן מקפיץ ולא כמה הוא מוזיקלי - זה הציבור עצמו שלא מבין כלום ושום דבר (אני מדבר על אלו שלא מנגנים)..
בנושא הספציפי של החתונות אדם כמו מוישי מנדלסון (שיש לו משהו מוזיקלי אבל לא כמו...) יותר רלוונטי מאחד כמו שימי סקלאר..
מה לעשות? כל אירוע והצורך שלו.. -
טוב, זה שבתחילת דרכו (רק מזכיר שהמושג לנגן קלידים אז בציבור היה לא רווח בעליל והוא היה מהנחשונים בתחחום) הוא לא ידע שצריך להחליף אקורדים זה בסדר..
לא אמרתי שזה בעיה שזה קרה אלא שהוא מצדד בזה להראות שמה שחשוב זה אם הקהל שמח ורוקד ולא אם אתה מחליף אקורדים.
-
@המנגן-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
איזה מעניין !
מביאים לגמר 6 שופטים ובעונה הקודמת טוקר התלונן איך עשו את הטעות הגדולה להביא 6 שופטים ולא 5 או 7
ואם יהיה שוויון בין השופטים ש3 יבחרו באחד ו3 יבחרו בשני, מה יעשו ?לדעתי זה היה בדווקא וגם עכשיו זה בדווקא כדי להשוות בין השופטים ואז לא יכלו להגיד שזה היה מכור ויתנו את זה למאזינים והמאזינים יצביעו להרשקוביץ עיין סקר
כמה פשוט