הקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!
-
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
טוב, זה שבתחילת דרכו (רק מזכיר שהמושג לנגן קלידים אז בציבור היה לא רווח בעליל והוא היה מהנחשונים בתחחום) הוא לא ידע שצריך להחליף אקורדים זה בסדר..
לא אמרתי שזה בעיה שזה קרה אלא שהוא מצדד בזה להראות שמה שחשוב זה אם הקהל שמח ורוקד ולא אם אתה מחליף אקורדים.
-
@המנגן-1 כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
איזה מעניין !
מביאים לגמר 6 שופטים ובעונה הקודמת טוקר התלונן איך עשו את הטעות הגדולה להביא 6 שופטים ולא 5 או 7
ואם יהיה שוויון בין השופטים ש3 יבחרו באחד ו3 יבחרו בשני, מה יעשו ?לדעתי זה היה בדווקא וגם עכשיו זה בדווקא כדי להשוות בין השופטים ואז לא יכלו להגיד שזה היה מכור ויתנו את זה למאזינים והמאזינים יצביעו להרשקוביץ עיין סקר
כמה פשוט -
@Yossile
טוב אתה הוצאת דברים מהקשרם מאיר אדלר הוא מומחה על לאקורדים והוא מוזיקאי מכונן מה שהוא עושה עם הקטרון שלו זה רק הוא וכל היתר לידו הם אלופים במקצבים פראיים שגורמים לחתונה להיראות בית מרזח
אגב כשארהלה סאמט חיתן את בתו הוא הזמין את מאיר וכן גם להרקיד בצורה מיוחדת שכזו זה מקצועיות
לגבי מה שאמרת על העבר שלו אני לא יודע על איזה תקופה אתה מדבר אני יודע שבקול תורה הוא היה מנגן שנים וכן במתמידים והכל בצורה חלקה של אקורדים ומעברים יד שמאל אימתנית -
@שימי-דויטש זה שהוא משתמש טוב במקצבים - זה לא הופך אותו לקלידן על... יש לו את האיכות הכי טובה של הקטרון המדובר. וברור שהוא מנגן מדויק, אבל בבקשה - אל תשווה אותו לאבי דרור לדוגמא, ולא שאבי יותר טוב בגלל מהירות הידיים, אלא בגלל שהוא יצירתי על, ומוזיקאי על ששולט בכל הסולמות - ברמה מטורפת, והוא יודע לדפוק ת'אקורדים הכי הזויים ששמעתי - דברים שאין מי שיודע לעשות גם בלה מינור... והוא עושה בכל סולם שתרצה. ומאייר - עם כל הכבוד - ויש הרבה כבוד - מאד מדויק באקורדים. שכויי'ח. AM G EM DM F B C- חמש אקורדים בסיסיים שבהם הוא משתמש רוב האירוע. אני לא אומר שהוא דפוק, אבל בשביל שופט בתחרות צריך מישהו קצת יותר על רמה.
ואגב - היו הרבה טענות כאלה על יוחנן, שנכון שהוא בונה מקצבים ללא מתחרים - אבל מכאן ולשופט - שאמור להגיע ממקור מוזיקאי וכקלידן על? נו נו... -
@שימי-דויטש מומחה על באקורדים? יכול להיות שהוא יודע אקורדים בסיסי ואולי אפילו יותר מבסיסי אבל מכאן ועד מומחה על? הגזמת!
וחוצמיזה שלא אמרתי שהוא לא יודע אקורדים אלא שגם אם הוא יותר מוזקלי מכל הקלידנים ביחד ויודע אקורדים יותר מכולם הוא מחשיב יותר את הרקדת הקהל על פני המוזיקליות וזה שהוא מוזיקלי זה פשוט כי הוא צבר ידע במשך השנים ולא כי הוא חשב שצריך ללמוד את זה בשביל לנגן ולכן מוזיקאי הוא לא! -
@Yossile רבותיי, יוחנן אורי ועדי נתנאלי וגם לייבלה ליפסקר לא מומחי על באקורדים, בדיוק כמו שהם בעלי אוזן מוזיקלית טובה מעצם היותם עסוקים במוזיקה מנגנים מי יותר מי פחות (לייבלה יותר כי הוא פסנתרן במידה מסויימת, עדי קצת פחות כי הוא מבין ומדבר אבל לא ממש מונח בתיאורייה יותר מידי, ויוחנן בכלל מנגן פח אשפה) גם מאייער שהוא דמות של מוזיקאי שיודע דבר או שניים ויותר יכול לשפוט..
מחשיב יותר את הרקדת הקהל יותר מהמוזיקליות?
כי הוא חסיד והוא אוהב לשמוח בשונה מ... ושמדברים על הרקדת קהל תזמורת לא מרימה טפח מעל הקרקע כמו שמאייער והמקצבים של הסולטון מרימים.. אז די. -
דרך אגב,
למי שפספס, יונתן הרשקוביץ מהקלידנים, פתח לא מזמן ערוץ ביוטיוב -
@יונתן-וייס כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
ן הרשקוביץ מהקלידנים, פתח לא מזמן ערוץ ביוטיוב
אין בו יותר מידי דברים
למעט חתונה מעניינת עם אליהו לייפער (הזמר המעניין שכיכב עם איתמר שטיין אחרי הזכייה בקלידנים הרבה) והדלקה בחסידות ספינקא שזה בכלל מפתיע.. -
והדלקה בחסידות ספינקא שזה בכלל מפתיע..
למה?
-
@יונתן-וייס בכל זאת לא כל יום קלידן מהמגזר הליטאי מופיע בציבור החסידי ועוד בחסידות..
-
לפי איך שאני מבין הוא פונה למגזר החסידי,
גם בהקלידנים הוא ניגן רק חסידי, (הוא גם הולך עם חליפה ארוכה),
זה די מוזר לי שהביאו לו לגמר זמר ליטאי (אמרתי את זה גם מתי שהביאו לו את אריק דביר) -
@יונתן-וייס מאיפה ברור לך שהביאו לו זמר ליטאי??
אולי מענדי וויס ישיר איתו ועם פסח? -
הביאו 4 זמרים
לפי איך שאני מבין זמר אחד לכל אחד
כנראה הוא יקבל או את ברומר או את ג'רופי -
@יונתן-וייס למה?? הביאו זמר חסידי למתמודד אחד?
-
https://www.youtube.com/watch?v=8t6fguSy2Yw
קבלו סרטון של יהונתן.. איזה כוכב..
אם הוא בנה את הטראק הזה הוא ממש מלך -
@Shneor כתב בהקלידנים 2 כל הפרטים בשרשור!!! | פורום המוזיקאי!:
@יונתן-וייס למה?? הביאו זמר חסידי למתמודד אחד?
לפי איך שאני מבין-
פסח- מענדי וויס
בן עטר- מידד טסה
אוריאל גלעד ויונתן הרשקוביץ- מנדי ג'רופי וקובי ברומר -
@יונתן-וייס אם מחר הוא מוכר סט לטיירוס, אני הולך אליו ולא אל יוחנן.
פשוט מוכשר.. איזה טעם איזה דחיפה..
ענק