![](/assets/uploads/circle-1700_256.gif)
ברכת מזל טוב להוגה רעיון האתר וכל מה שקשור סביבו @המוזיקאי לרגל אירוסיו בשעה טובה ומוצלחת!!!!!
-
@הגיטריסט כתב בברכת מזל טוב להוגה רעיון האתר וכל מה שקשור סביבו @המוזיקאי לרגל אירוסיו בשעה טובה ומוצלחת!!!!!:
ובמוזיקה יהודית,
מרוב התרגשות שכחתי להוסיף את הברכה היהודית השורשית: שתזכו להקים בית נאמן בישראל דורות ישרים ומברכים וכו’
-
א איש אחד העביר נושא זה מ-תוכנה | DAW
-
@המוזיקאי מזל טוב מזל טוב!!!
אני יכול להעיד כמה אתה משקיע כאן… וזה עוד ממה שאני יודע…יעזור ה’ יתברך שתזכו יחד לבנות בית נאמן בישראל ושיהיה הבניין בנין עדי עד, ותזכו לראות בנים ובני בנים עוסקים בתורה ובמצוות מתוך עושר ואושר נחת שמחה ופרנסה ברווח וכל מילי דמיטב!!!
ותודה גם לך, @Studio-Bit, על פרסום הידיעה המשמחת!
-
🤩🤩🤩🤩
-
מזזזזזזזזזזזל טוב!!!
ההתרגשות בשיאה
שתזכו להקים בית נאמן בישראל, דורות ישרים מבורכים,
וימלא השם כל משאלות ליבכם לטובה!אכן זה המקום וההזדמנות להודות ל@המוזיקאי על כל הפורום האדיר הזה
ועל כל כך הרבה שעות שהקדשת מעל ומעבר למען הצלחת הפורום! -
@Studio-Bit ישר כח על הפירסום גם לך מגיע תודה רבה…
@המוזיקאי !!!
מזל טוב!!!
יהי רצון שתיזכה לבנות בית נאמן בישראל שפע ברכה והצלחה אמן ואמן!
אתה לא מבין מה עשית עם הפורום הזה כמה הוא עזר לי תודה רבה רבה זכות זה תעמוד לך אמן!שבת שלום!
-
@david כתב בברכת מזל טוב להוגה רעיון האתר וכל מה שקשור סביבו @המוזיקאי לרגל אירוסיו בשעה טובה ומוצלחת!!!!!:
שאלה קטנה שלא קשורה לפה, איפה פונט זה?
איני יודע, כי זה לא עיצוב שאני עשיתי
-
@חובבן כתב בברכת מזל טוב להוגה רעיון האתר וכל מה שקשור סביבו @המוזיקאי לרגל אירוסיו בשעה טובה ומוצלחת!!!!!:
רק מקווה, יחד עם כולם,
שהנישואין שלך לא יחלישו את הפורום,
אלא אדרבה, להיפך, בע"ה
בניין עדי עד וכו וכו!!!חשבתי אם להוסיף את זה מקודם…
אבל כמו שאני מכיר את @המוזיקאי סמוך עליו שהפורום רק יגדל ויתעצם בעז"ה -
@המוזיקאי
מזל טוב לרגל אירוסיך שיהיה בשעה טובה בעז"ה
וכשם שהצלחת ליהיות ממקימי הפורום המדהים הזה
בית אמיתי לחובבי מוזיקה --בהשקעה עצומה ומסירות
כך גם תזכה להקים ביתך עם ב"ג --במסירות אהבה ואחוה וכישרון
בטוח שהסברת לב"ג – שאתה מוזיקאי ו"המוזיקאי זה אתה "מצרף לך שיר שהלחנתי – "חופה "
שגם צרפתי לאירוסי @איציק – אם שמעת אותו כבר אתה פטור -
@המוזיקאי מזל טוב ענק!!!
אני מצטרף לכל מה שאמרו לעיל (אני גרוע בברכות כעין אלו🥴). -
@חכם_בלילה כתב בברכת מזל טוב להוגה רעיון האתר וכל מה שקשור סביבו @המוזיקאי לרגל אירוסיו בשעה טובה ומוצלחת!!!!!:
ראש הכונופייה
אהבתי את הביטוי
מזל טוב ל@המוזיקאי היקר!
בשעה טובה ומוצלחת, זכית להתארס ולהיכנס לדרך הקודש בבניית בית נאמן בישראל.
יהי רצון שתזכה להקים בית מלא קדושה וטהרה, מושתת על יסודות התורה והיראה, באהבה, שלום ורעות.
שהקדוש ברוך הוא ילווה אותך בכל צעד ושעל, וימלא ביתך שפע ברכה, שמחה והצלחה בכל מעשה ידיך.מזל טוב מכל הלב!