למייבינים: מדוע אין מערכות הגברה שעובדות על בלוטוס?
-
יש נגנים [בעיקר יותר ישנים] שאפשר לחבר בהם גם בלוטוס וגם כבל אוקס בו זמנית, תנסה את זה פעם אחת וכבר לא יהיו לך שאלות
-
@ציפור-שיר כתב בלמייבינים: מדוע אין מערכות הגברה שעובדות על בלוטוס?:
בלוטוס משדר אחרי אלפית השניה ( אולי טיפה יותר)
הרבה הרבה יותר… בממוצע 600 או 700 MS.
וחוץ מזה שאפילו במיקרופון אלחוטי, או במשדר אוזניות, שבהם אין עכבה (מה שקראתם לו פה "דיליי)
עדיין יש גבול לכמה מכשירים אלחוטיים אפשר להפעיל בו זמנית בלי שהשידורים שלהם ישבשו אחד את השני.
מקסימום- שלוש מערכות.
ובשביל לעשות כמו ש@האורגניסט שאל יצטרכו לפחות 10-12 מערכות. -
@יעקב-קוט כתב בלמייבינים: מדוע אין מערכות הגברה שעובדות על בלוטוס?:
מקסימום- שלוש מערכות.
לא מדויק,
אני יודע על אירועים גדולים בחו"ל שמתפקדים בהם בעשרות מיקרופונים על הבמה בו זמנית וכולם אלחוטיים. -
@יעקב-קוט כתב בלמייבינים: מדוע אין מערכות הגברה שעובדות על בלוטוס?:
@איש-אחד כל המיקרופונים מחוברים למערכת אחת עוצמתית מאוד. וככה זה אפשרי, אבל אם תנסה להפעיל בו זמנית עשר מערכות שונות, הכל ישתבש כבר בשלישית או הרביעית מקסימום.
ייתכן, לא הייתי שם בעצמי…
אבל מדובר באזור ה-45-50 מיקרופונים לפחות. אני חושב שיותר.
(אני מדבר על אירוע ספציפי) -
לא בדקתי את המוצרים האלה בעצמי אבל לחברת xvive הסינית (שאמנם היא סינית אבל מייצרת את המגברי אוזניות האישיים הכי טובים בשוק) יש מערכות שמיועדות לכל הדברים האלה ועובדות על תדרי רדיו ולא בלוטוס (כמו המגברי אזניות)
לדעתי החיסרון בזה א. שזה יקר משמעותית ב. שזה הרבה יותר עדין ג. שצריך לדאוג לטעינה של כל המכשור הזה לפני כל אירוע
וזה כנראה הסיבה שחוץ ממיקרופונים ואוזניות מוניטור משתמשים בכבלים -
כנראה שבאירועים עם עשרות כלים יותר מסובך להביא כבל לכל כלי ומעדיפים את המערכת הנ"ל אבל באירוע עם אורגן ושני נשפנים לא כזה מסובך להעביר כבלים
-
@יצחק-1 כתב בלמייבינים: מדוע אין מערכות הגברה שעובדות על בלוטוס?:
לדעתי החיסרון בזה א. שזה יקר משמעותית ב. שזה הרבה יותר עדין ג. שצריך לדאוג לטעינה של כל המכשור הזה לפני כל אירוע
אבל אין ספק שהיתרון של ה"קלאס" והסטייל הנקי, החף מכבלים מכוערים, מחפה - לפחות לאנשים מסוימים - על החסרונות, ובכל אופן הם לא לוקחים הגברת בלוטוס.
-
יש היום הרבה אירועים שיש פיזור רחוק והרחוקים מחוברים האלחוטי