מעבד - פעם אחת ולתמיד
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
הצורך שלי זה למוזיקה אלקטרונית
על FL סטודיו עם פלאגינים סטנדרטים - נקסוס, סיילנט, סרום, וכו’
אבל שמתי לב שאוונג’ר למשל ממש מכביד על המחשב
וגם הייתי רוצה להוסיף לפעמים אלמנטים של לייב שכמובן מכבידים על המחשב באופן דרמטי,
ראיתי בכל מיני מקומות שעדיף לפעמים דגם יותר נמוך בסדרה בדור יותר חדש מאשר הפוך - אשמח לתשובה על זה,
ועוד שאלה - מה התפקיד של כרטיס מסך והאם הוא רלוונטי לתוכנות מוזיקה,
ובתכלס מה המעבד האולטמטיבי ליצירת מוזיקה במחשב נייד
אבל ללא לקרוע את הכיס
תודה רבה על כל התגובות -
פוסט זה נמחק!
-
@שייע-מושקוביץ כתב במעבד - פעם אחת ולתמיד:
שעדיף לפעמים דגם יותר נמוך בסדרה בדור יותר חדש מאשר הפוך - אשמח לתשובה על זה
לעיתים מעבד חדש יותר שודרג יותר מאשר הישן שעבד בצורה מיושנת יותר.
לא יודע להרחיב בעניין כיון שלא ניסיתי להחליף למשהו נמוך יותר.ועוד שאלה - מה התפקיד של כרטיס מסך והאם הוא רלוונטי לתוכנות מוזיקה,
כרטיס מסך בעצם משפר את תפקוד עיבוד התמונה של המחשב (בדומה לפעולת כרטיס קול בסאונד), ולעיתים הוא מאפשר יותר מסכים שישבו על המחשב.
תכל’ס, אם אתה משתמש במחשב רק למוזיקה (היינו ולא לעריכת סרטים או משהו אחר שמצריך יותר משני מסכים, או עבודות גרפיקה שמצריכות תמונה חדה יותר) אין לך צורך כ"כ בכרטיס מסך.ובתכלס מה המעבד האולטמטיבי ליצירת מוזיקה במחשב נייד
אם אתה עושה מוזיקה אלקטרונית, אתה לא צריך לכאורה יותר מ-i7, כמה שיותר ליבות ומהירות באזור הזה. רק שים לב שיהיה לך באזור ה-32 RAM. לא כדאי 16 היות שזה מדי גבולי.
(המחשב שיש לי כיום עלה לי 3,000, והוא לא היה טוב לי לאורך זמן. מחשב בסדר הגודל שאתה צריך ושיחזיק לך לכמה שנים טובות קדימה נע באזור ה-3,500-4,500, להערכתי). -
@שייע-מושקוביץ כתב במעבד - פעם אחת ולתמיד:
ראיתי בכל מיני מקומות שעדיף לפעמים דגם יותר נמוך בסדרה בדור יותר חדש מאשר הפוך - אשמח לתשובה על זה,
נכון. אבל זה לא שחור לבן, כי I9 עדיף גם כמה דורות אחורה מאשר I7 חדש. לעומת זאת יש מעבדים I7 שעדיפים על I9 (אוברקלוק ועוד כל מיני דברים)
-
פוסט זה נמחק!
-
עוד שאלה קטנה,
איזה דברים מכבידים על המעבד
ואיזה על הזיכרון ראם
נגיד אני יושב על איזה ספרייה של כינורות בקונטקט
על מה זה מכביד בעיקר על הראם או על המעבד -